СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 3

• 17 653
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • Karlovo
И ние имаме крусти по главата .В сряда ще се опаричвам и смятам да му взема това на Мустела .
Миринда ама как може такива снимки рано сутрин .Аз както сън на сухо от миналия декември до не се знае кога само точа лиги .
Момичета като прегърна Христо така че главата да му е на моето рамо се почва едно смукане на моята тениска все едно че е мляко  smile3521 .Вашите сладурковци правят ли така ? Иначе Ицо си спи в люлката (тя е като шезлонг с няколко позиции ) през деня ,а през нощта в кошарата .Едната ръка люшка , а другата рови в форума  smile3532 .

# 481
  • Габрово
Един ден да не се включа и то се насъбрало сума материал за четене Grinning
Ладида, аз не съм находката, ама и аз мога да готвя та за рецепта с малки лукчета се сещам първо за пиле по ловждийски. Моят мъж веднъж гоправи и направо си облизахме пръстите. При нас лошото е, че и двамата си падаме кулинари и постоянно се критикуваме по отношение на готвенето, а моят напоследък все  прави някви изчанчени индийски ястия и аз гладна си оставам, понеже не ми допадат особено Twisted Evil

Вили, прекрасни са ти дечицата да знаеш Heart Eyes

На дундито за шезлонга щях да препоръчам като нашия, защото свекито се изпусна, че струва само 80лв. което е евтино имайки се предвид, че е с мелодии и вибрации, ама нещо не мога да му разчета марката(куча марка е явно и с някви шантави букви написано) но ми се стори на снимките ако не се лъжа, че на находката е същият и нека тя да каже марката Grinning

Миринда, аз ще съм на чайче като гледам Mr. Green

Иначе със задрямването пред телевизора и ние имаме този проблем и снощи се издразних, че приспах децата и отидох и аз на дивана в хола  с идеята да се погушкаме с "бате" а той постоянно дремеше, но в момента в който си легнах при децата го чух как се разсъни и взе да чопли семки по нощите. Сигурно пак се вкарвам във филми, ама взех да си мисля, че вече съм му адски неприятна и май по-добре да си седя като пепеляшка в кухнята(както всяка вечер) и да не прося внимание от него Sad

Моята Алекс и тя спря да спи следобед напоследък, а тя няма и 2 годинки. В яслата си спи, но у нас ли е не иска и не иска. Мисля си, че и това е един вид протест, защото започна да ги прави тези номера откакто се роди Рая.

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 14:47 от valkata78

# 482
Аз пък искам да се похваля с коледния  подарък за къщичката ни : http://www.dekom.bg/?page=product_details&instanceID=5463

Днес си я взехме и сега познайте дали няма да дрънна едно много късо кафе.......

Черпя ви виртуално за новата покупка : http://blog.peio.org/wp-content/uploads/2009/02/ddorf.jpg

# 483
dreems, mnogo хубав аватар имаш  Peace
И Свилко ни смуче рамената, блузи, бузи- ето нагледен пример  Heart Eyes
shammi, честита придобивка. Ще идваме на кафе, значи  Wink

# 484
Шами, честита придобивка! Изглежда супер, ама няма как да не е, щом е на тая марка.  Peace
И аз искам хубава кафемашина, че преди 2 години счупих нашата. Отидохме още същия ден да си купим нова. Нямахме намерение да купуваме чак толкова хубава, а нещо за не повече от 300-400-500 лв. Е да, ама не Simple Smile Аз харесах една шварц, много сладка. Ама си продължихме да разглеждаме другите. И мъж ми вика по едно време: ти кви пари носиш в тебе? Ами, казвам, не нося никакви, що? А той: Ми понеже и аз не нося достатъчно, да си вземем временно тая шварца дето ти хареса и една съдомиална, да не миеш със судена вда (нямаме  ни топла вода, ни парно, че сме в нова кооперация). Е как да не приемеш такава оферта Simple Smile И временната шварц си остана вече 2 години в употреба Simple Smile

