Велико Търново и региона

• 79 742
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
 Момичета благодаря ви за поздравите!
 Днес цял ден реанимирам Embarassed.
 Ето да се почерпите за здравето на моето Вики.
 След малко ще ви кача снимки от купона.

# 376
  • Велико Търново
Момичета, благодаря ви за съветите, те в никакъв случай не са неискани. Ако беше така нямаше да споделям тук нещата. Просто според мен има значение колко е родено бебето и как трябва да качва. Важното в случая е малката да наддава достатъчно, заради ниското и рожденно тегло.

Относно стилмулирането на повече кърма - пия чая на Хип за кърмачки, ям ядки, пия доста течности, но въпреки всичко нямам за сега увеличение. А относно пробното кърмене - кърмих малката там 30 минути и за толкова време тя изсучи едва 30гр, което е наполовината на това, което трябва да яде, затова и педиатърката ми препоръча да я дохранвам. Естествено, аз я кърмя на всяко ядене и ако сметна, че и е било достатъчно,т.е. след известно време сукане, тя не иска да яде, не й давам АМ.

Но както и да е, не искам да ви занимавам повече и пак искам да ви благодаря за съветите.

# 377
 Ето и обещаните снимки от на Вики рожденния ден:
http://vqqra.snimka.bg/children/viki-5god.447973

# 378
Специално за scrye

Нека да расте здраво и щастливо, умно и красиво!
Да радва мама и татко и цялото семейство!

Vqqra,
Да ти е жива и здрава дъщеричката!Пожелавам и слънчево и безгрижно детство!
От снимките се вижда, че  купона е бил страхотен!

# 379
Привет на Търновските мами. Интересува ме има ли майки, чиито деца ходят на плуване, за да ме насочите къде в Търново се провеждат курсове по плуване за 5-6 годишни деца и какви са условията там.
Въпросът ми е и към Горнооряховските майки.
В нашия град преди години имаше много хубава плувна база, но я разрушиха. Сега започна възстановяването й, но закрит басейн няма, така че може да се използва само лятото. Затова съм се ориентирала към Търново или Горна и очаквам отзивите ви.

# 380
4akura, аз до колкото знам плуване има в училище "Емилиян Станев" и в университета. Не съм сигурна за колко големи деца е обаче, но предполагам, че в училището ще е по-добре за вас. Има си треньори там, басейна е много хубав, баните и те. Можеш да идеш на място да разгледаш и да питаш.  Peace

# 381
alex99 , благодаря ти.
Очаквам да се включат и майки от Горна, за да разбера как е положението там.

# 382
Здравейте болярки
Незнам колко от вас лекуват децата си с хомеопатия и по точно класическа хомеопатия,но днес се свързах с Александър(класически хомеопат който отговаря на въпросите тук в Бгмама в подфорума Хомеопатия......)и понеже в Северна България няма класически хомеопат го попитах дали ще идва към Велико Търново за прегледи той ми отговори че ще дойде ако са най-малко 4 пациенти.Така че ако има някой желаещ моля да ми пише и да се свърже с мен.
Оф така го обясних че направо незнам  SickДано сте ме разбрали.

# 383
  • Велико Търново
Тук сме умни и красиви Mr. Green
Пиши моите двете Peace

Гледах по новините Надето Crazy

# 384
Здравейте болярки
Така че ако има някой желаещ моля да ми пише и да се свърже с мен.

А някаква ориентировъчна цена?

Гледах по новините Надето Crazy
И аз,браво,момиче!!!

# 385
  • Велико Търново
50лв.

# 386
Ай, Наде пак сте станали медийни звезди  Heart Eyes
Дайте линк и аз да гледам, че съм изтървала.

# 387
  • Stuck in a moment
Здравейте болярки
Незнам колко от вас лекуват децата си с хомеопатия и по точно класическа хомеопатия,но днес се свързах с Александър(класически хомеопат който отговаря на въпросите тук в Бгмама в подфорума Хомеопатия......)и понеже в Северна България няма класически хомеопат го попитах дали ще идва към Велико Търново за прегледи той ми отговори че ще дойде ако са най-малко 4 пациенти.Така че ако има някой желаещ моля да ми пише и да се свърже с мен.
Оф така го обясних че направо незнам  SickДано сте ме разбрали.

Той хубаво ще дойде Александър, ще направи интервюта с децата и майките, но после ще си замине за София. Как ще прави обаче проследяване? Това е малко неясно.
Освен това ако някое детенце направи лечебна криза пак ще трябва да се консултирате с него, а най-вероятно ще е по телефона...Иначе супер ако дойде и аз търсих из Северна България класически хомеопат, но наистина няма. Всъщност има, но чак в Добрич.
Иначе ми е любопитно и ако реша ще ти пиша на лични.

# 388
  • Велико Търново
Моя приятелка от Плевен си лекува детето при хомеопата Михайлов.Имат едно-две посещения в София,а другото по скайп.Лекуват гнойни ангини само с хомеопатия.Педиатърките се шегуват,че детето е модел на хомеопатично лечение.Преди години съм се съветвала с Александър и останах доволна.

# 389
  • Stuck in a moment
Моя приятелка от Плевен си лекува детето при хомеопата Михайлов.Имат едно-две посещения в София,а другото по скайп.Лекуват гнойни ангини само с хомеопатия.Педиатърките се шегуват,че детето е модел на хомеопатично лечение.Преди години съм се съветвала с Александър и останах доволна.

Той Михайлов не е класически хомеопат.
Съгласна съм, че е възможно дистанционно, запозната съм, но все пак...Аз също съм избрала класически хомеопат за моето дете и то от Пловдив. Но все ме е било страх при евентуална лечебна криза как да действам сама. Затова правя горната забележка.
Има си и други неудобства, но не ми е целта изобщо да разубеждавам някого, даже напротив, много съм ЗА идването му, а още повече съм ЗА ако имаше поне един класически хомеопат в региона  Tired

Общи условия

Активация на акаунт