Относно хигиената - кое е нормално и кое не за вас

• 28 120
  • 519
  •   1
Отговори
# 435
 А гълтането не е ли по-скоро въпрос на вкусови предпочитания отколкото на хигиена. В смисъл ти като си я имаш хигиената и си миеш редовно зъбите да речеме, гълтането е въпрос на вкус, според мене. Няма общо с темата  Peace

# 436
  • София
А гълтането не е ли по-скоро въпрос на вкусови предпочитания отколкото на хигиена. В смисъл ти като си я имаш хигиената и си миеш редовно зъбите да речеме, гълтането е въпрос на вкус, според мене. Няма общо с темата  Peace
Има, има. Нивото на хигиена определя вкусовите качества.  Laughing

# 437
Не е верно тва, изобщо Peace Нивото на хигиената определя дали изобщо бихму врътнала една или не Peace
 А другото се определя от тва дали е ял таратор или не - щот съм чела че квот ядеш на тва мирише Peace
Мъже, яжте повече банани !

# 438
Не е верно тва, изобщо Peace Нивото на хигиената определя дали изобщо бихму врътнала една или не Peace
 А другото се определя от тва дали е ял таратор или не - щот съм чела че квот ядеш на тва мирише Peace
Joy
Не че е нещо за хвалене, ама аз досега съм правила не малко пъти, пък вкус чак на снощната му манджа не съм усещала

# 439
Joy
Не че е нещо за хвалене, ама аз досега съм правила не малко пъти, пък вкус чак на снощната му манджа не съм усещала
Трябва да се пробва според мене. Да ядът примерно няколко дена само банани. Иначе и аз не съм усещала пържолите в друг вид.....ама и честно си признавам след като е хапнал чесън не смея, понеже доместос и чесън ще ми дойдат в повече......... Naughty

# 440
Защо пък Доместос newsm78

# 441
ееееееееееееее, стига де, ще заключат темата...................
щот и двете имат вкус на хлорна вар Blush Едното не съм го пила де Joy

# 442
Така ,да изместя темата малко!Свекърва ми се чуди ,че има дъска за рязане на месо,такава за заленчук и плодове и една за хляб:)Simple Smile!

# 443
  • София
Не е ли по-лесно топване в буркан с мед, сладко, течен шоколад (не горещ), ... Laughing
Пък ако обичаш толкова много банани, може бананов шейк.  Laughing
Таман няма да усетиш нивото на хигиената.  Mr. Green

# 444
  • София
Така ,да изместя темата малко!Свекърва ми се чуди ,че има дъска за рязане на месо,такава за заленчук и плодове и една за хляб:)Simple Smile!

И аз се чудя. Като я сложиш в миялната, излиза като нова. (ако не е дървена лепена, че иначе може да излезе на части)

# 445

Верно я изместваш - но и аз ти се чудя защо имаш различни дъски за рязане...Или ти принципно уточняваш, че съществуват различни?

# 446
Моля не разводнявайте темата за фелациото с въпроси за хигиена и дъски  Mr. Green

# 447
Не,само уточнявям,че  в хигиената май малко съм се вманиачила,ама съвсем малко де:)Simple Smile

# 448
Кво ти пука,  дай сега по темата малко  Joy

# 449
Сапунче и топла вода оправят преди-то,а след-то пак така ! Joy

Общи условия

Активация на акаунт