Споделете 128

• 26 374
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро! Споделям студ в офис. По холизонт пуснаха Ледено момиче.   cold
освен да зема едно парче кабел 10 чифта и така   animal085
Абе, Ламята рижавка ли е?

# 226
  • София
Моят син снощи използва много симпатично лафче.
Та да го използвам и аз - значи...в офиса като "се наследобядваме" и жестоко ми се доспива. Направо заспивам седнала. Как се бори човек с това?

Трябва да ни въведат 15 минутка за следобеден сън.

# 227
Етиа, аз за това почти спрях да ям, много съм трудолюбива на празен стомах.

# 228
Споделям, че най-накрая и аз прибрах цветята на топло.
Да и се не види и тясната квартира! Не намирам място за всичките.
Но и на себе си не мога да се начудя. През лятото много цветя си отглеждам.
До краят му броя им нараства значително. В края на зимата половината дават фира.  Confused
Анджи, завидях ти за мушкатата. Моите не цъфтят толкова много.
Нещо не им бая както трябва май.

Ео, приказката искам и аз, моля те!
Нямам рег във Фейсбук, а все му се каня.
Какво става с ester?

# 229
  • Кацнала на едно дърво.
Ти пък, за една номинация за чубрица ли си? Аз като всяка втора ме е турила за чубрица, кво?
Глупости на търкалета, номинациите са последното нещо, за което ще се трогна.
Една....особа, да я наречем, която не си е изпила хапчетата, твърди, че ни лъжели, когато ни говорели за Белене и за пострадалите там хора.

Това е....сол в раната ми.И не само моята. Не мога да се сдържа, ви казвам, ще си отпусна най-каруцарския език. #Cussing out

Знам, че всякакви луди имат достъп до Интернет. Но знам също, че наистина има хора, които го мислят това. ooooh!
Жозефино, на кого му пука какво мисли тази особа? Ситият на гладния на вярва. И мен са ме убеждавали деца на хора от т.нар. партиен висш апарат (т.нар. творци на Партията Mr. Green), че това са измислици.  Rolling Eyes Тези измислици са затрили семейството ми - от дядо ми, та и аз "намазах", дето бях невръстно дИте. Десетина гроба тежат на съвестта на партийните другари, включително този на майка ми.
Аз вярвам, че ще плащат за това и въобще не ги мисля.
Разказвала ли съм ви историята, която знам от моята учителка по музика? Нейният баща е бил поп. Убит е малко след девети септември посред нощ, заедно с още десетина души. Подкарали са ги като животни извън населеното място. Попадията пратила най-малкото си дете, да се държи за баща си, белким се смилят.
Разстреляли са ги всички до един, заедно с детето, но понеже не са били много умели в стрелбата, хората не са били... Съвсем умрели.
Заровили са ги живи.
Два дни са се чували стонове под земята, разправят местните хора. Но никой не посмял да отиде, били уплашени до смърт.
И всички знаели кой е главният виновник за този линч. Аз го познавах - един дядо с ужасни очи. Както казват американските хорър писатели, сякаш Дяволът наднича от тях. А не съм знаела кой е той и какво е направил.
Този дядо умря в ужасни мъки от рак.

Та не ме интересува кой вярва и кой не вярва, кой какво казва. Има съд, който вижда всичко и дава всекиму заслуженото. Амин.
П.П. Пардон, че започвам така деня.
П.П.П. От сигурен източник знам (разследващ журналист, който работи и живее отдавна в чужбина), че ястребинчетата са убити от комсомолец, по "партийни" причини. Баща ми познавал бащата на Митко Палаузов. И тази история знам.

# 230
Мда, хората са лоши или добри, без значение дали са комунисти, социалдемократи или други. Аз лично вярвам и на двете страни.
Не че всъщност схващанията ми интересуват някой.

Сутринта за малко избегнах паяка, дето се вика денят започна обещаващо. Пожелавам си и да завърши с конкретно обещание за нещо хубаво.

# 231
Тежка ни е историята, Василисия  Sad

Калатея, не мога да кажа защо цъфтят моите цветя. Поливам ги с чешмяна вода. Не им бая  Grinning
Обаче много често ги наблюдавам, ей така седя и си ги гледам и си мисля за нещата от деня. Едва ли има връзка моето съзерцание с техния растеж, де  Grinning
Сега прибрах някои по крехки и те спряха да растат  Thinking

# 232
Баба ми казваше " и немците ги посрещнахме с цветя, и руснаците ги посрещнахме с цветя"
Вярвам, че е било така.
Ние нали все чакаме да ни помогнат, та който дойде все цъфтим.

# 233
Тук съм, Калатеа, добре съм тъй да се каже, днес донесох на работа мъфини, питаха ме като мога да правя такива неща, как тъй още не съм се омъжила  Mr. Green

# 234
Василисе.....благодаря ти за постинга.
Дорева ми се.
Сутринта стартира много зле, със Станислав се разделихме скарани и разплакани.
Явно съм прекрачила вече границата на търпението си и съм станала зла. ooooh!

# 235
  • о`майна лунна нощ е
Денят ми започна ужасно. Всъщност то от вечерта се почна, та сега само продължи. Лъвчето ще е на доктор поне две седмици, сумата за ремонта - четирицифрена.
.... и ми го начукаха, и ме накараха да духам, че и да плащам за това на всичкото отгоре....егати животът ...

ПП - като гледам днес в Споделете хич не ни е петъчно. Много е тягостна атмосферата.

# 236
Ох, Веси, всеки път като напишеш лъвчето и се чудя кое от децата ти е зодия лъв и от какво е болно...

# 237
Василиса Умница - с Жозито нещо на историческа тематика сте се отдали. Аз в момента чета /Боже, аз ли го казах!!?/ книгите на Петър Христозов. Мога да ти препоръчам засега "Живия Гешев" - пред това което пише в нея, ястребинчетата бледнеят, мир на праха им! От 24 до 1956 г . историята си я хвърлих в коша. Винаги съм споделял една максима, че историята има една роднина - истината. Всичко друго е демагогия. Нека всеки да си мисли каквото си иска за събитията, но наистина има Някой който си води записки!
Жоз- не позволявай истерия на "обществени места". Като останеш сама, счупи всички чинии, но пред фемилито се дръж на положение! Помни, че след лошото винаги идва хубавото... слънцето! Hug

# 238
Не беше на обществено място , а у дома.
Сигурно са си помислили, че го коля поне.

# 239
е аз затова го сложих в кавички - имах предвид пред когото и да било се дръж като монахиня, пък като си излезнат всички, прави каквото ти е кеф!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт