Дядо Коледа с подарък във ръката чака ОКТОМВРИйче пред елхата!

• 26 419
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Къде е това? Много красиво изглежда Heart Eyes

# 601

pepenik, Честит рожден Ден! Бъди обичана и желана майка и съпруга!

# 602
Пепениче, това не е ли в Търново?  Blush  Или се бъркам Thinking
Нинче, от все сърце се надявам всичко при теб да е ок Hug
Вики, много ти благодаря  Hug Няма диария и в другото ако имаше по-малко от слузта, и искрно се надявам, да е от храна Praynig При Спасчо, много ли се виждаше слузта, или като се вгледаш? извинявай, че те питам, ама не ми е ясно Embarassed

Лека нощ  bouquet

# 603
Пепеник, Честит Рожден Ден!!!

Mного здраве, щастие, късмет
и любов безкрайна като Интернет!
Много радост от сърце желаем
тъга и мъка никога да не познаеш.

Честит 8ми декември на всички настоящи и бивши студенти!!!   bouquet
Ниел, дано притесненията ти да са неоснователни  Peace
Нинче, стискам палци всичко да е ок  Praynig

# 604
Вики, много ти благодаря  Hug Няма диария и в другото ако имаше по-малко от слузта, и искрно се надявам, да е от храна Praynig При Спасчо, много ли се виждаше слузта, или като се вгледаш? извинявай, че те питам, ама не ми е ясно Embarassed

Не, и при Спас не се виждаше много, по-късно когато започна кашесто да става по си личеше, но диетата много помогна при нас.Можеби от зъбите да беше всичко, не знам Thinking

# 605
  • Бургас
Добър ден прелести и прелестЧета Hug
На патерици 
 newsm59  bigdance2 smile3510   Пепениче,
да си ни жива и здрава и много,много Обичана   bouquet
[/i]
Пате аз не давам нищо освен натурел Laughing,
демек плодчета разни-безобразни Laughing
Мече да ни държиш в течение как си слънце Hug
Дени стахотно пожелание към Пепеничето,
ще го плагиатствам някой път Blush
Музе тоя шаратн го гепих от нета,щото у нас го ядем само пържен Grinning
Нооо ако знаете каква жестока питка направих-малеееееееее,
ще я кача и ще се изфукам Laughing

Вече започнаха записванията за 
  (.Y.) ~Зимна Кърмачески Колекция~(.Y.)   
Мойта пикла ще се заима с блузка Peace

# 606
Понякога слуз се получава от некачествена обработка на месото в стомахчето. Ама ако това е причината всичко друго по акото трябва да е наред - миризма, консистенция и т.н.

Аз съм с леко възпаление, бъбрекът е наред, ама пак ми се обостри хемороида.....Чакам го всеки момент да излезе Mr. Green #Cussing out

# 607
Някой чел ли книгата Знахар от Тадеуш Допенга Мостович, аз сега я чета (мнооого е добра), чак си свалих и филма от Замундата, но първо ще прочета кнгата :–;

# 608
Някой чел ли книгата Знахар от Тадеуш Допенга Мостович, аз сега я чета (мнооого е добра), чак си свалих и филма от Замундата, но първо ще прочета кнгата :–;

Te са две.  Peace Навремето помня че ги бях чела и много ме баха разтърсили. Трябва да ги изровя и пак да си ги припомня. Thinking

Пепениче, честито и от мен.  bouquet

# 609
Някой чел ли книгата Знахар от Тадеуш Доленга Мостович, аз сега я чета (мнооого е добра), чак си свалих и филма от Замундата, но първо ще прочета кнгата :–;
Втората се казва "Морал" , също е много добра.....  Peace Наистина прочети първо книгата. А филмът е чешкия, нали, а не някоя америкаризирана версия Crazy

# 610
Леле да се запиша набързо. Ние най-после сме здрави, поне засега, ама с това негово спане вечер върху завивките вместо под тях, надали ще изкара дълго здрав. Остава ми само да се моля и да се кали сам. Опитвам се да слгам чорапки, че поне краката да са му топли, дали да не сложа и елече върху нощницата.  newsm78

# 611
Някой чел ли книгата Знахар от Тадеуш Доленга Мостович, аз сега я чета (мнооого е добра), чак си свалих и филма от Замундата, но първо ще прочета кнгата :–;
Втората се казва "Морал" , също е много добра.....  Peace Наистина прочети първо книгата. А филмът е чешкия, нали, а не някоя америкаризирана версия Crazy

Да, втората е Морал и сега я търся да я прочета и нея PraynigФилма ще го гледам утре, дано да е хубав като книгата Heart Eyes

# 612

Да, втората е Морал и сега я търся да я прочета и нея PraynigФилма ще го гледам утре, дано да е хубав като книгата Heart Eyes

Вики, ако ми беше по близо щях да ти я дам. Ако не можеш да я намериш, мога да ти я пратя.  Hug

# 613
Таничка, слагай чувалче

Аз съм по-близо от Бургас Peace

Полски е филмът, де Embarassed

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 19:55 от Мечка Малинарка

# 614
Здравейте сладуранки  bouquet
Момичета, благодаря ви за отговорите Hug
Днес Слава Богу, мсля, че няма слуз, дано не греша. Praynig Като се изака и започва едно оглеждане на акото Embarassed,  и Владо казва, че съм луда Crazy Не е имал диария, а миризмата, е тя си е на ако Mr. Green(не мисля, че е по-различна, вярно един път мирише повече ,друг път по-малко, но си мисля че зависи, какво е ял Thinking) Извинявайте, че тези дни ви занимавам с л.йна Embarassed
Таня, и аз слагам чувалче, иначе е непрестанно отвит ooooh!
Лека нощ и целувкиииииии  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт