Много болни дечица имаме пак. Тези гадни вируси, няма ли да свършват вече.
Йоан като че ли е по-добре сега. Хремата отмина, но все още кашля.
Гери, Гошко е страшен сладур и каква чаровна усмивка има.

mrm снимката е уникална

Пращаме ви много позитивна енергия и целувки от мен, Бобо и Рая и стискаме палци скоро да се оправите
А ти се дръж 
ще ти спести някой и друг лев, поне докато не почне да разбира що е това кукли, Барбита, русалки и тям подобни дзверове
Аз какво да кажа като Борко вече си има любима кукла от какините му
и като му я дам са едни целувки, едно чудо

Тази вечер оставаме сами с него и ще видим кой кого
)
Аз ще питам докторката довечера като дойде да бориме пишката на Борко, че голяма драма с тая пуста пишка 
Направо не знам как ще се оправя - доктора днес вика - вирус
Направо се видях в чудо
Добре, че Мила поне за сега е добре
Направо се видях в чудо
Направо се видях в чудо
Боже,ама и ти какво преживя през последните седмици

, горкото ти детенце, дано бързо да смъкне температурата и скоро да оздравява Алекс. Да се отървете от всички гадни вируси вече и Мила да опазиш здравичка!!! Ние с Михеле стискаме много палци!!!
Нищо, прегледа го и каза всичко е наред, ама да пусне кръвна картина, нещо, няма
Много съм ядосана, просто нямам думи. Свалих я с четвърт аналгин и сега е малко по-добре, поне не е врящ и спи от около 2 часа. Но се стряска, бълнува и преди малко не ме разпозна
Много се уплаших
До сега не се е случвало такова нещо - реве ми в ръцете и ми вика къде е мама, не виждам мама, мамо, къде си 
Много се уплаших
До сега не се е случвало такова нещо - реве ми в ръцете и ми вика къде е мама, не виждам мама, мамо, къде си 
Горкото детенце..... А нещо като течен аналгин или нещо от сорта няма ли при вас? Или се продават само с рецепта? Приготвяй мокрите чаршафи и дано не се налага !!!!!!