Дядо Коледа с подарък във ръката чака ОКТОМВРИйче пред елхата!

• 26 389
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
   Привет снежни девойки!У наше село така и не заваля.Опита, ама нъц. Joy

Музе, тези дни ще спретна рецептата.Уникално изглеждат сладките и мисля да зарадвам мъжо , аз не съм много по сладкото.

Неди, страхотни подаръци сте взели.Боби също има такава кола, но вече му писна от нея.Дано при вас интереса е по-голям.

Боби също е готов с коледните подаръци от Джъмбо.Взехме му барабан, кола от Формула 1, камион за пясък, някаква тройка коли с големи гуми, джип който почти потроши/за 10лв такъв джип, той сега всичко троши/, два дървени пъзела и ...май е това.Стига му толкова.Бабите и дядовците и те ще вземат по нещо и така.

Таз вечер сме си сами.След малко ще ми го докарат.Татко му отиде на банкет, бяхме и до Мол-а.Пълна лудница беше.Всички пазаруват подаръци и направо каталясах.Щяхме и на бар да ходим след банкета на мъжо, но го отложихме че е много недоспал.Нали нощтно време той гледа Боби като се буди за зъбите че аз не го чувам Joy та се отложи бара.

# 661
Хеи Неди , такава ли е колата-ние я получихме за РД:

Като се движи мига с очи, обръща се като се блъсне и пее.

# 662
Аз всички нагласих с подаръците, ама малкото не знам какво да го правя Rolling Eyes Rolling Eyes Всичко си има от каката, буталки, коли за избутване с крачета, надуваеми кошари с топки, без топки..... ooooh! Люлка голяма, люлка-слонче, не знам вече.

Захласна се по един робот с дистанционно, дето "плюе" едни пулове..... newsm78 Освен него да взема, тъкмо и кака й ще се залисва Mr. Green

# 663
  Мече, я го покажи робота да го видя Hug

# 664
Ми той в един магазин тука. Сигурно има и по нет-а, не знам. Ще поровя. Занимателно е много, около 30-на лева са

# 665
Честит първи сняг, момичета!
Алекс все още е с температура, днес пак помолих лекарката да я види. Според нея е вирус, и нямало нищо притеснително. Моята мацка май мисли да ме сменя, лепна се за докторката и не ще да дойде при мен Mr. Green. Но и тя си има подход към децата, няма спор.
Подаръци още не съм купувала. За Алекс мисля да взема музикален пумпал, гумен пъзел и нещо с много песнички, че момата като чуе музика върти ръчички и хвърля дупи Laughing.  Свекървещицата и свекъра ще минат с един голям календар и по едно малко календарче с внучката им, но те и толкова не заслужават #2gunfire А за нашите-още не съм мислила.

# 666
Честно завидях ви за снега, тук хвърчат едни мокри снежинки и духа вятър, натрупан сняг веднъж на 4години.
И подаръци сте спретнали, някой и сладките тренират, а пък аз съм доникъде.
Музе блога е много изкушаващ.Пробвала ли си и други рецепти на тази изкусителка?

# 667
Музе, блога е наистина добър и има хубави рецепти и най-важно не са сложни за приготвяне  bouquet
Аз днеска ще направа меки курабийки с тиква (от блога), че имам едно парче тиква в хладилника и ще отиде ако не направя нещо с него.

Иначе тези дни ще пусна рецептата за моя любим слаткиш и гарантирам ви който го направи няма да сгреши Heart Eyes

Пепеник, и тук е така, заваля вчера нещо лигаво, между дъжд и сняг и толкова беше, а колко искам една бяла Коледа Crossing Arms

# 668
  • Бургас
Вики нали У фермата ти е снежно  hahaha

# 669
Пепениче,не съм прави нищо друго.
Една съфорумка от Плевенската тема пусна линкчето и така....
Гледах "Джули и Джулия"-супер готин филм Peace И аз искам да си направя блог,ама нема времееееее
Метнах желирания език в хладилника  да се стегне,ако стане нещо ще ви го фотографирам Peace
Нови Заглавийца
С краченца ОКТОМВРИйче тропа и елхата иска да докопа!"
"ОКТОМВРИйче вика и крещи-иска бебе мама да му подари!" hahaha Joy hahaha
"Снежец навън вали,вали,а ОКТОМВРИЙче свърши 100бели!"

# 670
Вики нали У фермата ти е снежно  hahaha

Nedi, това е виртуален свят, аз искам и в реалния Heart Eyes

Музе, наистина трябва да си направиш блог и ти Peace

Червеното заглавие най ми хареса на мен.

# 671
Момичета,да ви покажа с какво се занимавам сега,пък ако някоя може да помогне с нещо ще давам обяснения!

http://docs.google.com/View?docID=0AYAgxjTB6XbYZGR6a3drcnFfMGYyM … ;revision=_latest
П.П. Долния линк е другия плакат. Peace
Езикът стана божествен,одеве го обърнах,а мъжо от страх,че мога да му се скарам,ако го опита без да знае дали е готов само плакнал оченце горкичкия ooooh! Laughing Heart Eyes

# 672
kali_k, и ние сме с нощно пиене на мляко /кисело 150гр, 50 гр вода и 1 бучка кафява захар,пасирано и затоплено/ .Ставам в 2, 5 и 7 часа, защото свършва шишето с млякото.Един път се успах и започна неистов рев.Карам на кафета.
Поне не си смуче пръстта нощем.

# 673
Здравейте момичета.  Hug Аз съм леко притеснена  Sad Преди малко забелязах по крачетата на Алекс два огромни червени обрива със ситни пъпчици и още един по малък  Sad Разпитах тука майчетата които са поставяли ваксина, но при тях не се е получил обрив а само Т. Не съм мазала с нищо , дано до утре да минат, че както не спим напоследък и това притеснение .....ще се здухам ...

# 674
Аз съм за първото заглавие
(сакън, второто неееееее Mr. Green)
Ели, ако въобще е от ваксината, може да е само обрив.
Музе, евала. Пиши на координаторите тук, ще ти пратят неща. Аз общувах с тях преди време.
Пепениче, ако знаеш преди години как съм затъвала в снежни сливенски преспи. ма то виелица, то чудо Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт