Дядо Коледа с подарък във ръката чака ОКТОМВРИйче пред елхата!

• 26 383
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Мецо,на кои координатори,бре душа? newsm78
Мен ворото ме кефи,ама Хриси тия дни е голяма досадница,не ще да си яде в столчето,катери се навсякъде и просто ме е страх...Не слуша,само бели прави и то на пук ooooh! #Cussing out

# 676
Музе всички заглавия са чудесни, аз вчера обещах на моето момиченце, че ще подарим много от нещата на
Митето - като проходилка, шезлонг и много дрешки на дечицата в нашия дом. Изяви желание да ги посетим
и няма да я разочаровам. Като ходех на работа все казвах на моя съпруг, че някой ден няма да  издържа и ще
доведа някое детенце, а той - "Води пиле, ще си го гледаме!"Та има на кой да прилича детето, приготвила е
картички, които сама направи. Няма да заменим майчината любов, но дано успеем да зарадваме тези дечица.
Мече , ако сега затънеш в някой сливенски преспи те чакам.
И Митето издумква едно шише кисело мляко през ноща, че и едно с чай.
В последните дни се опитва да повтаря много думички и е много смешен, напр. браво е бако и др. подобни.

# 677
Здравейте момичета  bouquet
Тук е голям стууд и няма сняг Sad излезнахме със Стефано да го поразходя и до кухнята, а той взе, че заспа и сега не иска да става да обядва ooooh!
Музе, явна трябва за минем и през този супер кисел период WhistlingИ Стефи  е така-непрестано кисел, все мрънка, понякога ме изважда извън релси hahahaНе дава да го храниш, обличаш, сменяш памперс... ooooh!
Момичета, забелязали ли сте, дали длушат повече бабите си, малките ви зверчета? ThinkingЗащото моето, като го гледа някоя баба и е ангелче- кротък ,не мрънка Party, появя ли се аз и почва рев, и иска да го нося да се катери насам натам...
Много е хубава тази инициатива Hug И аз преди време събрах дрехи за дечицата.За съжаление повечето хора се сещат само по Коледа  Crossing Arms(особено тези с възможностите)
Пепениче, браво на момичето ти  bouquet
Аз съм за първото или третото.Моля, моля рано ми е за второто Joy hahahaСъвсем ще изкреизя Crazy Crazy Crazy
Ели, дано бързо мине обривчето Praynig
Вили, и на вас бързо да минава Praynig
Да не забравя да ви кажа- мноого хубави подаръци сте купили за Коледа Hug Аз още не съм му купила, но тези дни и това ще свърша Grinning
Ох, дано се събуди по-скоро, че съвсем ще си обърка режима Naughty
Хайде, до после, целувки и  Hug

# 678
Здравейте! Страхотни заглавия, но мисля че 3-то е най- хубаво. За второто сме се отчели и не мисля пак да се отчитаме... но знае ли човек:)
 За киселите периоди да кажа, че и ние минахме през това и резултата беше 2 зъба отдолу наведнъж и един горен малко в страни след седмица две. Много се будеше, по 5 пъти през ноща, всеки път искаше кърма, не знаех кой ден сме вече...  ooooh! #Crazy Сега се успокоиха нещата, но предполагам до следващото зъбче. В момента сме с 9. Иначе ваксината я минахме много спокойно, без странични ефекти.

За помоща към сирачетата и аз съм с двете ръце. За съжаление съм чувала, че е желателно нови неща да се носят.  Иначе и аз имам доста запазени дрешки, шезлонг, проходилка и др.

Подаръци и ние не сме купували още, баткото знае какво иска  и написахме писмо до Дядо Коледа вече, за малката ще видим, най- вероятно ще е музикална играчка, защото тя обожава да танцува, само като чуе музика и започват танци, чупки, въртене насам натам, доста атрактивно.Simple Smile

Календарчета ще им направят от градината на Сашко, заведох я и ги снимаха двамата.

