Живи и здрави да са ни всичките именници,от здраве и любов да не се отърват

Мецо,с миксера ша биеш я,с бухалката не става
Ако ти е малък фризера-реди ги в някое подносче,ама да е постлано с хартия,че може да залепнат като стегнат.И после прехвърляш в тавата.Аз съм с чекмеджета и така правя,рецептата е много лесна и сладките са вкусни,но моля ви-внимавайте с джинджифила,че първия път като го сложих и ги изхвърлих сладките след това
Не съм правила шаран вкъщи,имам аржентински хек,ще взема да го пекна е ведна йеничка,а купихме днес от Метро и аспержи,че мъжо не е ял а опита,ще ровя за рецепта и за тях.
Да ви се похваля-купихме подаръците на Хриси-един дървен конструктор със 100 парчета и една чанта-кутия,дето има всякакви джаджи-телефон,дрънкалки,могат да с епускат разни формички в нея,не сме я доразгледали,че ще я опаковам и съм я скрила
.Още не сме украсили и не съм сложила елха,утре-другиден ще напазарувам.За мъжо не съм измислила още подарък,а това ми е най-голямото гайле
.Аз си харесах един кухненски робот и му реших проблема на него.Каква съм скромна,а?

И Стефано е имал такива нощи...реве, дере се и аз на моменти незнам какво да го правя.Спокойно и този период ще мине
), ама все си казвам, че има време
Незнам само как ще я опазя от моето малко зверче

е и малко палава