Готви се за студовете вече ФЕВРУАРСКО мъничко човече

• 18 518
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Гея, Мила има и моят глас.

мрм, лека нощ  Joy . И само да си се оплакала от малката послушанка  Naughty .

Коте, и твоята не е лесна със сладкия измамник hahaha .

# 361
Кремуцка, тя е била, беше на гости при баба си за една вечер.  Laughing Радвам се, че вече сте добре!
Гея, Мила има и моя глас! Дано оздравяват бързо мишоците, че и вие сте като нас- от болест в болест.  Cry
Йоли, Ками,Тонита, мерси за отговорите!
Мия, почерпих се, аз доволен!  Mr. Green Не е страшно, че е зима цаца с бира, ако има. Малей, звуча като алкохолик понякога, ама откакто забременях не съм пила нищо по-силно от чаша вино и никога повече от чаша вино или бира на ден. Не, че не ми се пийва водчица с портокалов сок, ама засега пасувам.
Всички февруарчета са разкошни, пак ни се напълни темичката със снимчици...  Hug
Хайде, лека от мен!!!

# 362
  • в сърцето на един мъж...
Мда, ние официално от преди 30на минути сме пак болни Close Аман вече Crossing Arms Баткото е с температура и то висока, кашля и беше един такъв отпуснат Sad Не съм спала сигурно повече от 20 мин тая нощ - той непрекъснато бълнуваше. Дано опазя Мила здрава Sad Аз за по-сигурно го натъпках с ибупрофен и му добавих от снощи по половин изопринозин. Не вярвам да навреди, най-много да помогне.
Много благодаря на всички за гласовете! Hug
Фокси, гласувах и за твоите момчета. Нали Деси ако се откаже, може сватове да станем Mr. Green

# 363
Добро утро.

Гея, мила дано скоро мъничките да се оправят, измъчиха се тези дечица, а и ти също. Praynig Praynig Praynig.
Честито на всички именници(на патерици)да са живи и здрави.
Жанет вече трета нощ почти не спи, само се върти, мрънка, поне тази нощ не се събуди да играе, понякога се ядосвам и после ми е гузно и то много-то детенце не ми е виновно, ама от липса на време направо  Crazy.И най новата й игра е да хвърля нещата и после почва мрънкане да й го дам.
Оставям ви че вече почна да негодува да седим на РС.
Хубав ден. Hug  Hug  Hug

# 364
Ех, девойки, седя, гледам Нова и си поплаквам.

Помните ли Тошко лудия (Филип) от Биг Брадър 4, родил му се е син - Филип на 21.10. Браво на това семейство, пребориха се с всички сили и средства за правото да имат детенце.

Пожелавам им да им е живо и здраво, много да ги радва! И те да са добре да му се радват!

# 365
Даа,Йоли,Биг Брадър не бях гледала,но и аз се разчувствах от това интервю...

Кремуцка,радвам се ,че "прескочихте трапа" и че модерен,немодерен,все пак този грип ви напусна !  Grinning 

Гея,откъде прихващат тези душици ?Има ли вариант да не са доизлекувани?! И теб не мога да те мисля направо...20 мин сън за цялата нощ... Tired

Марина7711,стига си скромничила !  Laughing Не досаждаш,разбира се...То тук всички яко си досаждаме,така че и ти по-често го прави !  Hug

Коте,дебне те,значи,малкия хитрец ...упражнява се отсега да те приспива,а той после да хуква скришом при Мая.. Joy

# 366
http://ljube.com/278/ - много хубави приказки, от нашето  детство Simple Smile
Ще пробвам да ги пусна на Дени, да видя дали ще им обърне внимание.
Много се радва на песничката за Капитан Рачо с 300 раци, Тих бял Дунав, Жаба-Жабурана, Чебурашка. Вашите дечковци имат ли любими песнички? Какво правят, като ги чуят?
Дени, полудява, започва да се друса, да пляска с ръчички, да ги вдига високо, да ги върти, върти и главица, само я чакам да проходи , да я науча да си врътка и дупето Simple Smile

Гея, бързо оздравяване на Алекс Hug Много е хубава Мила! Ще гласувам на сайта.

# 367
Добрутро!
Аз ли само не разбрах как да гласувам за Мила  Confused
Моля за кратко разяснение за да се включа в гласуването (чуждите езици са ми табу мога само да псувам на такива)
Днес времето при нас е супер за сега и мисля да го използвам да свърша няколко задачи. Приятен ден на всички и чакам някой да ме светне как да гласувам  Blush

# 368
  • в сърцето на един мъж...
Толо, лепнал го е пак от градината. Явно има болни деца и за съжаление нещата се връщат с пълна сила обратно Close Той като тръгна наново беше абсолютно добре - нито е кашлял, нито е имал температура, изобщо беше излекуван напълно и след една седмица просто наново екшън Sad Като ги прибираме на обед, гледах, че доста деца ги няма. Не знам паника ли е или са си болни, но явно има проблем. Оф, от това, че не съм си доспала сега ми е студено и ме тресе Confused

# 369
  • София
Добро утро на всички.

Да се оплача,че и ние сме в групата на болните,е Ники е само хремав,но нослето му тече като чешма и цяла нощ спа много лошо.Мъжът ми ме остави да спя на дивана,за да се понаспя,а той легна с него в спалнята и към 4,30 чувам бебе плаче мъж боботи и отидох да го сменя,защото почти не беше спал,а пък днес е на работа.От 4,30 до 7,10 поспа спокойно за 50мин. естествено върху мен,през останалото време се въртеше и се опитваше да заспи,но се събуждаше на 5мин. Не знам зъби ли са или настинка и затова е хремав  Sad Но ми е мъчно,че така се мъчи душицата,а и нали не съм се наспала много много...Капнах към 5 вибрацол и мисля след час да повторим процедурата,въпреки че много мрази  Sad
Това е от нас за съжаление малко негативно започваме седмицата,но няма как  Sad

# 370
  • Sofia
Добро утро!
Дано болничките бързо оздравяват!  Praynig Praynig Praynig Много ми е мъчно, като прочета за болнички Sad Милите душици, какво им идва до главата....

Калинче, регистрираш се на сайта и готово, вече можеш да гласуваш със звездичките, които се появяват над снимката, като я отвориш  Peace

Фокси, отивам да гласувам за мушмуроците Simple Smile

Приятен ден!

# 371
  • София
Хелоу!

Изчетох ви ама нещо ме домрзя да пиша.
Гея,Фокси имате и моя глас.
Бързо оздравяване на Алекс.(е вече много ти се насъбра) и на всички болнички душици.

# 372
Весе, купи си сребърна вода за нослето, на нас доста ни облекчи (все още има сополи, но не както преди и спря да кашля съответно).
Момичета,четох по други форуме,че я дават като имуностимулатор за дори по-малки мишоци от нашите.

# 373
Хетера ние оправихме хремата със сребърна вода. Освен това мисле че не е гадна защото Нико си стоеше мирен докато слагах капките, което не се беше случвало до сега с другите илачи.
Коте благодаря и аз стигнах до този извод  Laughing
Я Дорабелла ме изпревари

# 374
  • София
А сребърната вода в аптеките продават ли я?

Общи условия

Активация на акаунт