Дядо Коледа с подарък във ръката чака ОКТОМВРИйче пред елхата!

• 26 433
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
  • Горна Оряховица
Иво и на мен ми разказа играта тая нощ.Легна към 20.30.До към полунощ нянмаше проблеми,спа си кротко.След което нададе рев и така откарахме до 4 сутринта  Tired Стана в 8.30.И аз се чудя какво може да е освен зъби.Баща му като идва оня ден го вдигна от земята само за едната ръка.Доста се карах,понеже крехки ставички,знае ли се какво може да му докара.Ама нали на него му е лесно сега,на моята глава ще е  Tired

# 556
# 557
   Ха, добър ден!

Свършихте ли темата с болестите Laughing Тъй де, Коледа иде!Нека сме здрави всички!

Мече, най-после тури аватар за чудо и приказ!

Аз днес сготвих 5 неща и кръста ми е леш!Следобед си направих едно кафе и си играх на фотошопа.Ето едно поздравче за празниците от нас с Боби.Прогонете мислите за болести и ваксини Hug Laughing

# 558
Оооо,Крисси,евала ти душко,големи красоти твориш...а аз горката с Уорд и Ексел не мога да се преборяама нали с Форума се оправям криво-ляво hahaha
Мецо,айде ще превеждам на момента,ама като ги направиш да почерпиш поне виртуално...
Моите сладкарски нещица са страхотни,яд ме е сега,че не поръчах повече,ама нали все гледм да пестя Laughing Mr. Green Blush
Миланки
за ок. 80сладки в зависимост от големината на формичките
Престой У фризера-2 часа
престояване на бисквитите-15мин
Печене-10мин.

250гр масло                      бие се в купа да стане на конци
225гр.
1щипка сол
3 яйца                               всичко се прибавя в купата и се разбива до хомогенизиране на сместа
1 лимон                             стърже се кората и се прибавя към сместа
500гр. брашно                 пресява се,прибавя се към сместа,оформя се тесто и се слага     
във   фризера-най добре  е покрито с  кухненско фолио/като найлончето,което е Mr. Green
1разбит жълтък                  за мазане на сладките/мже да му се капне малко водичка/
Оформяне:Върху малко брашно се разточва блат с дебелина 5мм,изрязват се сладките с формички и се слагат в тавичка,покрита с хартия за печене,когато се напълни тавичката пак се слагат сладките във фризера за 15мин.,намазани с жълтъка

Печене:10минути по средата на фурна,предварително загрята на 200гр.
Може вместо лимоновитезахар корички да се сложат портокалови и щипка канела,стават много яки.А ако обичате джинджифил,може да сложите малко и то пресен,ама малко!
Не ми дава да си дооформя текста,сега сканирам снимката на сладките,като я кача ще ви я покажа bowuu

# 559

Снимката е линк!

# 560

Аз не мога да се свържа нещо с този линк newsm78 Слатките със сигурност ще ги направа  bouquet

# 561
Вики,цъкай на снимката,мен ме препраща.
Утре ще ч кача уголемена,че до сега гледах Джули и Джулия и яко се накефих.Филм за кулинарията с Мерил Стрийп,невероятно просто Peace  chef

# 562
 Музееееее, ашкосум булка Hug А, така повлечи крак с тез вкусни неща.Е, така ми харесва  newsm51

Днес е Никулден, един прекрасен български празник!

Честито на всички именници!   bouquet

Почерпете се за здравето на моя мил съпруг.

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 00:33 от Крисси

# 563
Благодаря за поздравите Flutter Честито на Криси и всички, които празнуват.
Аз чак сега заЛЕбелязах, че снимката на Криси е колаж ooooh!.Страхотна е.

Музееееее, нещо по-простичко за мене, щото туй масло мога да го бия само с миксер, че съм мързелива Embarassed пък и във фризера ми трудно ще влезе тавата newsm78 Laughing  Ще видя и в линка.

# 564
# 565
ето и от мен една снимка Grinning

Тази снимка ще я пращам на бабите и дядовците в Америка и Македония, дано да им хареса Heart Eyes

# 566
  • Горна Оряховица
Честито на именниците! Да име живо и здраво името и всичко най най!
Ние имахме втора безсънна нощ... Tired

# 567
  • Бургас
Скъпи ми приятелки днес си имам двама именници и рекох да намина да почерпя Laughing

Освен това е празник на Бургас и празник на Финансиста-
и по двете точки също празнувам Joy

# 568
# 569
Честит имен ден на Никол. Да е жива и здрава и всичко което си пожелае да се сбъдне.

Честито и на всички други които днес празнуват по един или друг повод.   bouquet
Мъжете на Крисси и Неди много да ги слушат и глезят.   bouquet
Нинче /ако празнуваш днес/ - пожелавам ти от здраве да не се отървеш.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт