Фотокниги - 6!

• 35 480
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
  • София
alina_si, така и направих, мерси. Мислех си, да не трябва да правя нещо в сайта.

# 736
  • Vaudreuil Canada
Има ли още хора които не са си получили книжки поръчани преди коледа?
Аз имам поръчани две с доставка в България и ги няма никакви - за различни адреси са. В същия ден поръчах и за себе си и моите ги получих отдавна  Sad

# 737
  • София
Аз имам поръчани две с доставка в България и ги няма никакви - за различни адреси са. В същия ден поръчах и за себе си и моите ги получих отдавна  Sad

И аз съм така, от края на Ноември ми бяха поръчките, моята пристигна, а тази, която поръчах за приятелка, липсва (голям резил).

# 738
  • В кошера...
И аз така - в началото на декември поръчах две - едната дойде, другата - не. А беше за подарък за Нова година!

# 739
  • София
Днес получих първата си книжка шипната на 28.12. Чакаше ме направо върху пощенските кутии... Така май има голяма вероятност някой да си ги хареса, въпреки че не знам за какво ли ще са му...
Снимки, календар и още една книжка все още чакам от 22.12  Thinking

# 740
Аз също чакам книжка поръчана на 26.11. и шипната някъде към 05.12.Дано да дойде вече  Praynig

# 741

Днес получих календар шипнат на 21.11. Явно има светлина в тунела и ще пристигнат макар и с голямо закъснение.
Също така пристигнаха и двете книжки, които от Кравичката ми изпратиха отново. Шипнати са на 7.01.(Поръчах ги в края на октомври, но тъй като не пристигнаха им пратих две писма - в началото и в края на декември. Второто бе много любезно с отговор, че ще ми ги изпратят отново). Около 50-тина дни разлика в изпращането, а тук пристигнаха в един и същи ден  Mr. Green
Стана ясно, че до САЩ и Канада пристигат много по-бързо, отколкото до БГ - това и от форума им, и като чета в групата във Фейсбук.

Микки - направо ме разби с тия 200 приятели.  Mr. Green И аз я играя фермата, но чак се зачудих как си ги събрала толкова много.(и дори мъничко ти завидях - благородно разбира се  Wink) А като изпращаш покани на непознатите, това достатъчно ли е, защото нали за някои оферти иска да станат фенове.  newsm78

# 742
  • Някъде там...
Вчера получих снимки, изпратени на 29.12. А чакам книжки и други снимки отпреди тях.  Rolling Eyes
Иначе качеството ми хареса.  Peace

# 743
  • Карлово
Ралфиета, то само за часовника иска да станат фенове. И много странно, изпратила съм 15-16 покани и се чудех как пък трима от тях не са приели поканата. Пратих и на съпруга ми, оказа се, че той изобщо не е получил. После им писах коментар, но явно има някакъв проблем, защот ои други бяха се оплакали. Та часовник така и не успях да поръчам.

# 744
Ралфиета, то само за часовника иска да станат фенове. И много странно, изпратила съм 15-16 покани и се чудех как пък трима от тях не са приели поканата. Пратих и на съпруга ми, оказа се, че той изобщо не е получил. После им писах коментар, но явно има някакъв проблем, защот ои други бяха се оплакали. Та часовник така и не успях да поръчам.

И аз забелязах това, но поканите не идват обичайно горе в дясно при другите покани, а се публикуват директно на стената на поканения.  Wink

Hug

# 745
Да се похваля - днес си получих първата книжка поръчвана в Кравичката. Шипната е на 6.01 и преди мъничко си я разгледах.
Доволна съм от качеството, но определено 20 страници ми се виждат прекалено малко. Следващата определено няма да е с толкова малко страници.

# 746
  • Варна
Да ви кажа, че днес получих всичките си пратки от ноември. Rolling Eyes Календари, снимки и орнаменти - изпратени са от ХК на 18.11., 21.11. и на 27.11. Crazy, къде са се крили два месеца, не знам. Точно вчера им писах, че не съм получила орнаментите, сега ще им драсна пак, че няма нужда да ми ги пращат наново. Party Календарите пък ми ги ре-шипнаха отдавна, но не съм ги получила още повторно. Rolling Eyes

Да, точно това се коментираше във ФБ и заради тези проблеми, Кравичката пуснаха безплатните dog tag-ове. Peace

# 747
  • в страната на абсурдите
момичета,не трябва ли да се пусне нова тема?
и аз чакам книги от декември.

# 748
Привет. Получих книжки 7/5 платени на 21 ноември. Вече ги бях отписала и водихме дълга коренспонденция с кравата, и с последния имейл който си разменихме - потвърдих си адреса и до колкото разбрах са ми пратили нови. Това става вчера, а ето и мейла
Hello,

I have arranged re-shipment for you, new #1599988. Sorry for any inconvenience caused. Thank you!

Best regards,
Cecilia

Та питането ми е , ако съм разбрала правилно, че са ми пратили нови - какво да правя в случея след като днес получих първите ?  Rolling Eyes

# 749
  • Vaudreuil Canada
Cvete според мен проблема е в бг-пощите - явно не могат да обработят голямото количество поръчки които са направени покрай празниците - нали има и нови нормативни уредби... Нищо не можеш да направиш - китайците вече са ги пуснали нещата наново - просто ще имаш по две от всичко Simple Smile
Момичета успокоих се че още има надежда бабите да си получат подаръците.

Общи условия

Активация на акаунт