Лосион за тяло за много суха кожа

• 20 705
  • 57
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Наскоро си взех на Венус, млякото за тяло, ванилия шоколад. Според мен е за ужасно суха кожа, моята е доста сухичка, този лосион дори ми идва в повечко, трябва съвсем по мъничко да мажа. Цената му е точно 4-5лв, супер икономичен, ухае разкошно.  Crazy
Ползвала съм какви ли не лосиони, олио от всякакви цени, но на толкова добре хидратиращо кремче, като това, до сега не съм попадала.

# 16
Лосион от 200мл за 3-4 лв ти се вижда скъп?
За качество-аз мисля,че са с много добро качество,виж за Ейвън,Орифлейм и другите ,,марки'' може доста да се поспори.Поне моят опит с тях е доста негативен.
Явно не се разбрахме, защото аз в последния си пост отидох малко към спам. Относно лосиона за тяло на Талодерма те попитах колко е грамажа за по-малко от 5 лв., т.к. съм останала с впечатление че продуктите на Талодерма са доста добри, но ниската цена е за сметка на по-малък грамаж и т.к. не съм ползвала този лосион, направих сравнение с два крема за крака на двете фирми, които според мен са с еднакво качество/визирам само кремовете за крака или по-точно напукани пети/, но този на Талодерма е по-евтин, защото грамажът му е по-малък. А определението скъпичък дадох за крема за тяло на Орифлейм, който аз препоръчах, а той е на редовна цена 13.90 лв. за 200 мл.
  friendship

# 17
Много благодаря--жеяе си жзех на  Клоран и дори само от дже мазания мога да кажа че хич не е лош лосионът

# 18
Гарние за много суха кожа

# 19
  • София
И моята кожа е суха и от няколко месеца си реших проблема с млякото на Орифлейм : Ultra Rich Body milk for extra dry skin. Опаковката е 400 мл и на промоция не е никак скъпо . Определено не може да се сравни с Нивеята, която ползвах преди- много по-добро е  Peace
В темата за маслата четох, че може да се дбавят в него и капки от някое масло: карите или бадемово за още по-голям ефект  :hug

# 20
Жаки предполагам че да - пише на Български, от там нататък не знам как се случва, сигурно те поръчват от ВС пък   newsm78
Няколко пъти съм поръчвала от сайта масло за тяло на Боди шоп и съм доволна.

# 21
аз много харесвам нивеа Whistling-крем лосиона им

# 22
  • София / Виена
Използвам от няколко дни лосиона за тяло с грозде на Cottage и засега съм доволна. Flutter

# 23
Пробвай с някой от продуктите на Юсерин. Тази марка е специализирана, лечебна за много суха, дори атопична кожа. Става и за бебета и деца. На нас дерматолог ни беше изписал отдавна и сме много доволни. И аз и мъжа ми сме с мноооого суха кожа, особенно сега земата е ужасно дискомфортно, ако не се намажа. Лосионите обаче са няколко, така че трябва да си избереш според степента на сухота на кожата ти. Ето линк: http://www.eucerin.bg/dry_skin/body_care.asp
Ние ползваме ето това, защото става и за детето:

# 24
Биодерма и Адерма от аптеките - за много суха кожа. Цената за 500мл е между 30 - 35лв.
Ефекта е невероятен, моята кожа е суха като вестник Laughing попива за 1 -2 секунди...
http://www.bioderma.com/en/nc/the-products/what-s-new/category/71.html
http://www.apteki-optima.com/?cid=86&productID=14531

# 25
Аз също съм доволна от лосиона на Джонсънс, лилавия с лавандула. А ако се добавят към лосиона за тяло някакви масла, хидратиращи... ?

# 26
гарние червната опаковка,страхотен smile3521

# 27
Препоръчвам ти да опиташ с медицинска козметика - Авен, Липикар и Ексципиал  newsm10

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 16:11 от poisonalex

# 28
  • до една звездичка
За много суха кожа ползвам и бих препоръчала червената серия на Гарние.

# 29
Маслата на Икаров .Купуват се от аптеките. Не са много скъпи. Всяко едно от тях помага за нещо.
Аз пробвах вече с Гроздови семена -регулира омазняването, подходящо са суха и мазна кожа,така
пише в листовката. И е точно така.Моята кожа е смесена, а косата ми е с мазни корени и сухи краища.
Страхотни са и аз съм възхитена. Правя и някой други работи с тях. Прочети темата - маска с хума.
Там съм писала. Да не се повтарям, че е много дълга.Намислила съм си и други работи, но като ги пробвам
тогава ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт