Дядо Коледа с подарък във ръката чака ОКТОМВРИйче пред елхата!

• 26 415
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
О,Крисси,идеално те разбирам,все едно аз съм писала,както за времето ттака и за Хриси,ела я виж до оня ден как ядеше листата hahaha
Мандарини не яде звяра,но пък лимоните така ги намича,че е чудо Peace
Аз бебе не съм дундуркала,освен един летен следобед,когато беше много зор със зъбите,иначе Naughty
Утре ще ви покажа щерката как точи тестото на питката Peace Laughing

# 631
Е най-накрая заспа Mr. GreenИ аз по принцип съм против люлеенето, но като го оставя в леглото му, става, играе си хвърля си завивките Joyи т.н. и т.н., а ако е на нашето легло направо си слиза, така , както е с чувала hahaha
Криси, и аз си повтарям, че това е период. Стефано е същия, даже вкъщи не ме остамя да седна Mr. GreenОдавна сме отворили вратите на всичките стаи, но на него му е скучно, идва, дърпа ме за ръката и ме води да си играем Mr. Green Та така, от фитнес нямам нужда JoyА навън, да не ви разправям, тича като луд, аз след него JoyЕдинственно спокойствие имам в един детски кът, но там пък не съм го водила отдавна, заради грипа.Сега съвсем като застудее, сутрин ще сме там.Пък може да ми излезе късмета кафе да изпия Party
Забравих да ви кажа, от няколко дни не го кърмя, мина изцяло на АМ. Кърмата ми страшно намаля, той от месец поне не е сукал от лявата гърда, посуче от дясната и след малко си иска млякото, чак плаче за него.И си викам, че вече смисъл няма. ThinkingРадостна съм, че толкова успях, макар, че отдааавна дохранвам.
За мандарините давала съм, но така не иска да ги яде, само ги стиска и мачка.единственно в следобедната закуска, съм слагала по някое и друго парченце, така яде...
Сладурки, желая ви лека нощ  bouquet

# 632
Niel, поздравления за безболезненото отбиване на Стефано, дано и при теб да няма проблеми. Откога дохранваш с АМ? Чудя се при нас какъв вариант да намеря за този период, засега още не съм на фаза отбиване, но чета във форума предимно за това. Ние имаме нощни поцоквания насън и ако не му дам "кожения биберон", настава вик и рев. #Crazy АМ досега мойто дяти не е пило, прясно мляко съм му давала да опитва.
Криси, пусни някоя рамка, че да си оправим коледното настроение  Wink.
Чак сега видях какъв розов микимаус съм сложила на линийката Joy

# 633
  Ей, момичета успокоихте ме.Аз си знам че не е само мойто диване, ама друго си  е да кажете и вие. Hug Hug Hug

Кали, мързи ме в дън душа да рамкирам..в туй време нищо не ми се прави.Сдухала съм се тотално.

Имам нови снимки с елхата и нови рамки от преди седмица, но сайта не ми работи.Като го оправят ще кача.

Отивам да полегна, че утре пак ...наново.Вече като ме питат как съм и незнам какво да отговоря.Най-често казвам ами незнам къде съм, иначе бива Joy

# 634
Микроели аз постя, но не мога да ти дам отговор, може да приготвиш нещо постно и ако някой от гостите пости-
ще има какво да хапне.
Снимката с елхичката е чудесна, но вкъщи положението е различно. Днес беше съборена само 3 пъти, а той изпада
в дива радост от свършеното. Колко пъти сваля играчките не броя за беля.
Криси аз днес готвих и топках една малка гумена топка, а съм спряла, а блока е паднал от рев.....
Баща му е на последния си държавен изпит, и вече съм сигурна, че когато го няма е много крив и глезлив, а и
един кътник така е подул венеца.
За подобряване на настроението аз знам две изпитани женски рецепти - шопинг и нова прическа.
Дени благодаря ти за отговора, тук в Сливен една жена прави плюшени кончета и баба му иска да му купи за Коледа.
Аз много харесах вашето, но на снимка явно не може да се прецени

