Споделете 128

• 26 341
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Мда....все повече ми се затвърждава мнението, че не носите на бой, на майтапи и на караници. Онзи ден отворих ОНАЗИ тема и бях във възторг как са се сдърпали всички за косите, как се псуват, как се ритат, как се хапят, плюят и щипят....стига де, нали това ни кара да се чувстваме живи - агресията, адреналина, да има с кого да се сдърпаш, над кого да се надсмееш, да затапиш някого с остроумие, да дефинираш тесен кръг съмишленици с които да си пазите гърба в словените престрелки, да има екшън, виртуална кръв, а после тежко дищащ да запалиш нервно цигара, да избършеш потта от чело с опакото на ръката и да кажеш "Ууууфффф, тия кучки били много жилави, бе!"
Ми тъй де, нали трябва да си изкарва човек някъде страстите....иначе ще почне да рисува летящи каруци , като Шагал.

# 451
може ли синтез на темата в клюто за номинациите?
Прочетох последната страница и криво-ляво разбрах за некви пинчерски сравнения

# 452
Отегчителните кротко разкостваха до болка познатите и дразнещи новаци, когато изневиделица влетяха майските отЧетнички.
Номинираха своите, наплюха нашите, напсуваха Вашите и ....
Отпора беше достоен за Шекспирова комедия, защото дори поезията бе добре дошла.
Накратко- нашите бяха саркастични, дидактични и много,много симпатични.

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 14:27 от Smartie

# 453
Така и не четох темата с интригите. Едно благородство ме залива.
Но си имам фаворит-дразнител. И аз като Калатеа късно го открих.

Лоши хора. Наа нааа.

Само едно нещо може да ме ядоса - да ми подценят интелекта. Сигурно има и по-умни хора от мен. Даже 100% има.
Но не са всичките 100% от хората по-умни от мен. Та някои ме пререждат на стълбицата на интелекта и аз веднага посягам към полите им и ги мятам назад.

# 454
И тук ли номинации?
Тъкмо щях да пиша за красивата есен по крайбрежието ...

# 455
  • Варна
Значии... Един ден в дома където зет-новак, влязал от скоро в дома на жената с бонус тъщата, въпросния решил да сготви. В прибраната кухня, обаче, завалията се затруднил с намирането на основни продукти. Тъщата, в същото време бришела междублоково пространство с комшийки. Да не губи време, зетя решил да си пита директно през балкона. Но запецнал нашия - до онзи момент само се споглеждали с роднината и нямал ясно обръщение към нея. Въпреки всичко се напрегнал и провикнал: "Куку!" Всички се обърнали...
Извод: универсалността гарантира минималния резултат. Случаят е истински.

# 456
Анджи, не се опитвай да ни пробутваш лайняното крайбрежие. Всички знаем, че есента там е грозна, студена, влажният въздух прониква в костите. Брегът е самотен, пуст, а вятърът, пищяш в ушите навежда на мисли за самоубийство.  Sick

# 457
  • Майничка
VG, едно комшийче и след 15 години съжителстване с родителката на своята Дулсинея, продължаваше да се обръща към нея с "Ало". След кончината й, на един помен, разчуствано констатира:"Прекрасен човек беше МАЙКА!".

Калин@, завидях ти на екшъна, честно! От вчера мъча едни флебити, тромбози, варикози, язви на дванадесетопръстника и диабет с усложнения, за десерт. Всичко описано и онагледено цветно като меню в "Хепи". Mr. Green

# 458
Грешиш, Сел, по всичко изборено  Grinning

# 459
  • Кацнала на едно дърво.
Ох, това за зетя... Joy
Ще ме уморите, а съм още толкова млада! (По "Антон и Точица"). Laughing
За мен една Муха, моля. Може и да е на солничка.  Blush
Няма да се набърквам в номинациите, предпочитам да съм нещо като Шагал, но не съвсем.
С радост научих от сигурен източник, че съм била номинирана за дразнител (но забравих от кого).  Party Крайно време е да излезе истинската ми същност (не тъй дълбоко скрита).  Joy
Аз съм зла! Аз съм опасна! Аз съм Василиса! ХА-ХА-ХА. Муах. Гръх-х-х. Грух, грух. И др.  Joy
(Аз съм луда. Кога ще мога да си сложа крачката нависоко и да изгледам всичките "Смъртноносно оръжие", един след друг, след това "Блейд Ранър" и нещо на Виторио Де Сика за разкош. Кога? Кога?).
И защо, защо трябва на задната корица да има снимка на автора, като авторът не е фотогеничен и само ще плаши с чушката си мало и голямо? Защо!
Не ми обръщайте внимание.
Дайте шоколадчетата и ще мълча.
П.П. Мисля, че за странните ми действия и думи е отговорна муската против грип. Сигурно пак съм объркала дозото.  Embarassed

# 460
  • Бу-у-урга-а-ас
Анджи, не се опитвай да ни пробутваш лайняното крайбрежие. Всички знаем, че есента там е грозна, студена, влажният въздух прониква в костите. Брегът е самотен, пуст, а вятърът, пищяш в ушите навежда на мисли за самоубийство.  Sick

Глюпости на търкаленца, Селтакис. Прекрасно слънце напича през красиви розовеещи облаци. Вълните лениво пляскат по мокрия пясък, а хората се взират в хоризонта, забулен от светлосиня мъгла, която е скрила бреговете на залива. Тихо, спокойно и многоцветно е, още щом се изкачиш по стълбичките и се пуснеш по алеите посипани с листа.

# 461
Мани, гаргамел, извратена работа. След първия рунд (те са два) - He cleaned me below, he kissed me above. В началото на кариерата си имах доста палави сцени и ми се отщява вече от стоманени бедра и набъбнали мъжествености. Предпочитам да приземявам самолети, да правя аутопсии, да взривявам църкви и атомни електроцентрали и да се бия с мечки гризли.

# 462
Искам на морето, пък нека ми е гадно.

# 463
Да благодаря на Markrit за рецептата, която ми изпрати.
Заекът стана разкош! А в комбинация с разядката обрах точките.
Анн@ ме усмихна рано сутринта.
Денят ми започна страхотно!
Калатея , мерси !!! Hug
Радвам се  и обичам доволни приятели . Peace

# 464
Какво работят Гаргамела и Калин@?
И за кое Василисино произведение идеше реч? (дето отказала лайняната клечка)

Общи условия

Активация на акаунт