Споделете 128

• 26 334
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Ако не бях набеден за перверзен коцкар, сега щях на чета на мейла си две страници вампирски секс и да се кефя. Порядъчните съфорумки вече четат.

# 466
Селтакис
добре си дошъл
за мен и от двете,,благодаря Flutter

# 467
Не знам напоследък какво ми става, ту ми се реве, ту съм щастлива и летя в облаците.

# 468
  • Пловдив
Прибира се свеки от работа и минава през у нас. Аз щастливо ям ряпа, до мен детето се дере с пълен глас. Свеки ме поглежда укорително - "Няма ли да му дадеш, виж го как плаче". Аз отговарям - "Да, реве, ЗАЩОТО му дадох от ряпата."

# 469
Не знам напоследък какво ми става, ту ми се реве, ту съм щастлива и летя в облаците.

Дуцка, споко - и аз съм така, от реколтата е - наричам го криза на растежа.  Crazy

# 470
Днес ме нацвъка врабче, а снощи сънувах въшки. Тези факти, подредбата на съзвездията и крилцето от муха в кафето ми водят към печалба от тотото. Обаче от кое?  Thinking

# 471
Анджелина, може и да италианското... но ти желая късмет де...

# 472
Анджелина,благородно ти завиждам.
Когато ме е цвъкало пиле каквото и да е
или съм сънувала бълхи или въшки,винаги
са идвали пари от немай къде,ей така въздушни,
но все така сладки.

# 473
Няма гаранция, стига сте я заблуждавали. Преди време ми правиха пункция заради синузита (спринцовката приличаше на сладкарски шприц, за иглата да не говорим). Кошмарен ден, кошмарна процедура, излизам от болницата и ме нацвъка чайка точно по лицето. Викам си, няма такъв ден, няма такава гадост, това е знак свише, страданията ми ще бъдат възнаградени. Пътьом пуснах тото. И тройка не уцелих.

# 474
Мъжът ми една сутрин беше много притеснен заради ужасния си сън, едва изчака да стане 12, за да му го разтълкувам.
Цялото семейство сме били с въшки, не могли да се изчистят, ужас, гадост. Аз пък много се зарадвах на този сън, но уви нищо не се случи. А на първи юни ме нацвъка гълъб по главата, викам си цял месец на пари ще ми върви, но по-скоро целият ми месец беше наакан Blush

# 475
Биполярна депресия. Споко, иде Андреев ден, ще мине.

# 476
Тя какво общо има с Аднреев ден? Повече ми допада теорията на Естер.

# 477
Денят започва да нараства, естествената светлина бори депресията. Поне помага.
Вярвай във версията на Естер, щом ти харесва повече. Просто имай предвид, че преценката ти за реялния живот не е обективна нито когато ти се реве, нито, когато летиш в облаците.

# 478
И моите настроения са аналогични на тези на Дуци.
Затова съм взела крути мерки - червено вино, вкусно мезе и мъж, дето гледа в телевизора, а аз му се оплаквам на воля.
И той доволен, и аз тъй.  Mr. Green

# 479
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Олеква ми, да знаете, като ви чета. Депресия било това гадното усещане днес явно. Поне си изясних. newsm78
Освен всичко друго, цял ден слушам за Берлинската стена и като се сетя, че имам снимка с чук и длето там и се додепресирам. Кога минаха годините?

Имам си и аз мъж, гледащ телевизор, ама и да се оплаквам, файда нЕма. Кима, но не чува. Sad

Общи условия

Активация на акаунт