ОКТОМВРИйчета засмени,за първи път сме в ''Родени''

• 21 939
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
Честити нови бебенца !!!Да са живи и здрави!!
Mirkam и аз да благодаря за класацията  bouquet.С тия 62 см се наредихме в нея.Аз още не мога да повярвам че такъв баскетболист сам родила и все си отварям документите от болницата да се уверя.Трябва някой ден да му снимам ходилата да ви ги покажа-какво е чудо-ха ха Laughing.
Спокойна нощ на всички бебенца и мами Hug

# 391
Здравейте,
ние тъкмо ядохме и сега чакам Никито да заспи, че и аз да се мятам в леглото.

Жени според мен детето си е наддало нормално 1 кг. Супер  Hug

Някой питаше как си обличаме бебетата. Моето го обличам с боди с дълъг ръкав и гащеризонче. Завивам го с едно одеалце. А в стаята където спи температурата е 20-21 градуса.

# 392
Добро утро  Hug.
Вчера нямах нет и сега ви дочитам.
Да ви кажа и аз чувам: "детето май е гладно, дохранвай, че сигурно не му стига храната" и то от майка ми. а най- много ме тормози за водата- на всяко обаждане ме подпитва уж между другото дали ВЕЧЕ не й давам по малко водичка  Rolling Eyes. Ама аз се правя на две и половина. Как да й обясня, че пия по  мин 3л течности на ден? Добре че не ме кара да й топя биберона в мед  Joy.
Благодаря за съветите за очето- чистих го и с преварена водичка, а после и с кърма и вече е добре.
ДНЕС СТАВАМЕ НА 1 МЕСЕЦ. Кога се изниза това време- не мога да повярвам. Снощи пристигна и люлката (точно за рождения й ден  Laughing), та днес ще й я подарявам като стане. ще я изненадам  Joy.
Жени, чудесно е наддала, както са ти казали момичетата. Аз знам по около 30 гр на ден, така чееее... Peace.
Миркам, доста си се постарала   bouquet.
Герчо, как си тази сутрин?

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 07:40 от vanirra

# 393
Ванира,честита месечинка.
Аз пак да похваля Саши...Снощи заспа в 19ч.,след като цял ден бе будувал и бе изморен.Та видях аз,че няма да се събуди за банята и лекичко го поразсъних към 21.30.Изкъпах го,а той милия заспиваше докато го обличам.Нахраних го в 22.00ч. и се събуди чак в 4ч.Хапна и после стана в 8ч..Аз,естетсвено,не се наспах,защото легнах в 12.00ч.,след хранененто в 4.00ч. ставах да се цедя,защото едната гърда ми се беше препълнила и докато заспя пак,то стан 5.00ч.
Решила съм да пробвам схемата на Ани с удулжаване на времето за къпане/макар аз да не го къпя всяка вечер/,за да премести тази пауза,ама проблемът е,че той заспива още в 19-20ч.,което мен хич не ме устройва-нито мога да го изкъпя,гадно ми е да го будя и тн...

# 394
Здравейтеее  Hug

Честито месечинки, да са ви живи и здрави   bouquet

Оххх да ви кажа и мен ме тормози това- "дали се е наяла", "сигурна ли си, че ти стига кърмата"  .... и ей такива от бабите  Rolling Eyes В началото се връзвах и даже след консултацията като ми казаха, че не  е наддала както трябва се шашнах и съвсем щеше да ми спре кърмата  Cry Постепенно се стабилизирах с ваша помощ и да не пропусна помощта на ЛаЛече консултантката на която се обадих, добих увереност, с това като чели и кърмата си дойде на мястото. Андреа и сега си плачка когато си поиска ама съм сигурна, че е сита и си реве ей така за спорта, бабите и сега питат дали пък не е гладна ама аз не ги слушам и си карам уверено  Peace Не им се връзвайте, вие най-добре знаете какво му е на бебето и кога е гладно а не бабите колкото и да им се иска да са по-вещи в отглеждането на бебета  Crazy

Деси не съм опитна кърмачка, просто огромното ми желание да кърмя и многото помощ от вас ме направиха по-уверена  Hug Радвам се, че темата за компресията ви е допаднала и ще вие от помощ, на мен определено ми помогна и ме спаси от нощен маратон по цицане  Laughing

Ние снощи като заспахме в 20 часа и се събудихме зверски гладни в 2 нощес  Laughing

# 395
  • Сф
Днес е Свети Мина, но въпреки това и Виктор празнува- ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ С ПОВОДИ-да са живи  и здрави!!!!!!!!!!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Значи тея приказки с кърмата #Cussing out #2gunfire Sick ей, я и моето свекървище вчера се обажда и аз тамън съм набрала да й вдигна скандал, защото за мен е много обидно да имаме толквоа малко бебе, а тя непрекъснато се влачи по гробища(свекър ми почина преди две години), ама непрекъснато, как може такова нещо...и тамън съм решила да я скастря и тя започва-как е малката-храни ли се, викам-ти как мислиш?!?!? ама стига ли й кърмата #Crazy а ти какво пиеш за увеличване, ама дали ти е хранителна!??!!? #Cussing out #2gunfire Лелелеее, скоро ще ме четете в Нощен труд ми се струва hahaha Joy
Та така, че не трябва да се връзваме на такива приказки, ама дори подсъзнателно като ги чуеш и едно остатъчно чувство такова имаш...направо много съм бясна, а иначе добре, че ми е мама, тя поне много чете и се интересува от всичко ново и ми е голяма помощ и подкрепа, даже и тука форума чете, аз съм и казала, че не мога да чета всички теми и тя после ми ги разказва Joy hahaha

