СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 3

• 17 774
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Anita 29 ние също наддаваме добре,но пък се чудя до кога ще ядем на 2-3 часа.Има бебета които вече спят почти цяла нощ Sad

# 406
Миринда с портокал,малкия ти е одрал кожата GrinningПу пу!

Ей сега хващам първия рейс за Шумен, кажи къде живееш, идвам до те почерпя   bouquet

Понеже Невена е цяла бащичко (камо е бяла кат мен) много се кефя, че малкия "е от мен"  Mr. Green Илия още се пъне и от чист инат отказва да го признае и все разправя, че на него приличал...

Вода не давам, камо ли със захар. Виж, чайче пием и си ни харесва  Peace

Находке, и моя мъж е автомонтьор. И майка ми затова роптаеше, че нямал някоя престижна професия. Е да, ама по-добре монтьор с 1000 лв. заплата, отколкото някой чиновник, дето еднам връзва 400, нали? пък и дето викаш - хлябът му е в ръцете, никога не е останал без работа. Сега работи друго, но си има клиенти, които продължват да го търсят и общо взето ни осигуряват един доста сносен допълнителен доход  Wink

Киара, Невена си спи следобяд. Малко трудно заспива, но общо взето рядко пропуска. Може да е 1 час, но спи. А най-обичам да спим заедно, направо се размазвам. Само дето откакто има и бебе това е невъзможно... Трябва Илия да си е вкъщи, за да го гледа, а аз и каката да се гушнем на спалнята  Heart Eyes

Дундито, и Алекс от сутринта до сега е спал само половин час, не знам как издържа... Надявам се сега след това хранене да придреме, че дори не мога да се изцедя като хората заради него, само мрънка...

# 407
Божеее тва моито дете няма приспиване. Money Имам чувството че съм единствената тука която разнася бебе постоянно в ръцете си smile3511
Не е  заспивала от 10 ч сутринта и досега я друсах, носих, пусках сешоар, давах вода, биба , мляко....
Нищо не помага  smile3506. Заспа докато беше в мен и как я оставих newsm09. Боли ме глава от мрънкането й вече. Само се пъне в кревта и мрънка да я вдигна. Спи й се много, постоянно объща очите, а не може .
Какво още трябва да направ за да заспи най накрая.... как се отучва дете което е научено да спи в майка си или в някои друг съответно  newsm78

Има един момент, в който детето се изнервя от постояннотот гушкане, люшкане, дундуркане ... Превъзбужда се, спи му се,а  не може. С Пламен ми се случваха такива неща и тогава помагаше това да го оставя в кошарата на тихо, спокойно и просто стоях до него да мога да му подавам биберона когато падне. И сега Борис понякога трудно заспива в ръцете ми когато е превъзбуден или уморен. И а мен е по-добре де. Предпочитам да стоя права до кошарата, за да го успокоя и да му помогна да заспи отколкото да го разнасям с чаосве и той да е в полудрямка. Нито той спи пълноценно, нито аз мога да си почина или свърша работа някаква и резултата е изнервени майка и син! Simple Smile

# 408
wish то хубаво да го оставиш защото и аз го знам това че понякога детето не иска да го мачкаш и друсаш, ама аз като я остава и почва да мрънка и да реве. До като  е в мен спи, смее се- всичко друго но не и да легне сама. Аз докато бях при майка ми на гости, там постоянно някои я разнасяше. Семейство голямо- всеки й се радва и друса, тя заспива във всеки и резултата е на лице- научи се да спи на ръце. Не си го обяснвам по друг начин. И преди мрънкаше , но само вече, а сега и следобяд не иска да заспива без да я дондукаш.
А в кухнята ме чака един куп чаши и чинии 1dishes- лекинко съм бясна на домочадието този път включвам и съпруга освен свекито. #Cussing out Сутринта пили си кафенце- яли си, правили си сандвичи на тостера и кога ставам да ида в кухнята олеле  #Crazy- трохи по плота, чаши от кафе , мръсен тостер и т.н newsm61 smile3514 Изобщо днес деня ми е супер крив. Ако си мислят че щото съм си в къщи всичко ще оправя жестоко се лъжат. Особенно след последното ми чистене преди 2 дни когато даже ми направи свекито забележа"какво съм се разшетала в 6 вечерта" Shocked #Crazy
Викам й аз че по секцията има прах човек да се подпише , а тя нескромно се изказа" еми то като всичко на мен  чака в тая къща така е..." #Crazy Божее, Боже ... слез си събери вересиите  #2gunfire
Както си чистих хвърлих прахосмукачката и казах че "Щом преча с късното си чистене , да чистя някои друг по рано Naughty" и се врътнах .еее... писна ми все аз да съм балъка в тая къща. Не чистиш, не чистиш , ми поне като ядеш си опавяй след себе си...
Извинете ме за лиричното отклконение, ама .....
На всичко отгоре сложих да варя вода с захар на малката и тя разбира се точно тогава реши да бучи. Заплеснах се по нея и забравих за водата. Отивам в кухнята- тенджерата в боклука и къщата смърди на карамелизирана захар smile3514
Дали има още нещо да ми се случи днес.... newsm78

