Има ли фирма, която се занимава с доставки от Австрия или Германия?

• 95 435
  • 464
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofia
Да споделя за доставката на Г. от Германия - поръчката си пуснах на 6-ти , утре ще си я взема , т.е. точно 2 седмици .

# 301
  • София
Пуснах си поръчка за лятна количка от Германия - намерих няколко сайта, в които има промоции и бая сравняване на цените на фирмите доставчици падна ooooh! Ще ми я доставят чрез pratki.de и обещавам да дам отзиви след това - все пак е голям артикул, за разлика от дрешките, които съм поръчвала до сега и да видим. Наистина ми е малко притеснено, но не толкова, че ще се случи нещо по време на доставката, колкото какъв ще бъде самия финален продукт, така че ми стискайте палци Praynig

# 302
Пратка от Ebay.de ми е пусната на 05/07,и някак изключвам продавача да ме лъже,защото уточнявахме адреса.Обаче в профила ми в сайта на  Г. няма никаква отразена пратка.Няма ми пратката и в сниманите без ID. Rolling Eyes
Практика ли е да не се отразяват пратките от Германия и да не уведомяват ч/з имейл?

# 303
Пратка от Ebay.de ми е пусната на 05/07,и някак изключвам продавача да ме лъже,защото уточнявахме адреса.Обаче в профила ми в сайта на  Г. няма никаква отразена пратка.Няма ми пратката и в сниманите без ID. Rolling Eyes
Практика ли е да не се отразяват пратките от Германия и да не уведомяват ч/з имейл?

Пробвай следващият път с пратки.де да пращаш.Аз вече редовно си ги ползвам,веднага отразяват всичко в системата.Работи им услугата много добре.Успех

# 304
  • Русе
запис

# 305
  • Sofia

Тези от Германия по мои наблюдения ги отразяват, когато са вече в БГ.

# 306
  • Русе
Здравейте, някой ползвал ли е услугите на пратки.де за асистирано пазаруване.Не искам да ползвам пейпал плащане в немския ибей ,сметката ми е доларова и ще имам двойно превалутиране, та с тях ще ми е по-изгодно.Ама се чудя надеждни ли са?

# 307
  • София
След няколкоседмично отсъствие да се запиша и аз - дойде въжделенната количка - много съм доволна. Тъй като имах не едно, не две, а три на ум, като купувам втора употреба, и им звъннах на pratki.de да огледат хубаво поръчката, като им я доставят, дали всичко е читаво - то малко си се притеснявах и срам не срам, ги помолих за съдействие преди да замине за БГ - в крайна сметка по-добре така, отколкото да дойде до тук, да видя някой страшен дефект и айде пак на обратно. Хората бяха много мили и веднага ми влязоха в положение!!!Мисля да пробвам с още някоя по-малка доставка да видим как ще са нещата. За Англия съм си намерила моите хора, а дано и за Германия да съм случила!!! Peace

Peziru, за твое успокоение, аз точно от немския ибей си взех количката, та минах вече по този път - всичко е коректно, действай!

# 308
  • Русе
Благодря Велина, аз си реших проблема с приятел в Германия, който се прибира. Но от кореспонденцията и разговорите с пратки.де, разбрах , че са коректни и не лъжат. Ще ги ползвам занапред.

# 309
А за Австрия някой да знае изгоден доставчик?

# 310
Момичета, наумила съм си да си поръчам килим от Германия. Гледах, търсих и така или иначе стигнах до немците.
Сега обаче, въпросът ми е следния - кой доставчик да търся?
Предполагам, че килимът е на руло, а това го прави обемен. Въобще, не зная. Никога не съм ползвала посредник от Германия.
Аз съм от Варна.
Някоя да ми помогне с идея?

# 311
  • София
От pratki.de разбрах, че имали някакво объркване и не са натоварили всички пратки, които трябваше да са в курса от 19.12. (пристигане на 27.12. в София). #Cussing out
За съжаление  newsm45 и моите пратки не са натоварени и сега ще трябва да мисля набързо някакви подаръци. А като тръгна камиона им звънях да ми потвърдят, дали са ги натоварили и те ми потвърдиха,че пътуват.

# 312
  • гр.Добрич
Аз ползвах Dostaviam веднъж и съм доволна.

# 313
Аз също пиша, за да споделя огромното си разочарование от pratki.de. Не препоръчвам на никой да ползва тази фирма. Всяка друга би била по-добра от тази, т.к. аз лично съм ползвала още поне 3 други доставчика. Просто този път се спрях на pratki.de, т.к. имаха удобен курс на 19.12.2013 от Германия. След това се оказа пълен ужас, защото курса им изобщо не тръгна. Лошото в моя случай е, че им се доверих за асистирана поръчка, която те трябваше да платят в Германия, а аз им дадох сумата тук в България предварително. Голямо ходене по мъките вече цял месец и още не съм си получила пратката. Направих поръчката на 11.12.2013, търга изтичаше на 13.12.2013 и те потвърдиха, че е спечелен от тях, днес е вече 14.01.2014 и те те твърдят, че и в курса, който е пристигнал вчера пак я няма моята пратка. Помолих ги да пишат на продавача, т.к. те участваха в този търг и аз затова им платих 15 % комисионнна, а те ми твърдят, че е трябвало аз да му пиша!!! Просто съм ужасена, как е възможно подобно безхаберие и липса на всякаква организация.  Cry
Не ми е толкова за парите, но пратката беше подарък за мой близък, който наистина имаше нужда от нея и много се разочаровахме всички.

# 314
Въпреки недоволните от пратки.де, аз запратих един пакет към тях, но дали съм разбрала правилно за изписването на името - ID-то ми е водещо там, а пиша името на г-н Валентин Някой-си, дали съм права?

Общи условия

Активация на акаунт