Да ви кажа живея на полигона

В крайна сметка всеки сам решава как да възпитава детето си и при какъв "режим" да го гледа
Бъди здрава и много хепи със семейството си

но когато четеш подобни различни постове, не се засягай персонално ... да, някои изказвания може да звучат категорично, но имай повече самочувствие
Самочувствие, че си най-добрата майка и че гледаш по най-добрия начин твоето слънце
в такива случаи си казвай - добре де, какво ми пука как го гледат Гошко от Пв или какво точно яде комшийчето от първия етаж.за Яна това е най-доброто и аз съм най-добрата, пък другите ако щат и ряпа да ядат
Изказвай мнението си свободно и със самочувствието, че това което правиш е най-доброто за твоето дете

и за двама ви.
Пожелавам ти го от сърце. 

Може да се уговорим някоя събота или неделя. Ако искаш пиши ми на лични, за да си разменим телефоните.
, аз писах вече, че съм решила да не се коркам - правя толкова колкото мога. Няма да взема да се убия, затова че нямам 3-стаен апартамент и детето ми спи с мен в една стая. Ами толкова можем да осигурим в момента. Вярно е, че не мога да се наспивам добре и от това ми се трупат нерви, изостава ми домакинската работа, но нямам друго решение в момента. Не мога да я давам на баби и дядовци, нито на комшиите( както прави една моя позната), нямам възможност да плащам на гледачка, а и не вярвам че Яна би се чувствала добре с непознат човек, пък било то и само за няколко часа.

, че напоследък просто не мога да повярвам, че разни неща могат да се случват в 'здравната' ни система и то на деца! Да не дава Господ! 

Дано да имате помагачи и при пренасянето 

и докато не ги прочетеме не заспива, дори ако баща му задреме го побутва и - татааааа, едва ли не всички да слушаме