Колики почти на една годинка !

• 1 566
  • 6
  •   1
Отговори
 Hug Моля майки, които имат такива проблеми с децата си да споделят. На 11 месеца едното от дечицата ми има болки в стомаха и то от няколко месеца, по точно май откакто е захранено с пюрета. Док казват, че са колики. Болките се проявяват особено нощем, детето не спи, буди се през половин час и така цяла нощ. Чува се къркорене на червата и пукане ужасно силно. Детето плаче много жално, свива се цялото.  По цяла нощ давам храносмилателен чай, давах ентерокинд - капки, сега еспумизам - капки и ми предписаха прахчета линекс в продължение за 14 дни за чревната флора. Като че ли от тях имаше леко подобрение, но свършиха и всичко продължава по същия начин. Страхувам се от включването на всяка нова храна. Ако пък някъде има такава тема - за късните колики, препратете там   bouquet   

# 1
пробвай с ентеросан за деца, можеш да прочетеш повече на сайта им. даваме такъв на племенника ми и досега сме нямали проблеми  Peace

поискай съвет и от друг лекар  Peace

# 2
Какво вечеря детето и в колко часа?Една вечер направих  грешката да дам повече храна и в по късен час на моето дете и имаше същите симптоми. ooooh!Заспа  си на часа но 1 час по късно  #Crazy

# 3
Вечер между 21ч. и 21.30ч. момиченцето вечеря АМ NAN sensitive около 200 г. Братчето му - близнак вечеря същото и спи до сутринта най-много с едно - две събуждания за водичка.  През деня се хранят също еднакво. Явно на момиченцето стомахчето още не е достатъчно зряло, не знам  Sad

# 4
Детски гастроентеролог ли му е предписвал тези лекаства? Защото ако е просто джи-пито, то задължително и при специалист идете.

# 5
Да, детски гастроентеролог. Един ден ограничавам от плодове, друг от солетки или бисквитки и т.н. резултатът е един и същ. Пак я боли и пак й пречи да спинка

# 6
Ох, ужас! Ами тогава единственото, което мога да посъветвам, е да пробваш при някой друг гастроентеролог. (Казвам го, защото на времето, като имахме проблеми сериозни с моя син, попаднахме на един много известен и много некадърен гастроентеролог, та зная, че на един лекар трудно се разчита. А и при вас, явно, проблемът не се решава...)
Успех  Hug

Общи условия

Активация на акаунт