# 635
Кали, мерси HugПри мен стна постепено, просто след като навърши десет месеца, кърмата ми доста намаля, той сучеше непрестанно нощем и все беше гладен(като имаш предвед злоядостта му) и така една нощ му дадох АМ и той си спа до суринта. Така почнах- през ноща спрях да го кърмя, защото нито аз се наспивах, нито той. После започнах да му предлагам АМ след вечерното кърмене и лека полека си изпиваше цялата порция.Което ме наведе на мисълта, че вече изобщо нямам кърма. Тези дни пробвах с помпата и нищо не можах да изцедя...а и отдавна не съм чувствала пълни гърдите си...Според мен Стефано не иска вече да цока, защото няма какво Mr. Green Даже напоследък поцокне, погледне ме, усмихне се, сякаш казва,"що ми даваш, като нямаш", и се обръща да търси шишето. Но при нас важна роля изигра фактора- мноого намаляване на кърмата.Иначе незнам как щях да го отбия Mr. GreenА иначе отвна му давам АМ, той дори в началото не искаше да суче, та бяха едни истерии Whistling Нали в болницата два дни(родих секцио) му даваха ам и после едвам го накарах да суче, той се дърпа, реве седи гладен, ужас...Научих го като заспива да суче, та така..но за него не е новост АМ...е немога да лъжа, че е имало периоди, в които аз нямам толкова кърма, а той не иска АМ...
Желая ти, когато решиш да го отбиеш да нямате проблеми Hug Аз , ако имах повече кърма, нямаше да го отбивам още Embarassed
Да,.... на мен шопинга добре ми се отразява Laughing

# 636
На мен пък ми е тъпо. Ще повишават детските градини и детската кухня в Бургас. Направо  Sad Момичета при вас как са цените на ДК за месец?

# 637
не, но така си помислих, че  гостите да ги почерпим с нещо, и дали е удобно по това време.не мога да питам всеки - пости ли или не и да се съобразявам с менюто..............
Аз мислех, че питаш дали Канонът го забранява Embarassed Laughing Пак не съм разбрала ooooh!

Шопингът е добра идея Thinking newsm78 Money Laughing

При нас детската кухня не мога да сметна за месец, защото записвам за седмица, ама горе-долу около 2.50 са трите неща на ден.

# 638
The Tulip при нас за месец ДК е 16 лв.

# 639
А при нас децката кухня на ден е 1,32, за седмица- 6,40
И на мен нещо ми е крива...заради времето май...а и момата почва с хремата-все така ги вади тия зъби. Добре че засега не става много често през ноща, но психически се готвя и за тоя момент. Само дано не продължи много, че...А и какво ми става не мога да заспивам вечерта, откарвам до 2-3 часа и само чета книги  Mr. Green Филмите нещо взеха да ми омръзват  Mr. Green
Айде моето зверче се обажда... Mr. Green

# 640
При нас кухнята на ден е 1лв. и много съм доволна, вкусна е и Спас всичко си изяжда Heart Eyes

# 641
  bouquet
При нас държавната е един лев, а частната е 4 лв. Аз от нея взимам, че държавната е мнооого рядка Naughty и еднообразна.Тук майчетата се оплакват, че непрестано им давали боб и леща Crossing Arms. Но той си предпочита готвено от мам или баба Mr. Green.Единственното нещо , което ми харесва е, че предлагат голямо разнообразие от месо-патешко, пуешко, заешко и т.н.,аз не мога да му го разнообразявам така всеки ден.
Мацки, приятен ден!

# 642
При нас кухнята на ден е 1лв. и много съм доволна, вкусна е и Спас всичко си изяжда Heart Eyes

И при нас е толкова.Страхотна е тази която взимам на Боби.Всичко е уникално вкусно и много разнообразна е храната.Събота и неделя е на частна, но е отврат.

Пепениче
, при мен шопинга и прическата помагат, но за кратко.От как съм родила доста прически смених Joy

# 643
Криси, щях да ти казвам, че и аз съм голям фен на How I Met Your Mother, ама сутринта така се ядосах с таз ДК и забравих. ooooh!

# 644
Момичета, Алекс към 14:30 падна вкъщи на килима и тръгна кръв от нослето. Преди малко ми се стори,че им температура и при меренето беше 37,9л Възможно ли е според Вас да е от падането? Sad

Общи условия

Активация на акаунт