Дядо Коледа с подарък във ръката чака ОКТОМВРИйче пред елхата!

• 26 431
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Неди,туй рибе твое творение ли е?АКо е тъй да палим колата и да идваме Peace
Живи и здрави да са ни всичките именници,от здраве и любов да не се отърват Praynig Hug
Мецо,с миксера ша биеш я,с бухалката не става Naughty Ако ти е малък фризера-реди ги в някое подносче,ама да е постлано с хартия,че може да залепнат като стегнат.И после прехвърляш в тавата.Аз съм с чекмеджета и така правя,рецептата е много лесна и сладките са вкусни,но моля ви-внимавайте с джинджифила,че първия път като го сложих и ги изхвърлих сладките след това Laughing Sunglasses Mr. Green
Не съм правила шаран вкъщи,имам аржентински хек,ще взема да го пекна е ведна йеничка,а купихме днес от Метро и аспержи,че мъжо не е ял а опита,ще ровя за рецепта и за тях.
Да ви се похваля-купихме подаръците на Хриси-един дървен конструктор със 100 парчета и една чанта-кутия,дето има всякакви джаджи-телефон,дрънкалки,могат да с епускат разни формички в нея,не сме я доразгледали,че ще я опаковам и съм я скрила bowuu.Още не сме украсили и не съм сложила елха,утре-другиден ще напазарувам.За мъжо не съм измислила още подарък,а това ми е най-голямото гайле ooooh!.Аз си харесах един кухненски робот и му реших проблема на него.Каква съм скромна,а? Peace

# 571
Честито още веднъж и наздраве на всички, които имат някое-друго любимо шаранче вкъщи Mr. Green Heart Eyes

музе, ще се пробвам, ама не знам джинджифил къде ще намеря тука.....
Вики, спас много ми прилича на моето племенниче като малко. В очетата Heart Eyes

# 572
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА НИКОЛ, НИНЧЕТО  И ВСИЧКИ, НОСЕЩИ ТОВА ХУБАВО ИМЕ! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!НЕКА СВ.НИКОЛА ДА ВИ ЗАКРИЛЯ
Здравейте кукли  bouquet
Музе, страшна сладки  Laughing, метни една кошничка насам!Евала ти, аз такова немога да направя Rolling Eyes
Галя, не се притеснявай явно са зъбки Thinking И Стефано е имал такива нощи...реве, дере се и аз на моменти незнам какво да го правя.Спокойно и този период ще мине Hug

Още на никой не съм измислила подарък(само на мен си Crazy), ама все си казвам, че има време Laughing. За стефано като отида в магазина и каквото ми хване окото, това ще е  LaughingЩе ми се нещо различно, ама незнам какво.Но със сигурност съм се спряла на тези интерактивните книжки с бг аудио.
Да ви се похваля, днес поизчистих,(всеки момент ще ми доставят Стефано) и  украсих елхата, мноого красива стана.Вчера ходихме за нови играчки, и такива хубави коледни украшения видях, чи ми идваше всичко да изкупя Joy Незнам само как ще я опазя от моето малко зверче JoyКачила съм я нависоко, ама той 100% ще я иска Wink
Криси, Вики, мноого са ви сладки джуджетата!
и аз съм намислила такава картичка да раздам на бабите и дядовците Laughing
Ей, мноого обичам Коледа, такова едно хубаво настроение ме е хванало Party
Целувам ви и още веднъж Весел празник!  bouquet

# 573
Честито на всички празнуващи- да са живи и здрави   bouquet
Много хубави снимки  Laughing
А тез сладки много апетитно ми звучат, ще си запиша рецептата и нашия тати като си дойде ще спретна  Mr. Green