# 409
Божеее тва моито дете няма приспиване. Money Имам чувството че съм единствената тука която разнася бебе постоянно в ръцете си smile3511
Не е  заспивала от 10 ч сутринта и досега я друсах, носих, пусках сешоар, давах вода, биба , мляко....
Нищо не помага  smile3506. Заспа докато беше в мен и как я оставих newsm09. Боли ме глава от мрънкането й вече. Само се пъне в кревта и мрънка да я вдигна. Спи й се много, постоянно объща очите, а не може .
Какво още трябва да направ за да заспи най накрая.... как се отучва дете което е научено да спи в майка си или в някои друг съответно  newsm78

Има един момент, в който детето се изнервя от постояннотот гушкане, люшкане, дундуркане ... Превъзбужда се, спи му се,а  не може. С Пламен ми се случваха такива неща и тогава помагаше това да го оставя в кошарата на тихо, спокойно и просто стоях до него да мога да му подавам биберона когато падне. И сега Борис понякога трудно заспива в ръцете ми когато е превъзбуден или уморен. И а мен е по-добре де. Предпочитам да стоя права до кошарата, за да го успокоя и да му помогна да заспи отколкото да го разнасям с чаосве и той да е в полудрямка. Нито той спи пълноценно, нито аз мога да си почина или свърша работа някаква и резултата е изнервени майка и син! Simple Smile

Ние сме така от вчера. Снощи до 3 часа се видяхме в чудо. Явно са колики, но за първи път до толкова късно плака. Приспах я на леглото при нас и в 7 се събуди. От тогава яде през 40 минути и ми заспива в ръцете, не мога да я събудя. Оставям я в шезлонга, отваря очите след пет минути и пак рев. Сега я връчих на баща и, дано я приспи. Реших да преместя къпането от 22ч в 19ч - на предното ядене. Не знам дали ще се получи, но вместо да я приспи, банята е с обратен ефект.  

И в нашата кухня бомба е паднала, но вече не обръщам толкова внимание. Задължително пускам прахосмукачка, проветрявам и бърша праха заради малката. За другото - когато има време.
smile3506

# 410
Пожънах успех- заспахме най- накрая  newsm44( само че със сешоара)

# 411
  • Варна
 на dundito 2 явно днес не и е ден. Ама като слушам за свекито на мен ми се изправя косата, а съм доста търпелива  Rolling Eyes. Аз дам един незнам колко полезен съвет ама с Деничка помага, вместо да я люшкаш на ръце пробвай на крака, т.е. слагаш една възглавница на краката и детето върху възглавницата и започваш да люшкаш. Това го прилагам в ден като днешния когато  и тя саматане знае какво иска, не  егладна, сменен е памперса, очевидно и се спи обеча очите ей така  Shocked. На 5-тата минута най-късно е заспала, е понякога се налага и 10-15 мин., ама рядко, и тогава я местя в кошарата. Даже преди малко го правих това упражнение, че днес цял ден е крива и само се цъкли. Дано помогне и при вас.

# 412
Дундито, и Лъчезара се държи по подобен начин, но с много упорство сега тя лежи, а аз над нея пускам пяна от нечленоразделни ау, бау и тям подобни...и песни...мноооооого песни. Само за момент да изчезна от полезрението и, пищи като че я колят. А снощи, докато я обличах след банята рева толкова пронизително, че ме извади от равновесие и се развиках така, че и мъжът ми се уплаши...Нищо, че вчерашния ден ни беше празник. После, естествено съжалих, че съм си изпуснала нервите, ама не издържах...
Сега е на активната гимнастика...Ще издържи не повече от 20 мин. И ...май сме в период на скок в растежа- яде почти непрекъснато по малки количества. Не мога да си почина и адски ме болят всички мускули и стави. Да не говорим, че в последните дни къщата е потънала в прах и петна от кърма.
А, свекърва ти е цвете пред моята. Сигурно не ходи вкъщи с външните обувки...(изливах тонове препарати докато живеехме заедно и не можех да смогна).

