навестя.
Мече дано те забравят тези болести вече, много ти се събра
.Дени , благодаря за хубавото пожелание, исках да те питам откъде ви е хубавото конче?
Ниел , Вики вече ти е отговорила и аз съм на нейното мнение за диетата, ако продължат тези
изхождания може да му направиш едно микробиолог. изсл.
Вики аз гледах филма като дете на голям екран и бях много впечатлена.
Неди у нас шарана също се уважава пържен, а моята майка има страхотна рецепта за шаран в
бутер тесто и с нея спечели награда в един конкурс на Бела, дори ходи на състезание да го
приготви.
Таничка аз съм се убедила , че без чувалче сме за никъде, Митето също много се отвива и върти
като щур.
Сега дано не се приеме като реклама, въпросното местенце е като кътче от рая . Няма да му
напиша името, ако някой иска на лични ще му пиша, само намира се на 45км от Сливен.
Исках да ви питам вашите бебоци обичат ли мандарини? Митето по цял ден ми носи и иска дори с
корите да ги хапва, а обелени като ябълки ги хапва, а аз пощурявам от страх да не се задави.
Лека от мен, а и днес нямаме ли именници? Ако има да са живи и здрави, а името им да се произнася с
много любов.
) та да се отчета,тежи 12кг. и 200, а е висок 87см. - дългуч на мама

за мое успокоение.Иначе днес имахме гости-идва баща му да ни навести.Тези дни идва на гости и бъдещата ни кръстница и така.
Исках да кача снимка на Алекс със елхичката, но нещо не се получава
Не знам иначе как е по правило.
Не се плашете толкова, де 

Изпих си кафето с кеф!Никой не мрънкаше..вечерта мина прекрасно!Прибрахме се отворихме всички врати на стаите в къщи и той си обикаля , бърника си и не ни закача докато вечеряме.Друг път е ад.Само виси около масата.