Дядо Коледа с подарък във ръката чака ОКТОМВРИйче пред елхата!

• 26 435
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
О,я стига сте ги нищили тия болести,че ще взе да се разболея само като ви чета
А така като гледам как вървят нещата ще трябва и нво заглавие да измислям hahaha

# 541
Наистина да спрем с тия ваксини, че тъкмо се наканя да ходя и все се отказвам....Но днес съм решила да й слагаме ваксината. Затова и не изгледах филма, че...може и да се откажа.

Хайде музата да си дойде, че мен хич ме мя,а в поезията  Mr. Green  Mr. Green

# 542
  bouquet
Малчо спи и аз набързо тук Mr. Green
Нинче, мноого си права - културата е природна даденост. HugМного пъти съм срещала хора с по няколко дипломи, които са меко казано лишени от какавато и да е мисъл...
Да ви кажа, утре мисля да оставя Стефано за един ден на свекърва ми(досега не съм го давала) и ми е гузно...Вие оставяте ли децата си при родители, свекъри?

# 543
Неди, току що гледах клипчето на Никол- страхооотна е! Hug

# 544
Добре де, повече няма да ви провокираме да мислите smile3534 newsm53 Hug
Ние и в ситния дъжд си ходим навън Embarassed

# 545
  • Горна Оряховица
Ами аз не го оставях за по цял ден преди(случвало се е само 1 път за цял ден на моите родители да го оставя,а друг път за някой и друг час).Но сега нали живеем с малкия у нашите,неизбежно е да не ме отменят понякога  Embarassed Но на свекърите категорично не  Naughty Crossing Arms

# 546
Галя, мерси за отговора  bouquet
Утре като го оставя ще видя....
Нинче, страхотен аватар Heart Eyes
Мацки, къде се губите цял ден Naughty Joy

# 547
niel, засега живеем при моите родители, но Алекс не съм я оставяла за повече от няколко часа. А за свекърите- АБСУРД- нямам им никакво доверие, а и те не изявяват желание да виждат често внучката си Crossing Arms.
Имам и една молба към вас-стискайте ми палци утре, че свекървещицата се кани да се мъкне[smilie=smile3515.gif] smile3514

# 548
Вили, това ми хареса-свекървещица Joy Joy Joy
Аз на мойта имам доверие, тя доста често идва в нас, гледа го, даже в събота го оставяме(но в нас) и излилзаме вечерта, но сега за пръв път ще го гледа у тях и ми е някак тегаво...Е", ако не издържа ще ходим да си го вземем Mr. Green

# 549
Аз лично на свекърва си не съм ги оставяла, но на майка ми или на сестра ми без проблем. Например леля ми редовно гледа внучето си, а пък е свекърва - даже ходят сами двете на море. Аз малкия още не съм го оставяла в друга къща без мен, но когато искам да се наспя-случи ми се преди 3 седмици- спа при майка и татко в другата стая. Не се притеснявай щом си го оставяла досега и е свикнал с нея не мисля, че ще имате проблеми-пък нали имаме мобилни телефони, ако нещо не е както трябва предполагам, че ще ти се обади.

# 550
Аз бях така с голямата едно време....ама сегааааааа
(където щат да ги взимат, само да ги вземат Mr. Green)

# 551
Момичета, мерси  bouquet
Може би наистина звучи смешно, но сега като го взеха и ми е мъчно Cry
Хем, искам малко(то да беше малко ooooh!) да поизчистя, да украся къщата за Коледа-елха, лампички и т.н.пък и ние имаме нужда от почивка, да се наспяяяяя... Mr. Green
Нинче, Joy hahaha Joy

# 552
За свекървите гледам си говорите.Моята е от тия дето стават-пекана е ,ама понякога големи бисери ръси,някой път  може да ви разсмея с тях.Гледала е Хриси за 1ас-2 максимум,щото памперс не може да сменя,страх я е да я храни сама,че ако се задави незнае какво да я прави и така..Жена на години е все пак Laughing Blush
На майка ми съм я оставяла-тя я взе като се местехме за 2 дни,минали яесец като ме оперираха за 4,нямам притеснение,давам й инструкции за млякото,какво  може горе-долу да я яде,с баща ми се оправят.Ако знаете само като види татко ми как му се хвърля да го гушка,много си пасват двамцата Hug Peace
Хриси ни разказа играта нощес-голям рев,голямо мрънкане,ако беше продължила още малко щяхме да ходим до спешното,но тя взе,че се кротна и заспа на една страна на корем ми.Дали са зъбки или защото има раничка на дупенцето/ Mr. Green-поедя е наакана без да я усетя/ ама много се измъчи.Има 7зъба-чакам още 5,2 от които кучешките и направо ми разказва играта #Crazy
Да ви се похваля-дошли са ми едни английски формички за сладки и торти,та ще творя тия дни Party

# 553
Музе, и на нас ни се случва чат-пат ревовете Tired Ама верно си е достатъчно да се стресне човек.
Я дай рецепта за сладки  за формички, че и аз взех някакви Crazy

# 554
  • Бургас
Ха Добър ви ден Grinning
АЗ ходих орах,копах и сега да ви нагледам и вас Grinning
Мече оправяш ми настроението само като ти видя Аватара Hug
Дидееее само кибичиш на тоя балкон,
слез драсни пет реда -кака сте ,що сте Grinning
Музева прави сладки и показвай да плакнем оЧото Simple Smile
В къщи  еКочина ,ама на мен не ми дреме Joy
Какато е видно ударила ме е ЛИГОТА и то яко Blush
До после садурки и сладурчета Heart Eyes