# 413
 Здраствуйте  smile3534
 Ние сме добре, моята мома ми скри шапката снощи. Първо изяде 100мл после още 90 +60. Това идва по 125мл на хранене. щях да падна  Shocked Тя по принцип си папа по 100,  че иначе повръща. Може и 150 да изяде, не може явно да си усети стомахчето навреме и после сме целите мокри, чудо. Та хапна си детето снощи едно хубаво, не можа нещо да заспи, та чак в 1. Днес пак ми будува много, нещо и е нервно, задреме и след малко пак ококорена  Shocked
Дундито, аз моята принцеса съм я свикнала да заспива в количката. Вечер като я изкъпем абсурд да заспи в кошарката. Взимаме си я при нас в количката и аз даже докато вечеряме бутам с единия крак и тя заспива. Даже бате ме бъзика, че ще ми заякне много крака, поне да ги сменям  baby_neutral Joy Напоследък пък не се налага и да бутам количката, стига да е при нас и си заспива. Иначе сама не, биберона постоянно пада и през 2мин бягам да подавам.  baby_neutral baby_neutral
 Киара,  smile3501   bouquet
 Ние сменяме пампите преди всяко ядене, даже ми прави номер някой път таман слагам новия и мажа дупето и се напишка и пак сменям. Сърце не ми дава да я опаковам мокра. А за акането, като се наака настава такъв рееееееееееев, чак се задавя. И аз вече все слухтя кога се напъва и тичам да наливам вода, приготвям сапунчето и само чакам  hahaha hahaha Иначе не става, бягам като чирпанска линейка  rotfImbo
 Сега аз ставам да изгладя докато спим. Днес май няма да се излиза, смотано време.  Sad
  Hug Hug Hug

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.

# 414
dundito 2, аз преди бях писала - моята хубавица беше спокойно бебе, лежеше си, помрънка малко и заспала. Ама след гостуването при нашите нещо стана  newsm78 И аз в началото го отдавах на многото гушкане и разнасяне от баба, дядо и т.н. ама като чета и другите майки може и някакъв период да минават децата с тази нервност. Ивето, да чукна на дърво, тази седмица е малко по-добре - поне истерии няма. Като й се приспи и такъв рев настава. Гушкам я, подрусквам малко, галя я по челото и главичката, тя се унася и аз - бам... в кошарата. Установих, че като я повия /без ръчичките/ и после я завия спи по-спокойно и продължително. Но....всяко дете е различно.

# 415
наспахме се #Cussing out
сега в кенгурото- последната ми надежа Praynig

# 416
Бу избери си която китка искаш, Благодаря за изчерпателния отговор.
Момичетата, които ми отговориха не са пренебрегнати и за тях има, от сергията да се пресегнат да си вземат нещо.

Важното е, че съм на прав път с цеденето и т.н.

Дундито уморяваш ме, на твое място бих оставила всичко така както си е без да прибирам нещо, все на някой от двамата ще му дойде акъла в главата, че ти си в къщи не да слугинстваш, ами да си гледаш детето.

# 417
Ама аз съм голяма кукувица... сто неща изписах от вчера, а не ви казах най-важното  ooooh!
Чух се с Чопър! Добре са, кърмят се успешно. Имали са малко проблеми - пикочна инфекция на малкия, бил е в болница миличкия, сега положението е закрепено донякъде, защото трябва да продължи да се лекува с АБ, които са доста агресивни за толкова малко бебе. Та сега чакат да порасне още малко, правят изследвания на 2 седмици да следят положението. Праща ви много поздрави, каза, че няма време да чете и пише, надявам се че по-натам ще се организира и ще докладва лично!
Ей, най-накрая и аз си поръчах Бейби-вак-а  Laughing Ма много са бързи, евала, след няма и 20 минути ми се обадиха да потвърдят утре доставката   bouquet Иначе нослето ни хъхри малко и от време на време се закашля. Подозирам, че е защото с тъпата обикновена помпичка (даже Чико, не обикновена Камера  #Cussing out) явно нищо не върша, а само се залъгвам... Та явно тия секретчета го задавят...

# 418
Това все едно аз съм го писала моята щерка е така от около една седмица постоянно иска да виси по ръцете ми като маймунка и само при мен ако някой друг я вземе почва да пищи. Направо не знам как ще изкараме цяла зима ще полудея. И ние заспиваме за 10-15 мин. и в момента в който я сложа в кошарата или шезлонга и ще кажеш че на трънчета я слагам веднага е  Shocked

# 419
Kiara, много се смях на твоя пост Simple Smile Наистина жените сме всеееееее много взискателни, а и като прибавиш любопитството- няма угодия Wink

Дундито,
и аз много се изнервям, когато открия мръсни съдове в мивката. Тогава си пускам гласа Simple Smile Може да съм зло куче, но не хапя много...

Общи условия

Активация на акаунт