Дядо Коледа с подарък във ръката чака ОКТОМВРИйче пред елхата!

• 26 417
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Привет и от мен, аз съм много изморена след едно пътуване до София, но не може да не ви
навестя.
Мече дано те забравят тези болести вече, много ти се събра  Hug.
Дени , благодаря за хубавото пожелание, исках да те питам откъде ви е хубавото конче?
Ниел , Вики вече ти е отговорила и аз съм на нейното мнение за диетата, ако продължат тези
изхождания може да му направиш едно микробиолог. изсл.
Вики аз гледах филма като дете на голям екран и бях много впечатлена.
Неди у нас шарана също се уважава пържен, а моята майка има страхотна рецепта за шаран в
бутер тесто и с нея спечели награда в един конкурс на Бела, дори ходи на състезание да го
приготви.
Таничка аз съм се убедила , че без чувалче сме за никъде, Митето също много се отвива и върти
като щур.
Сега дано не се приеме като реклама, въпросното местенце е като кътче от рая . Няма да му
напиша името, ако някой иска на лични ще му пиша, само намира се на 45км от Сливен.

Исках да ви питам вашите бебоци обичат ли мандарини? Митето по цял ден ми носи и иска дори с
корите да ги хапва, а обелени като ябълки ги хапва, а аз пощурявам от страх да не се задави.
Лека от мен, а и днес нямаме ли именници? Ако има да са живи и здрави, а името им да се произнася с
много любов.

# 616
....
Дени , благодаря за хубавото пожелание, исках да те питам откъде ви е хубавото конче?
.....
Ами подарък й беше за рожденният ден от  наши приятели, чантата му беше на Джъмбо, така че мисля че е от там.
Само да ти кажа, че на нея малко не й е удобен заради седлото. Просто е прекалено тясно и тя едвам се събира вътре. Според мен е по-удобно за по-малко дете (или по-слабо  Rolling Eyes).

# 617
Благодаря ти The Tulip , много си мила, намерих я в един сайт и планирам да я поръчам тези дни, за да си ги имам и двете книги Hug

# 618
Ехоо, момичета къде сте днес?   Thinking

# 619
Днеска бяхме да му бият ваксината за морбили и заушки (дано да мине всичко гладко ooooh!) та да се отчета,тежи 12кг. и 200, а е висок 87см. - дългуч на мама Grinning Heart Eyes

Наистина е пусто тука  Crossing Arms

# 620
Пепениче, и ние плющим по около 6-7 мандарини на ден.
Още не сме се мерили, ще имаме кантар за Нова Година, та тогава...  Mr. Green

# 621
  • Горна Оряховица
Днеска бяхме да му бият ваксината за морбили и заушки (дано да мине всичко гладко ooooh!) та да се отчета,тежи 12кг. и 200, а е висок 87см. - дългуч на мама Grinning Heart Eyes

Наистина е пусто тука  Crossing Arms

При нас нямаше последици от ваксината  Peace за мое успокоение.Иначе днес имахме гости-идва баща му да ни навести.Тези дни идва на гости и бъдещата ни кръстница и така.

# 622
А ние пък сега изобщо не ядем  Sad
А ваксинката я сложихм еминалия петък и нямаше никаква реакци  Praynig Исках да кача снимка на Алекс със елхичката, но нещо не се получава  Sad

А получи се  Laughing

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 16:09 от elipepova

# 623
Мерси момичета за съвета, ама мои глезан не ще в чувал. Не може да се завърта по корем и то рев, то чудо. Снощи му облякох ританки,потник,хавлиена нощница и панено елече. Завих го малко по-леко и резултата беше че е поне малко топъл, а не вкочанен от студ като се събуди за млякото към 5. Абе те бабите си знаят  Mr. Green

# 624
  • софия
да питам прощапулник може ли сега да се прави нали са пости.

# 625
Микроели, ти постиш ли Mr. Green Wink Не знам иначе как е по правило.

Стига сте чакали реакции от ваксини Crossing Arms, ако се проявят, то почти никога не е веднага. Температури и обриви аз не ги броя за реакции..... Naughty Не се плашете толкова, де Hug

Прелест е Алекс. Хайде, давайте още снимки на елхи и дечица. Ние още не сме украсили

# 626
  • софия
не, но така си помислих, че  гостите да ги почерпим с нещо, и дали е удобно по това време.не мога да питам всеки - пости ли или не и да се съобразявам с менюто..............

# 627
tanyaz  и моята буболечка не можеше в чувалче  Laughing все искаше да се обръща , да се изправя, да й е свободно....затова й купих чувалче с ръчички и краченца, все едно е с космонавче  Mr. Green

# 628
Здравейте сладурки  bouquet
Пепениче, мерси за съвета Hug Днес нямаше слуз, дано все така да е  Praynig
Ели, страшна сладурана Heart Eyes И как мирно седи до елхичката, Стефано като я докопа и ела виж какво става, маха всички играчки Joy
Нещо вечерното заспиване се оказва трудно при нас Thinking, сега е ред на Владо да го люлее Mr. Green, аз напоследък нещо не успявам да го приспя Crossing Arms
  bouquet от мен

# 629
  Ха, добра вечер!Как сте бре?Много сте изписали , браво!

Филми, книги...хубави неща има да проследя.Аз съм се отдала на филми напоследък.Догледах си 6ти сезон на Отчаяни съпруги и сега мисля да започна How I Met your mother. Мъжо му е голям фен, но аз до сега не съм го гледала.Свалих първи сезон да видим.Гледат ми се леки филмчета.Романтика или комедия.В това кофти време взех да се сдухвам и гледам да се разведрявам през деня с хубав филм.Сега съм си свалила със Сандра Бълок - Предложението.
  Боби е добре, вършее.Опита се да се разболее , но се размина.Реагирах бързо и се оправи навреме.Оченцето му сълзеше доста, но мина.
  Тази вечер бяхме в Мола, вече от два месеца ходим без количката да си обикаля.Пиенето на кафе ни беше един малък ад.Само мрънка, иска да барника по чашите едвам го удържаме на стола седнал.Днес баща му се хвана за главата.Казах му остави го да прай квото ще!Писнало ми е яката да ви призная.Тези дни се чувствам много потисната.Липсата на слънце винаги ме побърква, но тази зима ще е най-трудната усещам го.
 Та..свалих го от стола и го пуснах да си обикаля, ходи приказва си с хората, те му дават разни неща.Влиза в магазините, продавачките си играят с него.Навря се под всеки стол в заведението, погледна под всеки диван..баща му само вика оле виж го къде е.Обаче аз съм пълно перде вече.Да се маже, да се мърля колко ще!Прах за пране и мокри кърпи бол. Joy Преди много се впечатлявах къде е седнал ,какво е пипнал.Мина ми! hahaha Изпих си кафето с кеф!Никой не мрънкаше..вечерта мина прекрасно!Прибрахме се отворихме всички врати на стаите в къщи и той си обикаля , бърника си и не ни закача докато вечеряме.Друг път  е ад.Само виси около масата.

Извинете ме за дългия пост, но отдавна не съм споделяла, а вече ми олекна и имах нужда. Hug

За мандарини си говорите...Боби ту ги яде, ту са му кисели.Зависи от къде ги купя.Но той си е така..горчиво, кисело, солено..щом мама и тати ядат прай муцки и пита за още колкото и да му е гадно.

Сега отивам да ви дочета....Лека вечер! Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт