ЛЮБИМИ руски песни, филми, вицове...

• 86 978
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Много въздействащи снимки! Няма друго място по света с такива дворчета, излъчване, бит -какви брезови ботушки само Wink. Ами котетата, ех....те са просто като приказни. И моето си е от там. Най-доброто коте на света.
Да се отчета и аз за Матрешката! Супер приветлив персонал. Рускоговорящ. Звучи руска музика. Много е чисто, симпатично и комфортно със зала за сядане. Има вкусни типични неща за хапване и морс! Опитах от вълшебните пирожки с капустой. Цените са умеререни.

# 706
  • Tам през Атлантическия океан

Joy

luss

Wink

Ей , "завидях" ви за Матрешката Grinning

Последна редакция: чт, 27 окт 2011, 02:32 от Desss

# 707
  • София
Носталгия.

Аз съм родена в СССР и не мога да възприема Русия и Украйна отделно!

# 708
  • София

Joy

luss

Wink

Ей , "завидях" ви за Матрешката Grinning

Голям майтап. Много се смях. Joy

# 709
Носталгия.
Аз съм родена в СССР и не мога да възприема Русия и Украйна отделно!

Grinning И аз  Wink

Тук как ми липсва ОРТ т.е. руската телевизия .... в Бг. само нея гледах  Peace имах си любими предавания , едно от тях бе  Давай поженимся   Grinning

http://review-planet.ru/2011/06/ozero-bajkal-zhemchuzhina-rossii/ Красота  Flutter

# 710
Хаххаахх ето малка част на едно от предаванията  Joy понякога има такива образи

Още  Laughing от бисерите

Последна редакция: чт, 27 окт 2011, 15:46 от Desss

# 711
  • София
Desss, и аз гледах същото предаване, но все се чудя дали са истински истории или просто артисти и сценарии?
luss -и на мен ми едно носталгично. Миналата година видях учителката си от 1-3ти клас, след толкова години...вече е на 80 и още се държи. Каза ми -знаешь, сейчас молодые как говорят?! ooooh! -и даде пример за някои думи, които са навлезли -като КЛЕВО, ОФИГЕТЬ....беше доста обезпокоена от новото поколение. Joy

# 712
Desss, и аз гледах същото предаване, но все се чудя дали са истински истории или просто артисти и сценарии?

Не мисля че всичко е на 100%  ,за предаването пишат за участие съвсем реални хора  Wink но според мен може би от време на време вмъкват и някой поставен  Wink
Бе, няма значение харесва ми този формат и начина по който е направен а свахи направо са чудни  Heart Eyes

Лариса Гузеева e прекрасна  Flutter
поздрав с част от филма Жестокий романс в който играе и песента на Юлия Приз - А напоследок я скажу

# 713
Ох , докато ви четох ми стана едно носталгично , аз се върнах тук на 7 години и тепърва се учих да говоря правилно български...
Най - редовно си гледам "Модный приговор", Новости, и Поле чудес... Много често и сутрешния блок- не говорят  за политика и няма в студиото политици!!! Peace
В нашата къща ТВ- та да искаш - та моя си е почти винаги на Останкино.

Днес цял ден това ми се върти в главата, прочетете коментарите под клипа  Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=WYXYHhjRbY8

# 714
# 715
Ой момичета , вижте на какво попаднах  Joy

# 716
  • Бургас
Отдавна не бях надниквала тук.Снимките на Десс са чудесни!

# 717
  • София
Desss , ето това е хумор-да се посмееш от сърце, без да се насилваш, че ти е смешно и без обиди или само нецензурни думи Peace
Винаги тези сценки са им били неповторими. Могат да правят прекрасни комедийни програми!
Рoсна kитка - сутрешните им блокове са просто един заряд за новия ден! Няма дърлене и злободневни мръсотии!Ти повече не си ли се връщала в Русия?
Ех, един ден ще покажа тази велика шир и на детето си-не само защото моят живот е свързан с там, а и ми е с руска кръв/

# 718
  • София
Ох , докато ви четох ми стана едно носталгично , аз се върнах тук на 7 години и тепърва се учих да говоря правилно български...
Най - редовно си гледам "Модный приговор", Новости, и Поле чудес... Много често и сутрешния блок- не говорят  за политика и няма в студиото политици!!! Peace
В нашата къща ТВ- та да искаш - та моя си е почти винаги на Останкино.

Днес цял ден това ми се върти в главата, прочетете коментарите под клипа  Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=WYXYHhjRbY8

Роси, коментара е много точен!

# 719

Ех, един ден ще покажа тази велика шир и на детето си-не само защото моят живот е свързан с там, а и ми е с руска кръв/

Ох аз пък  искам да покажа на мЪжо и детето/децата родной мой  Питер  Flutter  най-красивия град  Heart Eyes

http://citypicture.ru/goroda/nezhnyj-peterburg/   Grinning

Общи условия

Активация на акаунт