Има ли фирма, която се занимава с доставки от Австрия или Германия?

• 96 556
  • 464
  •   1
Отговори
# 285
  • ...край Дунава
И аз да споделя мнение за хората от dostavki.de, комуникация, експедитивност, абсолютно точни отвсякъде. За втори пък ми асиситират и пазаруват от немския Адидас, като последно поръчах 2 якета, и те направиха всичко възможно да ги получат на техния си адрес (който беше преустановен). Пратиха ми DHL номер да си следя, изобщо-супер доволна съм. Днес си взех якетата, чиято доставка ми излезе 14лв., а предния път 10лв. (сега просто са били в по-голям кашон).

Само трябва да ги попитам, дали ще продължават с асистираното пазаруване, защото нямам регистрация при Габко все още newsm78

# 286
  • Sofia
В adidas вече се плаща с пей пал. Това го казвам за информация, защото предполагам, че посредниците взимат някаква комисионна за услугата.

# 287
Бихме искали да се разграничим от фирми, представящи се за Създателите на Dostavki.de, работещи през други сайтове и опериращи на познатия ви адрес в  Нойс, Германия .

Съответните лица бяха наши подизпълнители на услугата за транпорт от Германия. Създатели на услугата сме ние dostavki.de - със законово владение на домейн, ръботеща търговска фирма и фактурирани към вас услуги (чрез договорните ни отношения със Спиди).

Приключихме взаимоотношенията си с подизпълнителя в края на месец декември (едномесечно предизвестие към потребители и подизпълнител). Както и преустановихме транспортирането на пратки от Германия.

Смятаме, че сме били коректни в нашите отношения, въпреки проблемите, част от които са станали достояние до Вас, нашите клиенти.

Но тъй като забелязваме, че се злоупотребява с името на dostavki.de в масов имейл и други медиини канали, решихме, че е необходимо да направим това изявление. Имейлите са придобити при въвеждане на пратките ви в Германия ( може да се счита за кражба ).

По наше мнение е непрофесионално и некоректно да се използват потребителски имейли, придобити по съмнителен начин ( без наше разрешение), в които се представя грешна и подвеждаща информация.
Както сме написали официално на страницата ни и в кореспонденцията си с всички заитересовани, ние препоръчваме и използваме при асистираното пазаруване транспортната услуга на Гъбко ( Gabco.org )

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 14:25 от dostavki

# 288
Да споделя и аз тогава! За втори път ползвам услугите на www.dostaviam.com за пратки от Германия. Пратките пристигат бързо, а фирмата има и офис в Пловдив, което е голямо улеснение за мен, няма нужда да плащам допълнително на куриер за доставка от София.

# 289
Gabco са добре за UK,но за DE са пълна пародия.
Явно и за тях поговорката "Наяла се въшката и излязла на челото" е вярна в пълна сила

# 290
Абсолютно!Какви са тея постове с копирана информация!
Вече стават много мудни и с доставките от UK,ето сегашния курс 188 пристигнал на 05/25/13    и днес края на 28/05 е със статус обработка ОБРАБОТКА Shocked
Както казах ясно са се поояли и не им пука за клиентите,другото е че явно имат много пратки и искат с малкото работници да вършат работата.Е НЕ СТАВА ТАКА.
Трябва да се сменят явно,просто от УК дотук да го правят 20дена си е супер много.

# 291
И тук да помоля - ако има някой с номер 12338 в системата на Габко, да ми пише едно ЛС  bouquet

# 292
Здравейте,
Спечелих един търг от ebay.de и сега ми трябва транспорт до BG.
Моля да ми препоръчате фирма,виждам че се коментират няколко имена тук.
Дайте някакви актуални отзиви.

# 293
  • Sofia
Аз днес пуснах няколко пратки до адреса на Габко. Ползвам редовно услугите им от УК и съм относително доволна. От Германия поръчвам по - рядко, но до сега са ми донесли всичко , макар и не за една седмица. Погледнах, че следващият им курс към БГ е насрочен за 13.06.

# 294
Здравейте,

За УК Г са ок,но за Германия с две ръце ти препоръчвам pratki.de,на всеки две седмици имат курс.

# 295
  • Sofia
Здравейте,

За УК Г са ок,но за Германия с две ръце ти препоръчвам pratki.de,на всеки две седмици имат курс.

Според графика за курсовете на Г. , имат курсове от Германия всяка седмица. Надявам се, че не са "нереални", защото съвсем не разполагам с един месец да ги чакам .

# 296
Аз също препоръчвам pratki.de. Цената им е по-добра от на Г, много са точни, веднага отговарят на мейлите, постоянно ме държат в течение къде се намира пратката. По моя молба, каквото пристигне на адреса им в Германия, ми го снимат и го прекачват в профила ми, и така съм наясно какво е пристигнало.

# 297
Благодаря ви,свързах се с pratki.de  и го пуснах с тях.

# 298
  • Bulgaria
Здравейте,да се оплача и аз тука.Ползвам Габко за УК от много години никога не съм имала проблеми с някоя пратка.За първи път пазарувах от Май Тойс и си чакам и чакам докато вчера не им писах.Трябва да е пристигнала на адреса в Германия на 21.05.имам тракинг номер,а стоката ми липсва.От Габ ко ми казаха че ще проверят и ще пишат.Какво става в такъв случай и на някой случвало ли се.За друг път май ще ползвам пратките,ще видя какво ще стане сега.

# 299
  • Sofia
Губили са ми пратка от УК , но след двумесечни разправии си я получих /дали моята или друга, поръчана от тях .../. Бъди много настоятелна на мейла и ако не те отразяват им звъни по телефона.

Общи условия

Активация на акаунт