Велико Търново и региона

• 79 758
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, аз съм много нередовна тук, а и пиша от скоро. Embarassed Децата са ми по-големички от вашите и вече малко съм далеч от нещата, които коментирате.

Какво ви е мнението за д-р Кьорчева? Нали и тя лекува с хомеопатия?

# 421
magi71  за д-р Кьорчева, аз водя Рада и Тори за второ мнение там. Напоследък май и за първо  newsm78 Внимателна е добра, отзивчива, не е безгрешна, но си признава, когато се съмнява в диагноза. Прилага първо хомеопатия после традиционна медицина при нужда. Хваща редки детски заболявания, като херпес синплекс при Рада на 1,5 год. Важното при нея, че записва с часове и ГИ СПАЗВА,  което не важи за хомеопата Хаджиев от който съм крайно недоволно именно от това че  2 пъти ме кара да чакам па 2 часа с бебе на ръце и взе да не уцелва лечението, преди години беше по-добър.

# 422
  • Stuck in a moment
Здравейте болярки
Незнам колко от вас лекуват децата си с хомеопатия и по точно класическа хомеопатия,но днес се свързах с Александър(класически хомеопат който отговаря на въпросите тук в Бгмама в подфорума Хомеопатия......)и понеже в Северна България няма класически хомеопат го попитах дали ще идва към Велико Търново за прегледи той ми отговори че ще дойде ако са най-малко 4 пациенти.Така че ако има някой желаещ моля да ми пише и да се свърже с мен.
Оф така го обясних че направо незнам  SickДано сте ме разбрали.

Как така бе, момичета няма класически хомеопат в Северна Бг???? В Търново е д-р Хаджиев, който лекува с класическа хомеопатия и аз и много мои познати сме изключително доволни от него. Недейте така чули-недочули да отхвърляте някой с толкова голяма практика. Той лекува и доста по-сериозни заболявания от ангини например....

Иман, ако Хаджиев изписва само един вид капки или гранулки (само ,един вид препарат), чиито перид на действие е около 40 дни и през него пациента не приема нищо друго и не се маже и пази диета без никотин, шоколад, мента, алкохол и др. тогава е класически хомеопат. Но ако изписва препаратИ по схема, значи не е. Ще се радвам да знам всъщност как работи, но една колежка си водеше дъщеричката при него и май дава повече неща.

# 423
Аз съм доволна от Хаджиев. Лекувал ме е и по двата начина. Всъщност цялото семейство сме при него и за времето от година и половина откакто ходим при него съм доволна и му имам изключително доверие. Според зависи от това какъв ми е проблема съм пила и капки  заедно с диета без шоколад, никотин, мента и др, но също така е имало случаи, в които е изписвал и др неща.  Но като при всеки доктор си има доволни и недоволни. Ама искам да видя тези дето много знаят как ще държат  децата си на някаква диета като толкова драпат за класически хомеопат.

# 424
Аз съм доволна от Хаджиев. Лекувал ме е и по двата начина. Всъщност цялото семейство сме при него и за времето от година и половина откакто ходим при него съм доволна и му имам изключително доверие. Според зависи от това какъв ми е проблема съм пила и капки  заедно с диета без шоколад, никотин, мента и др, но също така е имало случаи, в които е изписвал и др неща.  Но като при всеки доктор си има доволни и недоволни. Ама искам да видя тези дето много знаят как ще държат  децата си на някаква диета като толкова драпат за класически хомеопат.

Опа тука май се настъпваме. Laughing

# 425
  • Велико Търново
Здравейте!
Нали днес започва месеца, в който можем да си сменим личния лекар, та искам да ви попитам, доволни ли сте от вашите лекари/педиатри?
Кажете ми някакви отзиви за детска консултация "Гален".
Препоръчайте ми някой добър педиатър и личен лекар.

# 426
Здравейте!
Нали днес започва месеца, в който можем да си сменим личния лекар, та искам да ви попитам, доволни ли сте от вашите лекари/педиатри?
Кажете ми някакви отзиви за детска консултация "Гален".
Препоръчайте ми някой добър педиатър и личен лекар.
Точно това ме вълнува и мен в момента.
Колебая се между 2 лекарки.
Така че ще чета с удоволствие.

# 427
МОже ли някой да ми каже колко струва прегледът при д-р Кьорчева? Може и на ЛС.

# 428
  • Велико Търново
Ама искам да видя тези дето много знаят как ще държат  децата си на някаква диета като толкова драпат за класически хомеопат.

Не,че"драпам" за класически хомеопат,но в менюто на детето ми вафли,чипс,зрънчо,шоколади,безалкохолно и други подобни не фигурират,а и вече е достатъчно голяма и разбрана за да и обясня,че нещо не може или не трябва да го яде..Надявам се,че съм задоволила любопитството ти.

# 429
Reme, мисля, че беше 20-25 лв.

# 430
Лелеееее, мацки, от кога не съм се включвала, не мога да ви изчета... Не искам да навлизам в спорове за хомеопати. Няма безгрешни хора, а лекарите също са хора, все пак... Не понасям обаче да се отричат един-друг, особено ако и двамата лекуват успешно. За мен най-важното е да познава детето и да следи състоянието му, да дава точна диагноза и да лекува успешно с възможно най-безопасното.... Simple Smile Да си призная, ходим при Георгиев, макар вече доста мнения да чувам и против него, но с Никол сме го посещавали 2 пъти, а с Коки- 1 път. Ако имаме проблем, с който не можем да се справим, пак му звъня, и тък е гадното, че трудно се свързвам..., но като цяло си лекувам децата с помощта на д-р Михайлов задочно в часът на мама... Simple Smile
Наде, ти нашата гордост! Браво!!!
Теди, Гошето още ли е болен?
Скрай, овации и на теб за кърменето!!!

# 431
Деничке не още а отново.Втори отит за 1 месец. ooooh!

# 432
  • Велико Търново
Абе аз хубаво съм твойта гордост, ама днес пак детски не видях Sad

# 433
  • Велико Търново
Наде, майки казаха в парка, че имало. Провери утре, може в твоята банка да се получават по-бавно.

# 434
  • Велико Търново
Абе аз хубаво съм твойта гордост, ама днес пак детски не видях Sad

Наде,една приятелка изтегли-ЦКБ.Утре явно ще има.

Общи условия

Активация на акаунт