# 574
Хриси така яко се надъни днес вечерта,че чак кръв плисна,как се завъртя незнам,но си падна буквално на устата.Захласна се и не можа да си поеме дъх,а след това като плисна онази ми ти пурпурна кръвчица на детенцето ми ахнах направо ooooh! Cry
Слава Богу е добре,размина ни се тичането по спешни кабинети и доктори,хапна си с апетит "миш"-така казва на месото,а сега спинка милото ми Hug
Ще ви напиша и още едни супер лесен и мой фаворит-сладкиш.Амам ще е утре.Лошото е,че и той е с много ядки,ама има и шоколад,екстра е за кафенце и се прави много лесно.....Да не го сънувате само Peace Praynig
Айде,отивам да си копна фермицата и се гътам да спя Peace

# 575
Горкото....... Sad
Имаш ли си арника подръка?

# 576
Ооо,Винаги Peace
Мецо,ей тоя аватар е страшен,не оня моджахидин bowuu
Я споделете вашите роботи колко мощност имат,че си харесах един,но е 800вата аи ми малнее сякаш newsm78

# 577
Честито на всички празнуващи!!!

Честито на малката и сладка Никол - да е много здрава и послушна Simple Smile е и малко палава Wink!

Музе, моят е този
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09002986
доволна съм от него, ползвам го вече повече от година, най-вече за храната на Александра. Той е 600 вата и не мисля, че са малко  newsm78 , но все пак аз споменах, че не съм много на ти с кулинарията....

Аз днес направих вътрешната коледна украса, мисля утре да сложа и лампички навън, вече усещам Коледният дух (ее, ако имаше и сняг ...  Rolling Eyes ) Simple Smile

# 578
А моя е такъв http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09013357
Подарък ми е за сватбата от брат ми / един от подаръците му/
Музе, как е малката днес  Hug

# 579
здравейте мами и малки мишоци

честито на всички празнуващи вчера (на патерица Embarassed)да си носят името със здраве и всичко най-хубаво
специлен поздрав за малката принцеса Никол да расте жива,здрава и винаги усмихната

аз снощи видях че имаме два кътника без да разбера  newsm78

аз все още си мисля че е рано да украсявам ама ако знаете как ми се иска да се развихря  Crazy

момичета имам проблем с моята фермичка не иска да ми зареди като я пусна стиго до половината и до там  Rolling Eyes newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 помогнетеееееееееееее

хайде за сега от нас до после

# 580
Бебълсче,ина мен ми се случва така понякога.Като ти зареди стената чукни на някой от познатите тикъдето е излязло съобщение от Фармвил-а,оф дано ми разбираш обяснениета,там където пише отдолу Famwilleи изчакай.Пробвай и по-късно.Понякога много народ копа и за това не става Peace
Елипепова,аз съм си харесала пка Филипс,но HR7745,в Метро го видях за 190лв,а в Технополис е за 230,та ще юрна мъжо да си ми го купи и подари,нали съм парче кулинар Laughing Mr. Green
Хриси е добре,нощес много плака,дали защото я болеше или сънуваше кошмарчета от уплаха,но спа много неспокойно.Сега обаче я метнах в леглото за следобедния съ и не се чува нищичко Praynig Hug

# 581
  bouquet
Музе, милата принцеска, как ли я е заболяло...Hug
Преди обяд ходих да поразгледам за подаръци и харесах тези новите на Фишер Прайс. Предполагам, че ще му е интересно играчката да говори на бг.В инерес на истината най си заслужават книжките и по-скоро тази по-мъничката, струва ми се.. Thinking
Днес ще доокрася къщата, че нещо незнам защо ми е сговнено ooooh!
 Hug на всички

# 582
Кога имате време за сладки, ферми и подобни екстри newsm78
Ние бяхме от празнуващите през уикенда - в събота прощъпулник на момчето и РД на мама, а вчера - имен ден на тати.
Честито на патерица и от мен на Неди двамата именици!

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 10:45 от kali_k

# 583
Еха....
Тъкмо щях да предложа да пускате снимки на елхите и украсите, като оправите вкъщи. ние ще украсяваме към 15-и.

Кой тук беше с един бъбрек, да питам нещо Confused

# 584
Музе, виж в Техномаркет този модел на Филипс, който си харесала е за 229лв и към него получаваш подарък кафемашина за шварц кафе
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09038001

Общи условия

Активация на акаунт