# 679
Само вижте какъв сайт ми показаха:
http://krokotak.com/2009/12/oshte-snezhinki/#more-9936
Да припадне човек от кеф,яд ме е че звяра е малък още,а аз нямам време,но за мацките с по-големи дечица е екстра направо Peace

# 680
ПОследно за тази вечер:
http://www.plevenlive.com/recommended/p3_4092_0.html
Фукам се,ама е за хубаво Peace

# 681
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=50.0

Музе, тук във втората тема искай насоки.

А сайтът за хартиените измишльотинки е супер. И аз си падам много по оригамите.

# 682
Мецо,много ти благодаря.Сега ще им пиша! Peace Hug

# 683
Здравейте мами   bouquet Hug липсвахте ми  Hug незнам кой пусна мухата за facebook ама сега с тая ферма направо  #Crazy Crazy

Искам да ви се оплача от личният лекат на беборана.
Искам сега да го преместя при моята,защото по специалност е педиатър,докато предният беше общопрактикуващ-та така де искам да се преместим и отивам аз при мойта лекарка,която ми казва Че трябва да и занеса здравната книжка на малкия със всички ваксини нанесени вътре.Отивам аз при доктора-да не повярваш него го няма  Rolling Eyes щял да доиде след половин час-решаваме да мУ се обадим да питаме за книжката и той ми заявява,че малкия нямал такава книжка  Shocked Shocked Shocked и не можел да ми извади така,защото НЕ работел със здравната каса  newsm78 #Crazy и ми затвори  Thinking #Crazy newsm78 сега утре мъжо ще ходи да изисква всички документи на малкия.Направо съм втрещена  #Crazy #Crazy

инаяе ние сме добре имаме цели 11 зъба,за подарък за коледа сум избрала  http://www.kasidabg.com/product_info_cpath-785_793-products_id-15961.html

целувки и гуш на всички лека и спокойна вечер  Hug Hug Hug

# 684
Бебълс, просто не ви пуска Twisted Evil

Урината ми е стерилна bowuu Бях решила, ако има бактерии, да ги трепя с алкохолец по банкетите Mr. Green

# 685
Муза Музовска, и аз наскоро открих това сайтче, наистина е страхотно. Оттам свалихме бланка за писмото на Дядо коледа има и много картинки за оцветяване и какво ли още не, но е за по- големите дечица.
bebuls88, и ние имаме такова кученце, но в английския вариант, защото го подарихме за 1-ви юни, тогава нямаше българския. Страхотна играчка, но те по принцип на тази фирма всички играчки са много добри.
 При такъв лекар не трябва и секунда да оставате...
Мечка Малинарка, само така! Peace

# 686
  • Горна Оряховица
Привет от мен.Аз май повече кисна във фейсбук-а.Харесват ми 1 и 3 заглавие  Peace

# 687
Брави Нинче , само така.. Ти пак си пийвай алкохолец за профилактика  Mr. Green Аз и таз година ще пропусна

# 688
Музе, браво страшни заглавия!  Peace ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО И ЗА ИНИЦИАТИВАТА!!!  smile3501

....
Момичета, забелязали ли сте, дали длушат повече бабите си, малките ви зверчета? ThinkingЗащото моето, като го гледа някоя баба и е ангелче- кротък ,не мрънка Party, появя ли се аз и почва рев, и иска да го нося да се катери насам натам...
...
Ниелче, не само бабите и дядовците, но и татко си слуша повече от мен. Та той постоянно ми вика защо се оплаквам като е толкова кротка  Joy

Момичета, я да ви питам - вашите мъници по колко пъти пият мляко на ден. Ние сме все още на АМ, киселото не ще и да го близне, та незнам как ще й го въведа  Tired

# 689
Моята пие 1 или 2 пъти. Откакто въведохме вечер супата, после пие мляко и не става да яде през нощта.
Но си пие АМ за над годинка. Не виждам нищо по-полезно в киселото (освен ако не е домашно)

Общи условия

Активация на акаунт