И ние с Бели се излюпихме в 12.30 ч ,май ще е поспаланка като мама
Вчера към 11 заспа ,събуди се в 5ч да яде ,после в 9 сутринта пак яде и сън до 12.30. Тъкмо и аз съм се наспала 
Беличка е вече голямо момиче, расте с часове.
Друго си е вече, въпреки ,че аз съм като бабе станала: боли ме кръста ,болят ме коленете, с мъж ми се смяхме ,че ми трябва космодиск , наколенки на д-р Ливайн,гледам турски сериали, нося очила като шофирам и само слухов апарат ми липсва за да ме пенсионират 
Честито на всичка със поводи ,които съм пропуснала! Ани ,специални поздравления за сайта

За поръчки от Mytoys или другите английски сайтове ,вижте в самите теми-аз тръгнах да поръчвам сама ,но видях,че има мамчета ,правещи общи поръчки и така става по-лесно. Иначе ,кога имам време да чета как става поръчката...докато избера нещата...дълга и широка. Какво щях да правя без този форум

Ето нови снимки на бебочка http://picasaweb.google.bg/iskra.toko2/11112009#

. Иначе през нощта суче на 3 часа, по 15 минути, и аз се чудя, даже сега питах в кърмаческия.
.
, само 20 минути спа...хубав ден от мен
понапекохме се на слънце и бързо се прибрахме ,че таткото още е резервиран към разходките когато няма слънце.А и сега сме сами без таткото,той вече е на работа.Ех да можеше да не работим и да си гледаме детето,......мечти