Споделете 128

• 26 349
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Аз също си мечтая за живот - простичък и далеч от технологии - като в книгата на Луиза Мей Олкът - Малки жени, трябва да си я препрочета тази зима, създава такъв уют, може би защото я четох пак така една Коледна ваканция преди 11 години.

# 391
  • София
Душата, тялото, музата ми и още няколко красиви приятелки са зазидани зад дебели книги, недоподострени моливи, кухненски плотове и изрезки от тапети. По радиото се редуват Tale that wasn`t right и learning to fly. Музикална ирония с дзен елементи. Няколко сини неща правят нещата по-малко сиви. Синият пролетен въздух, крадешком нахлуващ през прозореца, синият атлазен юрган и сините очи на Пътуващия.

# 392
Learning to fly , ако говорим за Флойд,е нещо мнооооог любимо, а албумът е най-близко до мене от може би всичките им.
А...и Дивижън Бел не отказвам, де.
Даже смятам сега да си ги метна в двд-то и да покулинарствам за едни сини очи.

# 393
Не знам защо все така става,нинджата като се засили да рита листата и аз все му се карам....Що му режа крилата на наследството така(не мога да се позная направо..)

Съвсем първосигнална реакция, Любо постоянно се бухва в средата на събраните купчини, а аз се оглеждам за жената, която ги е събрала. Преди време споделих как му казах да рита само събрани от самосебе си купчини от листа - къде ли има такива?! Laughing

опс, лимитът ми за комп днес е превишен, ще си удържам от следващите дни Simple Smile

# 394
Ресането на  дългата коса от края към корена, го знае дори мъж ми! Аз го научих от него, но не се справям практически/нали моята не я реша/. Та, детето се сресва много добре само пред огледалото. И опашки се учи да си прави. "абе, ти каква майка си", ми казва дъщеря ми....

# 395
  • Paradise
Абе, Киретата са ни супер! Нямаме право да мрънкаме, това е! Grinning
Наздраве на всички празнуващи днес!

Ние бяхме в Карлово при мама. Беше много хубаво, но много кратко. Искам пак, но скоро няма да ме огрее. Детето се опитва нещо да се разболее, надявам се да овладеем положението.

# 396
Колко са Киретата, 3? Повече? Grinning
Споделям, че днес пих кафе с камериерките в тяхната тайна камериерска собичка. Беше хубаво!

# 397
При мен имаше един Кирил, който искаше да ми стане Кире. Ама не можа. Засега  Mr. Green

# 398
  • София
Моят Кирчо ми казва, че съм хубава, нищо, че съм съвсем малко дебеличка и трябва да пазя диета. А какво удовоствие е да ме придружава по магазините! Никога не се отегчава и винаги казва "Купи си го, мамо, много ти отива! нали ще си го купиш!!"

# 399
  • Paradise
Наздраве и за Киретата! Да са ни живи и здрави! Heart Eyes

# 400
Моят Кирчо е много смешен, като отиде при Вълчицата и занарежда каквито комплименти съм му казал, да се мазним за сладкиши.

# 401
  • Казанлък of all places
Поради липса на буквално Кире, наздраве!

# 402
E, да не си помислите, че ме засипва с комплименти. Рядко, но от сърце. Ето тази вечер например пафкаме на терасата и една миризливка пикира до мен.

- Кире! - изписуквам аз. - Миризливка!
- Е какво толкова - отвръща лениво той. - Дъхни й веднъж и тя ще се оттегли засрамена. (борим грипа с чесън, понеже Blush)

# 403
  • Paradise
Калино, ето още едно доказателство, че Киретата са върхЪ Laughing
Събудих къщата с хилежа си.

Утре сме на лекар, детето кашля много.

# 404
Калина , благодаря ти .
Успя да ми оправиш поне малко настроението. Hug Joy

Общи условия

Активация на акаунт