Дядо Коледа с подарък във ръката чака ОКТОМВРИйче пред елхата!

• 26 430
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
Дени,знам,но в Метро е за 190,а ние шварца не го уважаваме Crossing Arms NaughtyБлагодаря ти все пак за инфото Peace
Моля,който иска да се похили малко в ФБ да ми види последното албумче.
Който не ползва тази екстра утре ще пусна линкче! Peace

# 586
Кой тук беше с един бъбрек, да питам нещо Confused
Мецанке, как може да ме забравиш Wink Питай.

# 587
Кали, отворих темата ми за бъбрека и видях , че си ти, ама късно.

Ами имала съм леко уголемени чашки, дали е нормално, след като и самият бъбрек е увеличен компенсаторно. За легенчето нищо не каза този доктор тук. Ама докато се свържа с моя в София.....
Уж нямало нищо притеснително де, нямам задръжка на урина.... newsm78

# 588
Честит Рожден Ден на моята кака Пепеник. Како, да си жива и здрава, много щастлива и обичана. Митето и Кали да те даряват с много радости и прекрасни моменти. Весел празник.

П.С. Момичета съжелявам, че така нахлух  в темата ви, но исках да направя приятна изненада на рожденничката ви съфорумка  Wink

# 589
Честит Рожден Ден Пепеник, бъди жива, здрава и винаги усмихната!

# 590
Сиситу, да ти е жива и здрава. Hug

Пепениче, честит празник, пиле! Пожелавам ти мнооооооооооооооого здраве, щастие, успехи , мир и спокойствие  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 591
ЧЕСТИТ 8-МИ ДЕКЕМВРИ НА ВСИЧКИ СТУДЕНТИ - БИВШИ И НАСТОЯЩИ!!!
- какви весели времена бяха....

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЕПЕНИК, ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА!

# 592
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПЕПЕНИЧЕ! БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

ЧЕСТИТ 8-МИ ДЕКЕМВРИ!  bouquet Да наистина, весело беше...
Момичета ,нещо съм се много притеснила. CryСутринта открив в акото на Стефи съвсееем мъничко нещо като слуз Thinking Не съм сигурна, дали е слуз(извинявайте за образността), тук таме се вижда , ама много като се вгледаш...Звъннах на доки, каза, че може да е от храна и да дам за целия ден прахче-Ентерол. Той няма диария, и не ми назначи диета, защото много щяла да му бъде.Незнам дали си въобразявам, но със сигурност преди не съм виждала нещо подобно.Моля, ви ако някой знае , кка точно трябва да изглежда да ми каже...Ще изчакаме няколко дни и ще му пусна и изследване на своя глава, да съм спокойна...
Извинявайте за яко л..йняната тема, ама Embarassed
  bouquet

# 593
Niel, виж и другото ако дали ще е същото и колко често ще има изпражнения.При нас беше разтройство със зелена слуз и траеше три седмици, направихме изследване и нямаше нищо.Ако е разтройство със слуз по-добре е що по-скоро да почнеш с диета.Давай варени картофи, варен ориз и оризова вода, чай от шипка, солети, бисквити, попара само от сухар и мляко на Нестле алл 100.А, може и да е нещо изстинал или от храна newsm78

# 594
  Честит рожден ден на Пепеник!С пожелание за много щастие!  bouquet  bouquet  bouquet
  Честито и на всички настоящи и бивши студенти!

Вики, във фейсбук ти отговорих за рамките.Не ги намирам, а ги правя Joy

# 595
  • Горна Оряховица
Честит рожден ден,Пепениче! Да си жива и здрава,много щастие,усмивки и успехи! Hug  bouquet

# 596
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Пепениче

# 597
Някой дава ли витамини на сладурите  newsm78 например multitabs imunokids

# 598
Пате, аз не давам. Само като са болни и на антибиотици. Достатъчно плодове ядат.

Аз съм с температура и парене. Утре съм на уролог, стискайте палци  да не е нещо по бъбрека. Cry

# 599
Благодаря ви мили момичета, аз вече отпразнувах юбилеят през уикенда и тази
вечер ще празнуваме с нашите дечица. То от виртуална почерпка много няма полза
ама считайте се за почерпени от сърце , не мога да се справя с картинки та    party023   Wine Glass
Ето и малко снимки от празника
http://pepenik74.snimka.bg/travel/romantichno-i-lichno.451203

Общи условия

Активация на акаунт