# 485
  • Испания и Стара Загора
Благодаря на всички за пожеланията HugНие тъкмо се прибираме от разходка.Две бабички испанки така ме ядосаха.Наведоха се да гледат Андреа в количката и почнаха да спорят.Едната вика "Момиче е",а другата "Не,момче е,щото няма обици". #CrazyАз им казвам,че е момиче,а тая дето вика,че е момче започна с мен да спори,че не било момиче.После ми вика "Ми защо още не си й сложила обици,вече е голяма?" Shocked
Днес пак имаме да пишем домашна работа от ДГ.А другата седмица пък,ще им приказват на децата за равенството на мъжа и жената.Не знам какво ще разбере едно дете на 3г от цялата лекция,но явно учителките така си запълват времето.Днес децата от втора група,т.е. 4 годишните,са учили за човешкото тяло и разликите между мъжа и жената. Rolling EyesМисля,че тук много избързват с всичко и не знам до къде ще стигнат newsm78
За крустите-и ние имаме,но са малко.В началото,като се роди,Андреа имаше и по веждите,но ги мазах с бебешко олио и минаха. Peace
Преди малко теглих Андреа и сега е 5.550кг Peace

# 486
Честита месечинка на Андреа!  bouquet

И Катето има крустички по главата и купих някакво кремче на Адерма и се бяха махнали, но пак се появиха. Явно ще си се борим по-продължително с тях Thinking Ама не е болка за умиране.

Сега най-новото ни чудо е да си ръфа ръкавите и да се лигави безобразно и в резултат на това е вечно мокра и си мокри лицето и се изрива  ooooh! Сега и давам да гризе някакви лигавници и парцалчета, та поне да не са дрехите. А като я сложа на рамо и вечно съм олигавена и осмукана  Mr. Green Днес дори чак като излязох навън видях, че имам леко повърнато на новото яке и кой знае колко време съм си ходила така  Blush Като абсолютна мърла  Embarassed

shammi честита придобивка! И ние имаме такава автоматична само че е Jura и прави страхотно кафе, но уви аз се мъча само с едно безкофеиново от време на време  Tired Пробвах да пия нормално 2 пъти, но не знам дали така се случи или заради кафето, Катето се скъса да реве тези дни. Тя като от колики ревеше ама аз реших, че с кафето съм ги предизвикала и сега не смея да близна! А сутрин като ми замирише, бате като си прави кафе направо полудявам. На всичкото отгоре автомат, автомат ама все пак се чисти и се налива вода и туй онуй, а се аз като реша да я ползвам ми иззлиза съобщението за чистене  ooooh! Бате дори не знае къде и е книжката и как се почиства! Много нахални мъже!

За шезлонга да ви кажа не знам как ви спят децата в него newsm78 Катето в него само си играе откакто знае че има ръце и се сеща да пипа с тях. Преди заспиваше наистина, но сега вече не. Дори като и се доспи се изнервя и почва да мрънка. На мен не ми пречи защото я местя е леглото и тя след няколко минути е заспала (да не чуе дявола). Но явно си е до дете. На мен шезлонга ми е много полезен защото все пак си се занимава поне 30-40 минути или час самичка. А и явно се изморява и после си спи по 2 часа почти между всички хранения през деня. Това разбира се ни е временния режим за момента. След 2 седмици кой знае на какъв хал ще сме  Joy

Да кажа и за моя бате и спането - заспива докато кърмя малката в 9:30 и то дори преди Катето да е заспала. В резултат на това днес се събудил нащия в 4:30 и аз като кърмих, той вече тръгваше към офиса да си оправел сървъра, че после бил по срещи в центъра и нямало да може  #Crazy А кажете това нормално ли е????

# 487
  • София
Здравейте мацки Party
Много нещо сте изписали от сутринта Simple Smile
Анита, да ти е жива и здрава Андреа! Ама как не ти беше съвестно да ги сервираш тия пасти, бе жена, лигите ми потекоха Crazy Още повече след като днес педито ми нареди да минавам на оризово-картофена диета ooooh! Някой ако е правил такова нещо може ли да сподели в какво се изразява и какво мога да ям (освен очевидните ориз и картофи hahaha).
Като гледам и аз ще се насоча към чая на Миринда Party
В тази връзка - и аз ми се навиках на моя хубавец преди 10-тина дни, защото съвсем се беше разхайтил. Понеже ловът му е хоби и откакто се е открил сезонът почти не пропуска уикенд - то не са пъдпъдъци, зайци, яребици, диви прасета, абе въобще всичко по реда си smile3555 По принцип нямам против ама откакто сме се прибрали с детето от болницата, той се е свъртял само за един уикенд вкъщи и то защото времето беше лошо. Та като му се ядосах, така хубаво си казах всичко bambam Не че се трогна особено де, ама сега поне ходи само единия ден, пък другия си остава вкъщи.
Днес водих малкия на консултация - за 20 дни е порастнал с 4 см и 800 гр Heart Eyes Взеха му най-после секрет от носа, дано се разбере защо не минават тия гадни сополи.

# 488
Привет,
Зара днес си поспа, та успях да почистя къщата,но за сметка на разходката. Тъкмо да ви изчета и тя се опулила. Очаквам да пусне сирената и ще я нахраня.
За крустите ползвам шампоанчето на Себа Мед, но не помня колко струва, тъй като го купувах още преди да я изпишат от болницата.
Честита месечинка на Андреа.
Айде, сирената вече вие.

Фалшива тревога.
Соник, моя мъж ходеше на билярд през уикендите, но откакто се роди Лъчезара не си е пипвал щеката. Дано не се разхайти пак, че  #2gunfire

Бооооже, току що открих недокосната баница в тавата, във фурната. Даже нямам спомен кога съм я пекла, ама вече не става за ядене.
Айде, стига редакции...

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 15:41 от malta

# 489
Здравейте мацки!
Миринда, за мен от капучиното  smile3508
MammaT, все се каня да те поздравя за чантата - много ме изкефи, блазя ти. А офертата за пъпчето на Ива я приемам с благодарност  Hug
Ние бяхме на разходка ама времето въобще не е каквото изглежда през прозореца - поне тук, в Люлин, такъв гаден, студен вятър духа. Врътнахме една обиколка и се прибрахме.
Вие се жалвате, че мъжете ви заспиват рано, а аз пък като тръгвам да си лягам все подканям моя, а той: още 20-тина минути да си догледам филма. Ама след 20-тина минути аз съм отнесла плувката. Казах му, че както ставам в 3,30 да се цедя, ще взема да го събудя та да вземем да се консумираме най-сетне.
Днес минавам покрай едно козметично студио "за красота и релакс" /както пишеше на рекламата/ и така ми се прииска малко да се поглезя. Нещо съм закопняла за социален живот. Добре, че другата събота сме канени на сватба та ще се понаглася, ще се срещна с хора и ще се натанцувам, че как ми се танцува  newsm68 newsm44

# 490
  • София

Айде и аз да пиша набързо, че малката спи поредните 10 мин  Whistling Днес се скъса да суче, явно харесва чесъна  Mr. Green Понеже тати се е разболял, аз реших профилактично да ям малко чесън (е, малко- малко, бяха около 10 скилидки  tooth - ама аз обожавам чесъна ). И така установих, че Ана Мария също обожава чесъна, през 5 минути искаше цица, нещо което тя обикновено не прави. Последния път повърна малко и млякото миришеше на чесън  newsm78 Сега тати ще се гръмне като се прибира, той не обича чесън  Mr. Green Ама така ли иначе в момента живее в изолатор (демек другата стая), така че...да се възползваме  Mr. Green
Дундито, наистина свекървата ти прекалява, ама опитвай се да не се ядосваш, момичетата са прави, всичко се предавана бебето. Това го забелязах като моята свекърва беше тук две седмици, е нито преди нито след това Ана Мария не е била толкова изнервена и не е плакала както тогава, но то и аз бях пред истерия вече  Rolling Eyes И като си тръгна тя и се успокоих и ми се успокои и детето.
В тая връзка трябва сигурно да черпя, че утре мъжът ми има рожден ден (за това утре ще черпя) и свекито щеше да идва, НО свекър ми се разболи и си остана там (до последно искаше да идва, докато мъжът ми не й каза да си седи там докато оздравеят и двамата, че Ана Мария няма нужда от бацили сега  #Cussing out ). Та вчера се рових из нета и му намерих хубав подарък( парфюм), че така ли иначе старият му свършва. Пък така и съм сигурна, че няма да го смени, аз много го харесвам  smile3521 Та утре чакам куриер  Laughing
За разходите и приходите и ние сме така, имам чувството, че ако приходите се увеличават двойно то разходите стават тройни  ooooh! И ние живеем сами от самото начало и слава богу, че е така  Praynig Само като си купихме апартамента допуснахме грешка, приехме около 10000 лв от неговите родители за помощ. Е после брат му беше приет студент в София и дойде да живее при нас, понеже нали са ни помогнали, е Дундито, свекърва ти е нищо в сравнение с него. Побърка ме за една година. Понеже апартаментът ни е двустаен, като едната стая е дневна+кухня, той там спеше. Ама спеше по цял ден. А когато не спеше сядаше с лаптопа на коленете и чатеше. Още си личи по дивана  #Cussing out Не се къпеше въобще, цял ден вкъщи а чакаше ние да се приберем да пазаруваме (даже и за хляб не ходеше), да сготвим, да мием чинии (говоря за неговите, аз никога не оставям чиниите за следващия ден) и т.н. Абе момчето беше свикнал майка му да му слугува и си мислеше, че и при мен ще е същото, ама не е познал. Най-накрая не издържахме повече, бяхме почнали да се караме помежду си заради него. Отидохме и си рефинансирахме кредита, взехме още 10000 лв на заем и върнахме парите на свекървите, като им казахме да му търсят квартира на малкия. Разсърдиха се, ама не ме интересува. Минаха още 4 месеца и се наложи мъжът ми да му търси квартира, щото малкия беше прекалено мързелив, за да си търси сам и все казваше, че няма квартири  ooooh! След като се изнесе дезинфекцирах (в раклата на дивана намерих опаковки от вафли и мръсни чорапи  #2gunfire )и оттогава живеем щастливо двамата (тримата вече Simple Smile )
Айде, оставям ви, че малката се събужда и сигурно пак ще иска гърда  Heart Eyes
П.С. Извинете за дългия пост, но и аз мога да пиша тема само за как сме живели с на мъжа ми брат му  Embarassed Още не мога да го понасям  Whistling

# 491
Лидка чете и решава задачи че в неделя е на изпит по Финансови пазари smile3529

само набързо

Дундито,мила заповядай,моя е такъв и съм супер доволна-http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/index.php/cPath/95_169

ЛаДида,свински джолан с лукчета,бейби моркови и бейби картофи,задължително в гювеч или тенджера под налягане Hug

Миринда,за мене кафе с двойно капучино,ако може и в порцеланова чаша smile3521 smile3532

# 492
# 493
Малиии, ще потроши детето от "гледане"  Joy
Моя мъж заспива така, но легнал, със Свилен върху корема, та и да падне бебе ще е на леглото  ooooh!

# 494
  • София
Здравейте мацки!
Аз сутрина се спретнах направих кафето и закуската ...и влизам да я сервирам трънки няма...нет...но пък Мирида с портокал мноооогоооо добро кафе е сервирала smile3521
Днеска ходих на фризьор...и се пошматхах по магазините...поохарчих се с две думи.... Sunglasses
malta мнооого ми хареса как се гледат твоичките...
 s0nic нали уж са временно спрели детските консултации...аз вече другата седмица искам да бием пентаксима...ама ако педката пак каже не, заради грипната епидемия ...незнам...
По този повод искам да разкажа...че последните няколко пъти звъня на педката и тя не си вдига телефона и съответно след това не ми кликва...което супер много ме дразни. Снощи звъня на хомеопатката/дето водя Кати за да я питам нещо - всичко на всичко жената ни е виждала 1 път/не си вдигна телефона и точно след 5 минути ми кликна...еми евала...просто...поговорихме си, разясни ми разни неща и така...Немога да разбера защо джипитата имат такова отношение...в крайна с/ка им се плаща за пациентите...Верно,  че на хомеопатката прегледа е доста по скъп...ама пък по този начин си задържа пациентите, като е винаги на линия....
Ангел още няма крусти...но Кати имаше и ги махнах със зехтин...15 минути преди баня я намазвах обилно и после със гребенче разресвах...3 пъти го правих...и се изчисти...
Бебо днеска доста се е мръщил, докато майка го е хранила с шише..ама изцокал 135 гр. и като се прибрах изцока и двете цици...ама като невиждал...аа бяха минали 2,5 часа newsm78с поред мен по-скоро допира му е липсвал..
Относно живеенето с някой друг - и аз съм на мнението на Мама Т Peace
Криската има едни лигавничета с мека гумичка по края...точно за гризкане...бяха ми подарили такъв още за Кати...много са удобни...ем си гризка, емм си се лигави...и сега пак ми подариха...мисля, че в Джъмбо ги има...доста са удачни...
Честита месечинка на Андреа на Анитка...и на другите бебоци...

Общи условия

Активация на акаунт