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 10:09 от BaByMamma

# 396
Добро утро и от нас!

Честито на всички празнуващи! Hug
Ние направихме 6 часовата пауза от 21 до 3. Мен така не ме устройва защото, след като заспи Ники трябва да вечерям, да се купя и лягам най-рано в 23 ама каквото такова - то детето само май си прави режима.

# 397
 Hug Здравейте момичета! Преди малко като сменях памперса на малкия имаше кървави нишки в акото, някой имал ли е такъв проблем?Случва се за първи път, храня го с Ам - Фризолак и Фризовом   Благодаря предварително, желая ви лек и успешен ден!  bouquet

# 398
Здравейте.
Честито на всички празнуващи днес Simple Smile
Марина снощи заспа в 12 и се събуди чак в 4, за нейното хранене на 2 часа това си е рекорд.
Ама много мрънка преди да заспи, сега започна да иска да суче непрекъснато, като я свият коликите,  и резултата е ядене, повръщане. Така че май трябва да и направя някакъв режим.
С Никол захраних на 4 навършени месеци. Имаше кошмарен рефлукс, връщаше много мляко, а и зверски запек, през 2 дена с термометър. Такова чудо беше, обиколихме де що има лекар, и нищо не помогна, само пюренцето на Хип с тиква. Сега ще видим с МАрина, при всички положения няма да е преди 4-5 месец. Аз също не захраних с плодов сок, макар за мен плодовете да са най-леката храна, но Никол я дразниха. Явно си е до човек, аз съмправила гладувания по 20 дена само на плодове, като имам и гастрит, и никога, никой плод не ме е дразнил, даже и ябълка или лимон. Но детето ревеше от сокчетата и много бързо ги спрях, пък и моркова я запичаше.
Ние минахме на Пуфис, и съм доволна, поне по-доволна от Памперс.

# 399
Добро утро и от нас!!!
Честит имен ден на всички празнуващи със здраве да си носят имената!!!

И ние тази нощ спахме добре-нахраних го в 11:00 и стана в 5:30,от което съм много доволна дано да продължи така Peace за спането обачее всеки път иска да спи на различни места-един път в кошарата,един път в количката дори през нощта ми спа на възлавницата за кърмене Joy то е цял ритуал това и задължително да е малко на ръце...ама съдба какво да правя!!!
Мира поздравления за класацията  smile3501

# 400
Яна,веднага се обади на педиатъра,за да му обясниш какво има в акото.Може да има малко кръв от напъването/макар бебето да няма запек/,а може да имате алегрия от белтъка на крвето мляко.
Честито на всички именници!!!
Джоя,ако си прочела статията пусната от ме по-нагоре,ще разбереш,че има разлика между плод и полодов сок.Плод е ок,но сока е проблем

# 401
Добро утро,
Честито на имениците!
Спасена, задължително се обади на лекаря му! И следи акото и занапред! Деси ти е казала за вариянтите Peace
Браво момичета, като ви чета какви паузи правите и на мен мнооооого ми се иска, но...не би! Даже от две нощи като се нахрани към 11-11,30 после е супер кисела и тръси ядене пак към 1 часа, но каквото такова. Поне не е като батко си през 30 мин. да ставам, че реве Peace (пупупу)

# 402
Здравейте момичета!  bouquet
Имам един въпрос-знае ли някоя мама къде трябва да си заведа детенцето на очен лекар?Дианка я родих в 8-мия месец и беше в отделение за недоносени цял месец,миналата седмица в понеделник я изписаха,но казаха,че трябва да я заведа на контролен преглед за очичките в медицинска академия!Аз знам къде е академията,но незнам къде точно е очния кабинет за бебенца???Ще бъда благодарна ако някой ме насочи! Heart Eyes
Мариета, аз не знам да има детски очен кабинет в Медицинска академия. Може би твоята лекарка е имала предвид детската очна клиника в Александровска болница, виж тук 4-то отделение: http://www.alexandrovska-hospital.org/show_page.php?menu_id=6&am … menu_order_id=190
Телефона за записване на час е: 923 05 76, като аз лично съм много доволна от доктор Чернодринска. Кабинета са намира при бариерата откъм Пенчо Славейков на гърба на някаква хирургия, а не откъм арката.

# 403
Никитали, радвам се че се включваш Peace как сте? Как е малката кукла?

# 404
И аз съм водила Дани в Александровска в този кабинет и съм доволна.Само дето се чака повечко.

Общи условия

Активация на акаунт