Готви се за студовете вече ФЕВРУАРСКО мъничко човече

• 18 518
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
Гея,ще ти направя монтажа малко по-късно,защото ми дойдоха гости-баща ми Simple Smile

# 466
  • София
Ооо, Деси, мерси за допълнението, значи аз ще изчакам с онлайн регистрирането, че декември ще ми станат 2 години с постоянен адрес тук в София, за всеки случай, пък и до май има време, ама януари се започва, няма начин Simple Smile

# 467
  • в сърцето на един мъж...
Малеее, така количка беше супер модерна ooooh!
Мамо Зари, що си депресирана? Я казвай бързо да помагаме!!! Hug А за герой - не съм Embarassed
Аз имам една много кофти способност - в шокови ситуации се стягам и правя това, което трябва, обаче като мине кризата ела ме виж Rolling Eyes
Фоксуно, то не е спешно бе Mr. Green Когато можеш, пък аз ще разровя архива за снимки Mr. Green

# 468
Зари,свърши вълшебното гостуване при баба и сега те налегна меланхолията... Hug  А Ралица започна да седи от 4-5 дни !

Гледам сега коментират 10 ноември в студиото на Гала и ме подсетиха-помните ли,наистина си оставяхме ключовете от вкъщи под изтривалката пред вратата,играехме цяла тумба дечурлига сами в градинката докато стане съвсем тъмно лятото и ластикът вече едва се виждаше,а всяко дете го викаха да се прибира с определен сигнал свирене с уста...

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 12:47 от толо

# 469
Здрвейте, мили мами  bouquet Надали ме помните, аз доста отдавна пишех, но откакто се роди моето синче ме завъртяха едни емоции...и все се каня да пиша, но...време не остава. Местихме се в ново жилище, пък и бяхме в болница със сина ми  Sad
Дано всички болнички дечица много скоро да оздравеят и да подновят лудориите  Praynig И ние сме сред болните, дадохме каката една седмица на градина и сега 2 седмици и двамата са болни..., но дано всичко скоро отшуми!
Усмихнат ден ви пожелавам напук на мрачното време навън  newsm51

# 470
здравейте,благодаря на гласувалите за Сави  bouquet
болните стискаме ви палци и знаем че много скоро ще приключат тези грипове
някой дали може да ми помогне?регистрирах се в продавалник но не ми пращат регистрационно писмо,няколко пъти си го поисквах,но няма резултат.мъжа ми също уж се регистрира но и при него резултатът е същия.искам да пусна обява за една люлка, в която Савина да е стояла 5-6 пъти за по максимум 15 мин.излишен разход ми е  

# 471
малко снимки от нас WinkСватя последната я пропусни Mr. Green
какво ме снимаш,ела да ми помогнеш,че зор видях докато се изправя Laughing
ех колкое хубаво да ходиш Grinning
я да я махаш тая биба,вече си голяма
и понеже тя почти се разрева от набезите на съседчето,той нежно я прегърна да я утеши Mr. Green

# 472
Здрвейте, мили мами  bouquet Надали ме помните, аз доста отдавна пишех, но откакто се роди моето синче ме завъртяха едни емоции...и все се каня да пиша, но...време не остава. Местихме се в ново жилище, пък и бяхме в болница със сина ми  Sad
Дано всички болнички дечица много скоро да оздравеят и да подновят лудориите  Praynig И ние сме сред болните, дадохме каката една седмица на градина и сега 2 седмици и двамата са болни..., но дано всичко скоро отшуми!
Усмихнат ден ви пожелавам напук на мрачното време навън  newsm51
Помним те, как да не те помним, скоро даже те споменахме, нали ти направи първата тема Simple Smile, бързо оздравяване на малките сладури Hug и се включвай по-честичко  bouquet

# 473
  • Sofia
Аааааа, нищо не пропускам аз!
Ей, на! Да видите какво му причинихте на верния ви мъж Crossing Arms

# 474
Ох,Инче,разсмя ме hahaha
А преди това и Мимето ме разсмя Laughing Миме,кво се оплакваш от съседчето.Виж как гушка Майчето Heart Eyes

ВНЛ,даже аз те помня.А съм тук от 5 месец на бремеността ми Peace
Гея,вече съм свободна.Може да ми пратиш снимка Mr. Green

# 475
 Hug
Болничките, бързо да оздравяват. Praynig  Praynig  Praynig
Ох, милия Венци, как го разтройхте-Миме да държиш Майчето далече от съседчето  Laughing.
Само ние ли още неможем да се изправим, мъчи се милата, но уви, само на колене може, но го практикува всеки ден по 111111 пъти.
Сега я изпратих при баба и азчистих и зготвих и смятам да полегна малко но дали ще успея  newsm78.
ВНЛ-помните разбира се, да оздравяват мъничките и по-честичко да пишеш.
Фокси, твоя Боби голям късметлия.
Гея, добре че се стягаш, аз ги върша едни  #Cussing out, направо съм за шамари, онзи ден когато устата на Жанет беше цялата в кръв, реакцията ми беше да я връча на баща й, аз да отида да взема кърпа да я избърша, сакън да не се нацапа, е бързо се взех в ръце, като почна да вика мамааааа-мамааааа и да дава ръчичките детето, незнам ако съм сама какво щях да направя.Дано все така да оправя Алекс и вече да не вдига темп.
И аз нещо се шашнах от грипа, ще взема нещо за имунитет на мен и таткото, а беба ще си стой в къщи.
Хубав ден, отивам да полегна малко.

# 476
Зитка,ама ти нали разбра,че това е монтаж? Само лицето е мое..Той че е късметлия-да.Такава женица добра и грижовна си има Laughing Пък и скромна hahaha

# 477
Зитка, и ние не се изправяме Sad само протъркваме с дупе ламината в опити да се придвижваме по някакъв начин, много далече от пълзенето Rolling Eyes Вече почвам да се притеснявам с това изправяне Confused

# 478
Гея радвам се, че всичко е минало така бързо - дано няма вече болести във вашата къща  Praynig
Ние сме добре, вече акаме нормално. Така и неразбрах от какво се разстрои  newsm78
Ето и обещаната снимка от снощи:

Фокси и моя мъж е фен на фотошопа  Peace ей сега ще го изкомандвам да направи едно монтажче  Wink

# 479
  • София
Привет и от мен!
Нещо тези дни не ми се пише, но ви чета.
Дано всички бебенца оздравяват по-бързо.Гея как е Алекс?
Деси, аз доколкото разбрах от теб значи само за ясли можеш да подаваш документи на място, а за ОДЗ само в системата.На мен хич не ми е ясно тези работи, но ще трябва да почета.
Фокси много се смях .Страшна си  Hug
А Мимето и Котето ме довършиха  Joy

И да ви се оплача.Искаааам Алекс да заспива сам през деня.Пробвах няколко(десетки) пъти да го оставям да реве, но не става.Боли ме рамото вече от клатушкане.Понякога заспива сам, но е много рядко.Днес цял ден се приспиваме , а той след 30мин. буден и реве.

Хайде, че нещо днес не съм в настроение.Дано спре да вали.

И в този ред на мисли.Моят бебок никога не може да заспи така.Това сигурно няма да му се слуи никога да си играе и дазаспи или пък да яде и да заспи.

Общи условия

Активация на акаунт