ОКТОМВРИйчета засмени,за първи път сме в ''Родени''

• 21 940
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте и от мен.Малко късно се записвам, но просто нямам време.Родих на 4.10.2009г. момченце казва се Виктор 3,450кг. и 51см.

# 361
Здравейте и от мен.Малко късно се записвам, но просто нямам време.Родих на 4.10.2009г. момченце казва се Виктор 3,450кг. и 51см.
Честитооо.... Hug  bouquet Party

# 362
Честито и от мен!   bouquet
Адри, и моята свекърва е същата. Вече за втори път ми казва, че от втория месец трябвало да почвам сокчета. Луда работа!

Силве, пъпчиците са същите като по лицето. Доста се порових да почета по темата - пише че било нормално. Аз иначе не го държа много облечен - не ми се вярва да е притоплен.  newsm78.Незнам вече, то всяко нещо ме притеснява.

# 363
  • Пловдив
Здравей,Стефи Hug

Наскоро се чудих,къде изчезна и какво стана с вас и дали всичко се е развило благополучно Wink.Виждам,че да и много се радвам.Да ти е живо и здраво момченцето.

Поздравявам те и се отчитай,когато можеш.

....
Аз захраних на 5.5м.Исках още малко по-късно,но малкия даваше много зор вече Mr. Green.В последствие пък трудничко вървеше и затова внимателно предлагах новите неща.Интересно е ,че най-много харесваше броколи(което пък не се нрави на повечето деца) и всякакви броколени комбинцаии Shocked.От онзи период си спомням,че почти всяко детенци си имаше някакво разковниче.Е,имаше и такива,които добре си хапваха,но моето дете и до ден днешен е много трудно с храненето.

...
Сок изобщо не съм предлагала.Обикновен сок опита на 1.6год.(който пак не му бях дала аз,а баба ми),но ги избягвам поради много причини.Бях предлагала прясно изцеден май около годинката,но не му хареса Rolling Eyes.Може би,защото недолюбваше плодовете и всякакви плодови комбинации от продуктите,предлагани на пазара Shocked.Чак на 1.2/1.3 год прояде само  някои плодове.Просто предпочита зеленчуци човека.

Сега и с Дианка смятам така да подходя-към 5,5 -6 м да започна с зеленчуково пюре,после каша и т.н .Забравила съм точно как беше схемата Embarassed( а пък уж скоро беше) и да не я насилвам за нищо.

# 364
  • Лавал-Пловдив
Стайли,благодаря за статията, доста е полезна. Само да добавя, че в Канада доктор Джак Нюман е светило в областта на кърменето, за който се интересува това е сайта на клиниката му:
http://www.drjacknewman.com/
Честит син на Стефи и Мама - да е жив и здрав

# 365
Макар и малко късно, но да се отчета и аз. Нашат принцеса Мия се роди на 21.09, а термина ми беше на 13.10.09г. Пожелавам на всички мами много здрави и послушни бебоци.

# 366
Силна,честита рожба и на теб,да е жива и  здрава Мия!!!

# 367
Честито на   Стефи и Мама и Мия!!! Да си ви живи и здрави бебчетата  Hug
Адри  #2gunfire и двете. И за сока и за АМ.

# 368
Честито на новите мами!След като от 8.30 Алекс ми е из ръцете,към 2 го гушнах в мен и успях и аз да подремна с него.Сега още спи,но всеки момент очаквам да се събуди от глад.Много се мъчи от колики,чувам че му се разхожда въздух в коремчето и се пъне милия,а аз направо вече съм като сомнамбул от безсъние,за нищо нямам време. И това цедене по 1 час направо ме разбива.Един въпрос-как обличате малчовците в къщи?А завивате ли ги с одеяло.Мен все ме е страх да не го простудя,а понеже и аз съм топлолюбива,го обличам с боди с дълъг ръкав,гащеризон и отгоре е завит с одеалце,а в момента вместо одеало ползвам спална торба.

# 369
Честити бебчета на silna и Стефи и Мама!!!

# 370
Честито на Силна и Стефи и Мама!  bouquet Да са в издрави и лакоми бебчовците Hug

Тази нощ трудно заспахме сък 1.30, но пък се събудихме в 7.00 .Все такива паузи да прав исъм предоволна. Явно ще е нощна птица като майка си Laughing
Адри, постъпвай така както сметнеш за добре и не позволявай, на койт ои да било да се бърка Hug
Мира, благодаря за класацията. Ние се вписваме като най-популярно име Simple Smile
 И  нашата консултация се отлага за другата седмица.Горкото детенце още не ходило, а ще стане на  2 месеца скоро Crossing Arms
Ще купувам крема на Д-р Тайс и аз, много се бели кожичката на коремчето
Ванирка,много сладка Габка.Гинче и твоя малък мъж е прекрасен Hug
Мами, от къде купувате Хъджис, в Била и Фантастико няма.Чудя се дали да не отидем до ХИТ? newsm78

# 371
Честито на Стефи и Силна!  bouquet

Ето нещо интерено от мен
http://dnes.dir.bg/2009/11/10/news5353407.html

не мога да пиша повече, че крис ми е в ръцете от 11ч. Crazy

# 372
Жени,в Хит няма Хъгис.Май в Метро има.

# 373
Жени, има ги в Кауфланд Wink
Рони Shocked

# 374
Хъгис има в Пикадили (със сигурност) и преди имаше в метро, сега незнам. Също така във всеки по-голям бебешки магазин.
Аз захраних иван на 5 месеца навършени, давала съм сок след тази възраст, ама не си спомням дали с него захраних  newsm78. сега пак ще давам сокове по супер много причини. Не виждам с какво плодовия сок дразни корема повече от плодовото пюре  newsm78, а и винаги съм вярвала, че не е важно толкова какво, а колко. Знам, че дълго време педито ми пили да не давам повече от 10 мл ли беше, 20 ли беше, което си е горе долу 3-4 лъжици. Давах първите 2 месеца меката ябълка на ХИП, а след това стисках на сокоистисквачка фрешчета (като направя за мен, сипвах в шишето малко и на иван). След година съм давала на иван и по чаша сок. Доволна съм от захранването на иван - да чукна на дърво няма алергии и проблеми. Сега ако успея да кърмя до тогава ще захраня сигурно на навършени 6, но с иван бях на АМ и захраних по-рано.

Общи условия

Активация на акаунт