Има ли фирма, която се занимава с доставки от Австрия или Германия?

• 95 365
  • 464
  •   1
Отговори
# 90
някой скоро поръчвал ли е чрез e-top?

# 91
  • София

Аз поръчах тази седмица, за втори път. Доволна съм от обслужването, макар и поръчките да не идват много бързо. Пристигат в БГ за около три седмици.  Simple Smile

# 92

Аз поръчах тази седмица, за втори път. Доволна съм от обслужването, макар и поръчките да не идват много бързо. Пристигат в БГ за около три седмици.  Simple Smile

Благодаря за отговора! Би ли ми обяснила, точно как става поръчката, искам да поръчам дрехи от HM, но точно от кой може да се поръча, имам предвид английски или немски сайт? И как да им изпратя поръчката?   bouquet

# 93
  • София
zveti81
http://www.e-top.bg/ - това е сайта на е-топ, но мисля че в момента не се приемат поръчки от Н&М, пише че е претоварен.
Аз поръчвам след като се регистрирах в сайта и поръчвам чрез формата за поръчки, където даваш информация, за продуктите, които искаш да купиш.
E-top мисля, че поръчват от немски интернет магазини, но за английски не знам, по-скоро не.
Има телефон за връзка, много са любезни, можеш да се обадиш да питаш  Hug

# 94
zveti81
http://www.e-top.bg/ - това е сайта на е-топ, но мисля че в момента не се приемат поръчки от Н&М, пише че е претоварен.
Аз поръчвам след като се регистрирах в сайта и поръчвам чрез формата за поръчки, където даваш информация, за продуктите, които искаш да купиш.
E-top мисля, че поръчват от немски интернет магазини, но за английски не знам, по-скоро не.
Има телефон за връзка, много са любезни, можеш да се обадиш да питаш  Hug

Благодаря!

# 95
  • София
Момичета, здравейте. Simple Smile Исках да добавя genisi  като контакт в скайпа, обаче ми излизат два такива ника, като единия е от БГ, а другия от Германия, има и в Албания същия, ама него не го броя.  Laughing Кой от двата е на фирмата доставчик?

# 96
  • София
Никой ли не знае от тези, които сa добавили genisi?  Rolling Eyes

# 97

От България.

# 98
  • София

От България.
Благодаря!   bouquet

# 99
  • София
И аз се присъединявам с благодарности към genisi за коректното обслужване. При поръчка от Германия вече знам към кого да се обръщам.

# 100
  • София
Записвам се в темата Simple Smile

# 101
  • На черешата
И аз се присъединявам с благодарности към genisi за коректното обслужване. При поръчка от Германия вече знам към кого да се обръщам.

A някой може ли да даде техен сайт и повече инфо, моля.  Praynig

# 102
Скайпа и е Genesi, намери я и контактувайте там.  Peace

# 103
  • Варна
запис  bouquet

# 104
  • София
С две ръце съм и аз за GENISI
Супер коректни и точни са и нещата които си поръчах дойдоха много бързо!!!
Успех им пожелавам и пак кще поръчвам от тях!!!
Само скайп ли имат или и сайт, и ако да може ли линк. Благодаря.  Какви са им условията, ако е удобно да напишеш, може и на  ЛС.

Да се допиша- всички сайтовете ли приемат ли бг карти?

И ние вече се сдобихме с поръчката си Simple Smile. Много сме доволни. Безкрайно благодарим. Успех   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт