ЛЮБИМИ руски песни, филми, вицове...

• 87 036
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Копирам си поста от другата русофилска тема, защото наистина руската празнична програма ми оправи настроението и мисля, че си заслужава да споделя

Мислех да се "разпиша" в темата "Какво гледахте в Новогодишната нощ", но май там няма да впечатля много хора, затова споделям тук.
Беше ми леко изкривено настроението  по празниците по ред причини.Благодарение на руската телевизия и страхотните програми ми се оправи настроението.
На 31.ХІІ. през деня, докато правихме с детето сурвачката, гледах "Карнавална нощ-2".Със сълзи съм се смяла на моменти.А на моменти ми се плачеше от умиление.Съвсем смътно си спомням "Карнавална нощ"1, но спомените ми, макар и детски са също празничност и веселие.

След това гледах "Две звезды".Прекрасна музика, обстановка, много свеж хумор.Облеклата на изпълнителите бяха празнични, а направи ли ви впечатление / който е гледал/ и облеклото на публиката?Няма изсухлени дънки, няма пуловери, всеки е празнично облечен.
После погледахме малко нашата си телевизия и в един момент мъжът ми казва "Да вземем да пуснем руската телевизия"А си мислех, че само на мен ми харесва.
След полунощ и след словото на президента си тропнахме с детето едно хорце и хайде- пак руска телевизия.Гледах някакъв мюзикъл по "Златното ключе", после пак концерти.
От много време за първи път ми се случва точно телевизията да ми създаде празничното настроение

# 106
   А гледахте ли снощи продължението на "Ирония судьбьІ или с легким паром!"? Rolling Eyes
   Самият филм ми е един от супер любими!Но определено останах разочарована от много изкуственото и безсмисленото продължения на този филмов шедьовър...... Confused

В новогодишната нощ и ние гледахме руската програма,която вървеше с 2 часа закъснение,кой знае защо.....И боят на курантите вместо в 23.00(българско време) беше в 01 часа... Laughing Но нищо!Програмата си имаше невероятно много настроение!Истински й се насладихме! Grinning Party

# 107
  • Атлантис, Галактика Пегас
  А гледахте ли снощи продължението на "Ирония судьбьІ или с легким паром!"? Rolling Eyes
   Самият филм ми е един от супер любими!Но определено останах разочарована от много изкуственото и безсмисленото продължения на този филмов шедьовър...... Confused

В новогодишната нощ и ние гледахме руската програма,която вървеше с 2 часа закъснение,кой знае защо.....И боят на курантите вместо в 23.00(българско време) беше в 01 часа... Laughing Но нищо!Програмата си имаше невероятно много настроение!Истински й се насладихме! Grinning Party
Това е защото програмата която се транслира е за Германия  Peace
Иначе на новинарския канал Вести си беше в 23.00 тогава гръмнахме и шампанското.  Mr. Green
За продължение: и аз не останах очарована от продължение на Иронията. Но пък пълен провал е продължението на Карнавалната нощ.  #Cussing out #2gunfire Мисля че по голям резил Рязанов не е правил.  Crossing Arms Лично за мен е Карнавална нощ 2 е голям провал.

# 108
Но пък пълен провал е продължението на Карнавалната нощ.  #Cussing out #2gunfire Мисля че по голям резил Рязанов не е правил.  Crossing Arms Лично за мен е Карнавална нощ 2 е голям провал.
   Не съм го гледала.Явно за мое щастие. Mr. Green

# 109
  • Пристанището на шейсетте кораба.
Един музикален поздрав и от мен
http://www.vbox7.com/play:a0f50720

# 110

Не възприемам каквото и да е продължение за фима. Той си е класика! Без всякаквито му там съвременни притурки. Stop Simple Smile

А при мен с руската програма беше пълен провал. ooooh! Както си правех планове да гледам Новогодишната програма и Золотой граммофон на първи януари, се оказа, че хотелът, в който бяхме отседнали за празниците  не излъчва руски канали........
А като се върнахме вкъщи се оказа, че и кабелната ни телевизия вече не излъчва руска ТВ.
Сега отново съм само на он- лаин русское радио.

# 111
Да ви поздравя и аз с нещо руско. Много уважавам историята и песните на руският народ и съм голяма почитателка на Кубанский Казачий Хор.

http://www.youtube.com/watch?v=MwppYwr536g

http://www.youtube.com/watch?v=HVk8GGfhsq8

# 112
# 113
Приемате ли нови попълнения ?
При вас е весело  bouquet,посмях се от сърце.
Един поздрав и от мен
http://www.vbox7.com/play:eafc8525

# 114
# 115
Здравейте ! От мен една песен на Валерия ...
http://bg.netlog.com/go/explore/videos/videoid=bg-451131

# 116
  Има ли рочитатели на Роман Архипов? Поздравявам ви с тази песен:

Gotthard и Роман Архипов Heaven

# 117
  • Пловдив
А има ли някой който се "кефи" на руските цигански романси?

# 118
  Има ли рочитатели на Роман Архипов? Поздравявам ви с тази песен:
Gotthard и Роман А  … 86;в Heaven

Има, има  Heart Eyes    Роман Архи … 'm not runin

Сега чакам по руската концерт в памет на Висоцки, Роман Архипов ще участва и ще пее "Она была в Париже". После ще чакам фенклуба да я качи в нета, след което се надявам да успея да я открадна и да я кача във vbox7, за българските фенове  Wink

# 119
А има ли някой който се "кефи" на руските цигански романси?

Да, аз . Peace

Поздрав!

О, Пина, благодаря че ми каза. Ще го гледам! Hug

Общи условия

Активация на акаунт