Споделете 128

• 26 347
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Добро утро с дежурната чаша кафе.
Всъщност втората.
Уикендът проспах буквално, та не смогнах да честитя на именниците.
Считайте се поздравени от сърце, нищо че е късно...

Брей, това Киретата били голяма работа!
Никога не съм имала Кире край себе си, много съм изпуснала!  Crossing Arms

Да благодаря на Markrit за рецептата, която ми изпрати.
Заекът стана разкош! А в комбинация с разядката обрах точките.
Анн@ ме усмихна рано сутринта.
Денят ми започна страхотно!

# 421
Споделям, че се дивих на уникални цени за прекарване на 3!!! дена по нова година и Коледа.
За същите цени буквално намираш оферта за една седмица за един човек някъде из Алпите. ooooh!

# 422
  • София
Засуквам мустак, килвам калпак и се отправям на номинациЙ. Лиснете ми едно менче уиски за късмет. За пръв път ми е. Някой иска ли да ми е пиар? Да ме обяви за свое протеже, да ми води кампанията, да ми бъде Санчо Панса - верен оръженосец?
Не? Тюх. Значи в бой идут одни новачкИ... (каза тя, въздъхна и отново потърси подкрепа в любимия си хладилник)

# 423
  • Кацнала на едно дърво.
Споделям, че се дивих на уникални цени за прекарване на 3!!! дена по нова година и Коледа.
За същите цени буквално намираш оферта за една седмица за един човек някъде из Алпите. ooooh!
Мда, и аз хвърлих едно око на такива предложения. В Поморие някакъв хотел.  hahaha
Споделям извънредно стремителна седмица (тази, която започва от днес - "Защото утре започва от днес" Laughing), в която ще ми се случват само прекрасни неща и ще свърша много, много работа.
Споделих ли, че искат да снимат филми (няколко продуцента) по мое произведение?  Laughing Засега отказвам. Ставам все по-важна и по-важна.
(Реших да се пофукам, това са стари новини, от два месеца и повече.  Embarassed)
Както се казва (фамилно съкровище е тоз бисер): "Носът ми с лайняна клечка не можете да стигнете".
И дано. Щото сигурно няма да е приятно. Joy Joy Joy
Пожелавам на всички високо вдигнат нос (без лайняни клечки).  Hug
П.П. Ако имах време, щях, любима Гюлфийо. Аз задобрях в кампаниите през последните години. Първо раздавах кебапчета, пет лева и шкембе чорба, но после успехът на Небесната краставица (която черпеше с торта) ми показа пътя. Във форум, в който щъкат подивели за сладко жени, кебапчетата не вървят.
Успех! Heart Eyes
Отивам да се трудя.

# 424
Добро утро, пиленца златни, примрели от страст и копнежи по хладилници и кебапчета.
Днес милото ми Мило пораства с една година, да ми е жив и здрав, няма да ви наливам и сервирам, защото палците ми ви трябват. Днес имаме дело, ние сме ищци, не е нещо фатално, но би било хубаво присъдата да е в наша полза.

# 425
  • Казанлък of all places
С гледката през прозореца на офиса ми ви пожелав … 0;ро!
Рокси, получаваш първия ми стиснат палец за седмицата.
Гюлфи, ти -част от сърцето ми ( и 1/3 от първия ми вотттт)!

# 426
Рокси, да ти е жив и здрав спътника! (в живота)
Делото не го мисли - финнасовите институции печелим!

И на мен денят ми се очертава пак купонджииски!
А започна с един красив букет от неизвестен подател  Shocked И сега трябва да работя , а  аз гадая, гадая...

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 09:16 от Aнн@

# 427
Върнах се.
Избирайте - шоколад или малка ръчна латерничка с картина на Оскар Кокошка!

# 428
  • София
Добро ви утро!
Стискам палци на всички, които имат нужда!
Честито на всички празнуващи!

Аз споделям, че ми е супер-лайняно и депресивно.
Свеки е болница от една седмица /оправя се вече де/ и аз въртя къщата, а Муото вчера ми се развика и каза че нищо не правя. После се извини де, ама каква полза като аз съм в цикъл и вземам всичко навътре?

И пак ми се въртят едни мисли из главата как само бачкам и домакинствам и не съм излизала с него от 1000 години и какво правим заедно и т.н.

# 429
  • Бу-у-урга-а-ас
След прекрасно мързеливия за мен уикенд, се каня да се насладя и на прекрасно мързеливия си почивен ден, случайно придобит от грипната ваканция. След като истерията от миналата седмица ми мина, започнах да виждам плюсовете на това да си остана мъничко поне в къщи. Така бях закопняла за това, но сега поне си имам официално оправдание.
В петък не ви споделих с Кристиян какъв "плаж" си направихме. Беше много смешно защото в опита си да му напълня кофичка с вода, една вълна така ме плесна, че обувките ми и крачолите ми се оказаха под водата. Днес пак ще ходим там, хем приятно, хем има какво да се прави, хем далеч от грипозните.

Честито на вчерашните празнуващи, честито на днешните и стис на всички палци за Рокси. Селтакис, добре си се завърнал!

# 430
Рокси,имаш стиснати палци от мен,
както и най-сърдечни пожелания за
рожденника.Да живееш със скорпион,не
е лесно,но е най-забавното нещо на света.
Е,вие сте двама,предболагам има баланс.В
моето семейство скорпионът е един и душичката,
и тя-една.
Успешна седмица на всички!

# 431
Днес имаме дело, ние сме ищци, не е нещо фатално, но би било хубаво присъдата да е в наша полза.

Успех, Рокс!

# 432
  • о`майна лунна нощ е
Добро утро и от мен.
Рокси - гражданско или наказателно е делото?
Успех, каквото и да е.

Благодаря за номинациите за черно злато. Аз съм си черен гологан, но нали знаете, че той се не губи  Mr. Green

# 433
Латерна моля, ако може магика Simple Smile.
Уф, тази сутрин отидох да  направя забележка на тази лупащата врати... Тя ми се оправда с това, че и гостите го правели. Кви са тез хора брееее?
Рокси - палци! Гюлфия, на теб само за едната категория, в другата не ти отива изобщо да присъстваш някак си!
Нека седмицата да бъде хубава на всички (и да има слънце при мен, дано, дано)!

# 434
Латерничка. Тури и по едно шоколадче за децата. ЗА теб гласувах, имай предвид! Останалите номинирани мъже- също Simple Smile
Честито на Роксиния мъж!

Общи условия

Активация на акаунт