Има ли фирма, която се занимава с доставки от Австрия или Германия?

• 96 559
  • 464
  •   1
Отговори
# 270
  • Русе
Напълно съм съгласна, вече най-много нямаш търпение и трябва да чакаш.

# 271
Взех си пратката от Германия,много съм доволна,препоръчвам-http://dostaviam.com/index.php

# 272
  • София
Аз съм доволна от Габко, имам и търпението да изчаквам повече дни обработка, но цената ми идва височка и засега съм спряла с поръчките. За дрехи и други лекички неща може би си заслужава, но за перилни препарати, дребни електроуреди и т.н. доставката излиза скъпа, в някои случаи повече и от стойността на самия артикул.
Сега не знам дали са го променили, но на предишното раздаване се оказа, че не обединяват английските и немските пратки, въпреки че са към еднакви имена и ID и раздават и от двата курса. При получаване от ЮК напр. трябва да уточнявате, че чакате и от Германия.

# 273
  • Бургас
Взех си пратката от Германия,много съм доволна,препоръчвам-http://dostaviam.com/index.php

Адреса  е същия като на габко, цените също. За колко време обработват курсовете?

# 274

Адреса  е същия като на габко, цените също. За колко време обработват курсовете?

за  два дни

# 275
Раздаване на Габко Курс 4 DE Peace

ЗАЯВИЛИТЕ ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРАТКА ОТ СКЛАД СОФИЯ - ЦЕНТРАЛЕН:
23.01.2013г. от 10.00ч. до 17.00ч., 24.01.2013 г. от 11.00ч. до 20.00 ч.

ЗАЯВИЛИТЕ ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРАТКА ОТ СКЛАД/ДЕПО СОФИЯ - ИВАН ВАЗОВ:
24.01.2013г. от 12.00ч. до 20.00ч., 25.01.2013 г. от 10.00ч. до 17.00 ч.

ЗАЯВИЛИТЕ ДОСТАВКА С "ЕКОНТ" и "СПИДИ":
Пратката ще бъде препратена на 24.01.2013г. по посоченият във Вашият профил начин. Доставките ще се извършат на 25.01.2013г.

този път обработката стана доста по-бързо  Mr. Green     bouquet

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 18:06 от mariana popova 75

# 276
  • София
От Габко пращат ли мейл като е получена стоката в Германия? Благодаря ви!

# 277
  • София
От Габко пращат ли мейл като е получена стоката в Германия? Благодаря ви!
Не, чак като пристигне в България и обработят пратката тогава пускат мейл.

# 278
Здравейте момичета, искам да дам положително мнение newsm10 за dostavki.de. И по-конкретно за асистираното пазаруване /както знаете те преустановиха дейност по доставки и пренасочиха клиентите си към gabco/. Аз си спечелих от ebay.de две неща, без да обърна внимание, че продавачите изобщо не приемат paypal плащане. Оказа се, че банковия превод е около 30 евро за всяко плащане.  Shocked Та се обърнах към dostavki.de, които приеха да ми съдействат и реагираха веднага. Днес вече сумите са платени, даже ми изпратиха екземпляр от платежните. Много експедитивни и коректни, отговарят и на телефона си и на електронната поща веднага. Изобщо много съм доволна от тях.  smile3521

# 279
  • хасково
Та те dostavki.de. превозват ли още. Аз видях в саита им 4е преустановяват транспорта на стоки от Германия.Посъветваха ме да се обърна към Габко

# 280
Да, преустановили са доставянето, но извършват плащане вместо клиента - например ако продавача не приема бг карти, или, както е в моя случай, плащането трябва да стане по банков път  и комисионната е много висока. Та още веднъж  newsm10 за dostavki.de

# 281
Дайте мнение за pratki.de,някой ползвал ли ги е.Цената ми се видя изгодна?  newsm78

# 282
Дайте мнение за pratki.de,някой ползвал ли ги е.Цената ми се видя изгодна?  newsm78
И тук казвам същото:
Не е възможно някой да я е използвал и да има мнение защото е на няколко дни, и използва адреса на Dostavki.de.
Не бих експериментирала предвид това как са работили Dostavki.de, а тези явно са техни наследници.
 Peace

# 283
  • София

Точно и аз щях да питам за тях и виждам, че са ме изпреварили. Необходими са ми капки против колики за малката и ми препоръчаха Лефакс, които не се продават в България и ще трябва да си ги набавим от Германия.

Не бих експериментирала предвид това как са работили Dostavki.de, а тези явно са техни наследници.
 Peace

В такъв случай защо тогава от Dostavki.de препоръчват услугите на Габко??? newsm78

Както и да е, мисля днес да се свържа с prartki.de и ще ви държа в течение как се развиват нещата - както се казва отзиви от първа ръка Wink Мен не ме интересува кой на кой приемник е, чий адрес използва, а да ми свършат работа...а пък ако е на добра цена, още по-добре Hug

# 284
В такъв случай защо тогава от Dostavki.de препоръчват услугите на Габко??? 

Предполагам защото им работи услугата.
Иначе пробвай и сподели как е. Peace

Общи условия

Активация на акаунт