Споделете 128

• 26 742
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Уж взех мерки срещу грипа - купих имуностимуланти и един изкуствен бонсай да ми подпомогне фъншуито. Никакъв ефект! Любимият се тръшна болен, само спи, лежи и пъшка (и дори не яде!), а аз се обърнах на доставчик на течен аналгин, мерител на температури и тревожител. Не знам какво ви е на вас, майки, когато децата ви са болни. Tired
Така че трябват по-крути мерки. Пръжки, казвате... Има ли пръжки от прасета, гледани според фъншуи?
(Аз пък попаднах под нехуманна лекарска забрана да ям цитрусови плодове, но да си гледат работата. Какви предколедни месеци ще са това без портокали?)

# 211
Аз на пук на всички грипове - свински и човешки, на криза и на всичко пека мъфини. Пека ли казах?! Изгорих май вече е по-верния термин  Joy

# 212
Моля, успокойте ме, дръжте ме, защото за първи път, откакто пиша в тези форуми, ми иде откровено да напсувам някого, когото въобще не познавам и едва ли ще познавам!!! ooooh!

# 213
Ти пък, за една номинация за чубрица ли си? Аз като всяка втора ме е турила за чубрица, кво?

# 214
Ти пък, за една номинация за чубрица ли си? Аз като всяка втора ме е турила за чубрица, кво?
Глупости на търкалета, номинациите са последното нещо, за което ще се трогна.
Една....особа, да я наречем, която не си е изпила хапчетата, твърди, че ни лъжели, когато ни говорели за Белене и за пострадалите там хора.

Това е....сол в раната ми.И не само моята. Не мога да се сдържа, ви казвам, ще си отпусна най-каруцарския език. #Cussing out

Знам, че всякакви луди имат достъп до Интернет. Но знам също, че наистина има хора, които го мислят това. ooooh!

# 215
Жозефина, защо не псуваш? Псувай и аз го правя, всеки го прави, това е балканска заклинателна мантра за настройване на чакрите...
Лошото е, че историята може да бъде подправяна, сега един го казва и убеждава останалите, ама не се знае някой ден дали няма всички дружно да се убеждаваме, че го вярваме. Като гледам, култът към личността дето бил отхвълрен на нам'си кой пленумъ, пак е на мода, та така... Колелото се върти.

# 216
Е, Прекрасна, аз нямам нужда да бъда убеждавана точно за това.Не и аз.

Впрочем, оттеглям се до хъркащия си син, това е единственият начин да не разваля впечатлението окончателно.

# 217
Аз също, а баба ми и нейните преки роднини, ни най-малко, но... Лека нощ!

# 218
То имаше един рожков тука, дето твърдеше, че и немските войски сме посрещали с хляб и сол. И за пример даваше снимка на една одупена жена, а главата й в немски джип, уж хляб със сол предлагала на немеца. Ама знам ли? А, и един немец педофил държи на ръцете си чиле, а моиченце навива кълбо. Пустиняци много, баси. Чак щом и аз почвам да се обърквам в себе си.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Априлският пленум на Партията и култа към личността на Вълко Червенков.
Обаче кой номер римско число е тоя пленум, не мога да ти кажа.

# 219
Ох, каква съм заспала, в пристъп на унес почти си мия зъбите (така е след толкова кулинарстване), но все пак мия, мия и нещо усещам дискомфорт във фън шуя на цвета - когат поглеждам мия се с оранжева четка, а моята е синя. В първия момент направо се ужасих, после се успокоих, че и тази е моя, само че бивша вече. Един въпрос обаче ме мъчи, защото обикновено бивши четки за зъби ги ползвам за почистване я на мишка, я на клавиатура или нещо такова, но за тази не си спомням...каквото е....след грешката се мих толкоз време с вярната четка, че сега зъбите ми само при докосване скърцат от чистота, а блясъкът им заслепява от километър  Mr. Green

# 220
Свиквам принцеското войнство, нимойти рива за бебита, имало и оналайн вариант. Да ни е честито! Тъкмо сме в отчетните, да си направим една отчетна за онлайн бебе ти роди, щастлива майка стани или нещо такова. А? Ще отпадне въпросът родено или оперирано и много други, предвиждам такъв живот, че само си викам дано!

# 221
  • тъгата в мен
Ох,няма да мога да си легна спокойно,ако не споделя ,че успях почти сама за първи път да сложа надпис на снимка .
Не е истина колко съм горда от себе си.За миг се видях отстрани и се насладих,(па макар и за миг )на гордата си следполунощна осанка.
Сега се трупясвам,но със задължителната книжка под мишка...(което ще рече,че ако живеех на село,може би щях да чуя и първите петли..)
п.п.
Анджи,прибра ли мушкатите?

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 02:11 от сврачето

# 222
Ох, Свинарке.
Ми то и виртуални татковци като няма... Blush

# 223
Свраче, не съм ги прибрала. Ако ги видиш колко са нацъфтели, не им е студено още  Grinning

Искам да споделя, че снощи се накиприх с усмивка до ушите, благодарение на Ламята неСпаска.
Жив да е този форум, че ме срещна с Ламелинда  Heart Eyes

# 224
От няколко седмици насам, много се радвам на фейсбук.
Сближи ме пак с една приятелка, която едно време ми беше много близка, обаче замина за САЩ и дълго време не се бяхме и чували даже Tired А сега с моите американско работно време си говорим, говорим във фб  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт