Мандарини не яде звяра,но пък лимоните така ги намича,че е чудо

Аз бебе не съм дундуркала,освен един летен следобед,когато беше много зор със зъбите,иначе

Утре ще ви покажа щерката как точи тестото на питката

и т.н. и т.н., а ако е на нашето легло направо си слиза, така , както е с чувала 
А навън, да не ви разправям, тича като луд, аз след него
Единственно спокойствие имам в един детски кът, но там пък не съм го водила отдавна, заради грипа.Сега съвсем като застудее, сутрин ще сме там.Пък може да ми излезе късмета кафе да изпия 
Радостна съм, че толкова успях, макар, че отдааавна дохранвам.
АМ досега мойто дяти не е пило, прясно мляко съм му давала да опитва.
.

При мен стна постепено, просто след като навърши десет месеца, кърмата ми доста намаля, той сучеше непрестанно нощем и все беше гладен(като имаш предвед злоядостта му) и така една нощ му дадох АМ и той си спа до суринта. Така почнах- през ноща спрях да го кърмя, защото нито аз се наспивах, нито той. После започнах да му предлагам АМ след вечерното кърмене и лека полека си изпиваше цялата порция.Което ме наведе на мисълта, че вече изобщо нямам кърма. Тези дни пробвах с помпата и нищо не можах да изцедя...а и отдавна не съм чувствала пълни гърдите си...Според мен Стефано не иска вече да цока, защото няма какво
Нали в болницата два дни(родих секцио) му даваха ам и после едвам го накарах да суче, той се дърпа, реве седи гладен, ужас...Научих го като заспива да суче, та така..но за него не е новост АМ...е немога да лъжа, че е имало периоди, в които аз нямам толкова кърма, а той не иска АМ...
Аз , ако имах повече кърма, нямаше да го отбивам още 

и еднообразна.Тук майчетата се оплакват, че непрестано им давали боб и леща
. Но той си предпочита готвено от мам или баба 
Препоръчани теми