Досадни аватари, подписи, лични титли

• 75 984
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 290
# 1 291
и тука има със зодиите,даже са с готов размер rimg.info

# 1 292
  • Ланкър, планините Овнерог
Дразнят ме и то много "glitter" подписи, аватари, всичко, което е лъскаво и мърда - яко кич. Също и "дебели" подписи - да трябва да се скролне, за да се види всичко.

# 1 293
Много ми е неприятно като видя някой нов потребител с видоизменен ник или идентичен аватар на някой, който от години е с такъв ник, или аватар. Бе, направо си се дразня. Crossing Arms
Като този. Ми Дона за мен си има авторски права върху този аватр.

# 1 294
Мисля за аватар да си шляпна таз' жмундя Тефалка, с бялата тениска! А фритюрника ще ми е в подписа!

Бижу, с право се дразниш!

# 1 295
Не може, това е реклама! Mr. Green
Нали!? Hug

# 1 296
  • на брега на морето
Ми Дона за мен си има авторски права върху този аватр.

Кофти работа. И Ивонска е дублирана.

# 1 297
Не може, това е реклама!
Нали!?

Реклама, ама от тези дето като си отвориш прозореца, ти дзяпат право в лицето, бъркат ти в душата и те карат да се чувстваш преследван.
Натрапчивият начин, по който е размазана напрЕко цялата горна част на под-форума е стряскащ: за секунда човек се стъписва и се чуди да не би да изпуска някаква дълбока, но супер тайна истина за значението за запържените храни и съответните пържилници в нашия живот?

# 1 298
Не може, това е реклама!
Нали!?

Реклама, ама от тези дето като си отвориш прозореца, ти дзяпат право в лицето, бъркат ти в душата и те карат да се чувстваш преследван.
Натрапчивият начин, по който е размазана напрЕко цялата горна част на под-форума е стряскащ: за секунда човек се стъписва и се чуди да не би да изпуска някаква дълбока, но супер тайна истина за значението за запържените храни и съответните пържилници в нашия живот?

Едва сега обърнах внимание на рекламата Laughing Аз като не искам да виждам нещо няма начин да го видя Mr. Green

Бижу, с този последен аватар не мога да те възприема, направо се стряскам, лично мнение разбира се:)

# 1 299
Перде ли имаш (приятелско потупване на главицата).
Чакай да ти я преразкажа тогава. Разказва се как с една ей такава лъжичка можеш да напържиш един леген картофи, и после с една ей такава виличка можеш деликатно да ги боцкаш, докато набухнеш като един сладък, малък и весел мъфин

# 1 300
 Joy мерси, аз наистина хвърлих само поглед след като прочетох поста ти Laughing

# 1 301
И мен ме дразнят повтарящите се подписи.

Къде изчезнаха минзухарите на елиас?

# 1 302
Не може, това е реклама!
Нали!?

Откакто я забраних тази реклама ми е много добре... там има едно бяло петно, не ми забавя скрола...просто чудесно.

# 1 303
Ми Дона за мен си има авторски права върху този аватр.

Кофти работа. И Ивонска е дублирана.

И Минзухар съм срещала. Миналата седмица 3-4 аватри  Wink близнаци ме направиха разногледа...

# 1 304
Мда, че и едната съвсем по минзухарски беше започнала да звучи, е, поне докато не си смени аватара. Подозирам, че има нещо заразно в него.

Общи условия

Активация на акаунт