Дядо Коледа с подарък във ръката чака ОКТОМВРИйче пред елхата!

• 26 412
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, Алекс към 14:30 падна вкъщи на килима и тръгна кръв от нослето. Преди малко ми се стори,че им температура и при меренето беше 37,9л Възможно ли е според Вас да е от падането? Sad
Не би трябвало да е от падането, понеже видях, че сте слагали ваксина на 03.12 е възможно да е от нея.
На 8-9 ден от слагането на нашата ваксина Калоян беше с Т 38-38.5 и едни ситни обривчета. Нищо не му дадох като температуропонижаващо и на другия ден беше ОК.
Дано мине бързо.  Praynig

# 646
Вили, води го на лекар да се успокоиш. Наблюдавай го. Макар че няма страшно, щом е паднал по лице , тоест не е ударил силно главата. Освен това му е потекло кръв, което е добре, тоест няма начин да се получи вътрешен хематом някакъв.

Днес направих забележка в детската кухня. Знаете в петък какво е  ....лудница. Два пъти вече ми се случва като си подам бурканчетата и да ми бръкнат с двата пръста вътре. Е ми не е приятно. Twisted Evil И тоя път нещо ми не издържаха нервите(предменструален синдром май newsm78). Стоя аз на опашката, лелката взима буркана на жената пред мен, после го подава, почесва си носа и бърка с пръстите във моите два, та да ги вземе с една ръка. #2gunfire
Викам "Извинявайте, ама имам една молба.... Не си пъхайте пръстите във съдовете" Embarassed Confused
Хем съжалих почти на мига, хем пък се почувствах добре. Не съм стерилна и децата си не гледам стерилни....Ама пък пипа чуждите буркани(отвън, отвътре) , после бърка в моите..... Crossing Arms
Народът вътре млъкна.
Записах детето за понеделник на държавната. Все същите чорби са Tired

# 647
При нас кухнята е 1 лв. на ден и съм много доволна Поправям от 1 седмица само с малко сол, мисля че им е време за солта  newsm78.
Незнам какво да кажа за отбиването и 2-те ми деца се отбиха сами-едното заради липса, а Иво осети горчивия вкус на мастита и се отказа. ОХ пак ме вика....

# 648
При нас кухнята е 0.8 лева на ден,ама Хриси отдавна не я яде newsm78
Мецо,много добре си направила,при нас обаче ги даваха в пластмасови кутийки за еднократна употреба,частна няма в града,но държавната си беше бая вкусна  chef
Вили,какво стана с вас,да пишеш,ей Praynig Hug
На Хриси сложихме ваксината във ворник,а мен ме боцнаха за Тетанус,ей още ме боли ръката значи ooooh!
А звяра се катери навсякъде,полудяла съм от страх,одеве даже се качи накухненската маса от диванчето,изтръпвам кога ще стане голямата беля ooooh!Иначе лудее като за последно,как не й свършват силите незнам.
Ох,завиждам ви за това кърмене,аз едвам успях 4месеца да я кърмя мишолината,и при консултант по кърменето ходих 2 пъти,и какви ли не бливоч пих,ама на.Дай Боже второто да се отбие само къде в градината Laughing Mr. Green Peace
А Хриси казва "месцееееееее" Laughing Mr. Green Blush

# 649
Бладорадя Ви за подкрепата Hug Мече, в нашето село няма къде да заведа Алекс. Помолих една позната лекарка да я види, че педиатъра ни едва ли щеше да ни обърне внимание. Но няма с кого да го снемя, за съжаление. Жената я прегледа- гърди и гърло-чисти, успокой ме, че не е от падането / обясни ми, че когато има проблем температурата е около и над 40 градуса, и детето си изпъвало главичката назад /. Отрече да е от ваксината, но аз по-скоро съм на мнението на The Tulip, понеже и ние сме на 8-мия ден след слагането, а и по половите органи забелязвам ситни пъпчици. Надявам се, че  няма да имаме проблеми.

