Споделете 128

• 26 345
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
И аз имах едно Кире на времето. Де да знам, че са толкова квалитетни. Взех си Иван.

# 406
Фейсбук има ново приложение- Какво ви съветва ССФ? Имам усещането, че авторите се  захранват на 90% от моите публикации. Всеки ден откривам по една мисъл от мен. Joy Joy Joy

# 407
Идеята е на съфорумка. Тя обясни, че взима фрази от няколко теми и е отворена за нови предложения.
Но доста добре й се е получило.

# 408
Сигурна ли си, че не рови само в моя профил?  Mr. Green
Шегувам се. Не съм чак такъв егоцентрик

# 409
И аз имам имен ден, наздраве!

Аз пък все на една грозна мисъл попадам във ФБ - мъжът на моята приятелка не е мъж...дрън дрън, сещате ли се, ама че гадост Sick

# 410
Идеята е на съфорумка. Тя обясни, че взима фрази от няколко теми и е отворена за нови предложения.
Но доста добре й се е получило.

Joy Тез от типа на няма грозни жени, има нам кви си мъже, ги декламираше Славчовата Нели, докато чупи пръсти и си придърпва роклята. Аман, начи. Туй авторските права за нищо ги нямат. БЕзценни са, иначе, спор няма.

# 411
  • Пловдив
Уморена, разорена и доволна съм (тук се слага доволно ухилено емотиконче, размазано във фотьойла). Децата са готови с дрехите за зимата. Особено намаза големия, малкия нали износва..... Не е съвсем справедливо, но ще компенсирам по-нататък, когато почнат да разбират.

# 412
На празнуващите НАЗДРАВЕ!
Нямам Киро , но имам Ангел ,а аз порастнах!

Изморена , но доволна от вечерта......

# 413
  • Варна
Благодаря ви за пожеланията! Наздраве и от мен! Михаилът в комплект с Митето заспа преди час. Обаче така ме зарадваха, като си тръгнаха гостите с питането през пет минути- " Мамо, а сега с какво да ти помогнем?". Ами с нищо мамини, аз кухнята и сама мога да я оправя  Heart Eyes. Те две стаи ги приведоха във вид, все едно че не е имало четири деца.
Чуден уикенд! Много съм заредена!

# 414
Споделям се първата завърнала се принцеса, точно преди полунощ, преди каляската да стане тиква  Mr. Green
Хубаво гърлс парти си беше, само дето някои гърлс утре сме на работа и се наложи да напуснем фронта по-рано (то не че като го напуснахме, та ей ме вися тук, но все пак). Запознахме се с творчеството на една непозната досега група, но докато Еото очевидно им се кефеше, мен (признавам си, Мише  Embarassed) ми идваше малко в повече децибела предвид задушвената атмосфера. Виж като свършиха да пеят и пуснаха Dirty Diana беше перфектно, но уви, точно този стил музика не е моят. Както казваше един приятел, имам чувството, че ми се карат  Laughing Обаче от друга страна, като се замисля, точно така си представям музиката, когато ми се иска да извикам и изкарам болка от себе си ... cry out the pain ... в този ред на мисли ще продължавам да ги слушам предполагам, особено и предвид факта, че едното момче ми е съсед и редовно си ме облъчва с таз музика, само дето досега мислих, че само я слуша, а той дори я прави. Евала.  Sunglasses

# 415
Ох, онзи с растите, ох.
Леле, как могже да си напивам от 2 водки, баси.
Тоя с кийборда ми подари два диска. Дали заради деклотето или щото росто се подряваха не знаму, баче после съжалително ме погледна когато си тръгвахме и ми каза чао, ела като свирим в софия. Сигурно ще ида.
Онзи с растите беше колкото мен на платфорим. нач става.

# 416
Две привцеси по на две водки. Едната продължава да пише правилно, другата мина на диалект. Кое е Пепеляшка?
 Пред очите ми е един младеж, който харесваше гаджета на метър. Две години вече се гледат влюбено с миньонче, което може би има метър и половина.

# 417
ставам порядъчно рано, няма и 5 българско време и си викам, няма човек с кой една приказка да обели. Да, ама не - егнтата вълкът и Дедо вече са скокнали.

# 418
  • Пловдив
Мразя да ставам в 5:30, Юлиан обича.  smile3507 Това дете не е от мен Tired

# 419
За мен в 7,30 е рано, ама станах(ме).
Имам си свеки на гости, юхууууу!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт