Saks и Nordstrom с доставка до България

• 3 751
  • 13
  •   1
Отговори
Пуснах тема в Красива мама, да не пропусна и тук...
www.saks.com и www.nordstrom.com вече доставят до България. цените са в евро, шипингът се изчислява в хода на поръчване, кодовете за безплатен шипинг за съжаление не важат.
предлагат много иначе недостъпни за България марки.
Приятно пазаруване!

# 1
Страхотно, благодаря!  bouquet
Влизам да разглеждам Mr. Green

# 2
Браво бе,и тук ли пари да харча сега ooooh!благодарско за сайта Мадам Мираж   bouquet

# 3
  • Пловдив
Дай повече инфо за доставката и специално за 2-рия сайт не можах да намеря таблица за размерите?! newsm78

# 4
Браво бе,и тук ли пари да харча сега ooooh!благодарско за сайта Мадам Мираж  bouquet
ЧуШлИвО ЛюТе newsm10
Не си сама! Обречени сме....
На разорениееее smile3511
Ама като им гледам цените-много си е по-на далавера да се пазаруват дизайнерски неща от там отколкото  в UK например....ООООХ newsm45

# 5
Дай повече инфо за доставката и специално за 2-рия сайт не можах да намеря таблица за размерите?! newsm78
Не живея в България, за да дам инфо за доставката натам.
Размерите: http://about.nordstrom.com/help/find-your-fit/find-your-fit.asp

Hug

# 6
ЕЕЕЕЕЕЙ, пак ни сложиха в третия свят!!!!! smile3513
Днес пробно реших да поръчам нещо дребно за около стотина долара.....И познайте колко е доставката до БГ???
86.70$!!!!  ooooh! Плюс VAT 16.47$!! Oтдолу пишат обаче (еий, опасни са!): "Тhere never be any additional charges due upon delivery." Ами то оставаше и да има! smile3515
Доставка- 11-18 дни. Те това е.
Иначе до Германия доставката е 40 и нещо долара....
Трети свят, здравей ОТНОВО! Banghead

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 18:20 от Fitzgerald

# 7
Обаче има начин...Сега го измислих, пак е по-добре....Доставката до UK е 40$.
Ако се поръча до адреса на някой превозвач в UK, ще излезе много по-евтино и няма човек да се занимава с митници (ако се надвиши  разрешената сума за USA) newsm44.
Поне така си мисля... newsm78

# 8
Доставката за САЩ е безплатна за над $ 100. Няма ли да излезе най-евтино да бъде доставено до щатски куриер и после до теб? Особено, ако пратката не е тежка - в MyUS за 0.5 кг доставката до България е по-малко от $ 40.

# 9
не ми приема регистрация до българия незнам как да се регистрирам ако някои знае как се поръ4ва да ми обясни

# 10
Доставката за САЩ е безплатна за над $ 100. Няма ли да излезе най-евтино да бъде доставено до щатски куриер и после до теб? Особено, ако пратката не е тежка - в MyUS за 0.5 кг доставката до България е по-малко от $ 40.
Имаш предвид да се направи нещо като пощенска кутия, която после да ми ги препраща до БГ, не беше ли това MyUS?
Ужасно много неща ми харесват и от Saks и от Nordstrom и все пак това с доставянето ме изнервя. Все пак ми се струва, че ще е по-лесно чрез UK newsm78

# 11
Да.
Двата магазина имат кодове за безплатна доставка за над определена сума само за територията на САЩ. За UK кодовете не важат, доколкото знам, така че ще трябва да си платиш доставката от магазина до UK + куриера,  а с щатски куриер плащаш само веднъж. Но ти си прецени кое ще ти излезе по-евтино, де.

# 12
Намерихте ли решение за скъпата доставка от първия сайт или се отказахте? Наистина ми идва в повече 56 евро доставка + 12 евро такси.

# 13
  • София
и аз съм фен на Нордстром...обаче много удря по джоба тая доставкааааа.

Общи условия

Активация на акаунт