# 650
Не се притеснявай, ще отмине.

# 651
Мече, хубаво си направила че си им казала Naughty и аз не понасям такива работи Crossing Arms

# 652
  • Бургас
Добро Утро дами и дребосъчета Hug food010,
Честит ни първи сняг в Бургас ,
дано позадържи и към обяд ще извадя Никол да го пипне Laughing
Ками ,много кофти с повишаването  на куФнята ни Crossing Arms
Музе и аз кат тебе се надявам живот и здраве при втопро дЯти
да се кърмим поне 1,5-2г breastfeeding Laughing
А Хриси се е ориентирала към Месцето правилно,
както казва баща ми най-добрия зеленчук е тоя расъв на кокал Joy
Вили гуш Hug за Алекс.
Танче аз доста отдавна слагам по малко сол в кухнята на Никол,
тя нали си хапва и от нашето ядене,а то е подправено нормално Peace

# 653
Здравейте, и тук днес се събудихме със сняг. Ние също мислим да излезнем Алекс да се порадва...па и аз де....
Сол също слагам в храната й, но по много малко. А и аз съм свикнала по безсолно да си готвя, а  мъжо постояно си соли  Mr. Green
А за кърменето...оФ ние още се кърмим и то когато си поиска....понякога така ми писва, а и отскоро си ме и гризка  Laughing

# 654
Ха честит ни първи сняг и в Плевен  newsm44  и дано наистина се задържи ,че Коледата без сняг няма да е истинса   Close-mas:

# 655
Дано ни се задържи снежеца повече! Praynig
Мацки,онзи ден правих ето тези сладки:
http://tanitaang.blogspot.com/2009/09/blog-post.html
Страхотни станаха,имайки на предвид,че вместо банани сложих ябълки,нямах масло и го замених с оли и вместо шв чипс сложих 50:50 черен шоколад и шоколадов корнфлекс,убиец са,до вечерта една не остана Peace
За яденето-Хриси малко след годинката отказа кухнята,даже и на големите,сега си яде от нашето ядене,определено слагам много по-малко подправки,но така е по-добре и за нас.
Ядеше ми се телешко и го приготвих в гювеч,много го обичам тоя уред-бухаш всичко вътре,включваш го да се пече и дремваш 2 часа,стана божествено-вярвайте ми Peace.Сега съм взела и телешки език да го желирам,да видим дали ще става за мезенце по празниците  chef hahaha
Дано няма някоя бременна да си трае,че ще умра от срам Laughing Mr. Green

# 656
Честит първи сняг.Като натрупа повече ще правим снежен човек с малката Nature Snowman

# 657
  • Бургас
Музенце,ако има бременна праИш и за нея и по пощата,
щом мама от село ми праща /бисквитена торта и печена тиква Blush/
теб нищо не мож та спря Joy
Оххх хванала ме е лигатаааааааааа/отново Flutter Blush/
ама не мого да се въздържам,
особено с тоя хубав снежец,дет продължава да вали Laughing
Ние купихме на Никол подарък за Никулде/да се поФаля,че забравих/
една мнаого сладурска кала дет свети пее и си движи сама.
А ката се бетне в нещо сменя посоката-ще направя клипче и ще покажа :D3
Ааааааааа ши най-важнато струва крупните 10лв барабар с батериите Joy
Също взехме на госпожицата Коледен чорап с един сладурски елен
и пъхнахме вътре 2 количи на КуулПлейс/
май засега това ще и е подаръка от нас за Коледата newsm78
Ако ми преведат майчинството може и още нещо да намаже Laughing

# 658
  • Горна Оряховица
Музенце,ако има бременна праИш и за нея и по пощата,
щом мама от село ми праща /бисквитена торта и печена тиква Blush/
теб нищо не мож та спря Joy
Оххх хванала ме е лигатаааааааааа/отново Flutter Blush/
ама не мого да се въздържам,
особено с тоя хубав снежец,дет продължава да вали Laughing
Ние купихме на Никол подарък за Никулде/да се поФаля,че забравих/
една мнаого сладурска кала дет свети пее и си движи сама.
А ката се бетне в нещо сменя посоката-ще направя клипче и ще покажа :D3
Ааааааааа ши най-важнато струва крупните 10лв барабар с батериите Joy
Също взехме на госпожицата Коледен чорап с един сладурски елен
и пъхнахме вътре 2 количи на КуулПлейс/
май засега това ще и е подаръка от нас за Коледата newsm78
Ако ми преведат майчинството може и още нещо да намаже Laughing

Неди и аз взех такава кола на малкия  Grinning
Честит първи сняг на всички  Hug

# 659
Мен пък ме  е налегнала месечната.... #Cussing out

Музе, ако и щерка ти готви като тебе....мъж й на ръце трябва да я носи. Нали, пусто, любовта им от там минава Crazy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт