Дайте рецепта за дроб сърма

  • 5 180
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
  • София
  • Мнения: 12 561
Ох, обърках се! Кои точно дреболии да сложа сега. По-точно питам за дроба- черният или белият се слага или и двата.
Май ще се откажа да я правя и ще пратя нещата на свеки да ги приготви тя.

Аз я правя само с черен дроб и сърце, когато има.

# 16
  • Мнения: 3 456
Ох, обърках се! Кои точно дреболии да сложа сега. По-точно питам за дроба- черният или белият се слага или и двата.
Май ще се откажа да я правя и ще пратя нещата на свеки да ги приготви тя.

Аз я правя само с черен дроб и сърце, когато има.
Всичко има!Черва, шкембе, бял дроб, бъбреци, далак(според мен) и още други неща.

# 17
  • Мнения: 182
Не се чуди, че е време за вечеря вече.Слагай от всичко както правя за и ще видиш,че резултатът ще е добър.Тайната на всяко ястие е в подправките, така че няма вариант да не се получи.

# 18
  • Мнения: 3 456
 Е, още е 16.30. Ние вечеряме в 19 часа. Но да, почвам я вече.

# 19
  • Мнения: 1 313
Аз бих си изпържила отделно черния дроб, а всичко друго нарязано на дребно и запържено, отделяш си за дроб сармата и другото във физера за следващия път или за супички.  Peace

# 20
  • Мнения: 3 456
Аз бих си изпържила отделно черния дроб, а всичко друго нарязано на дребно и запържено, отделяш си за дроб сармата и другото във физера за следващия път или за супички.  Peace
Така направих! Утре ще търся рецепти за черния дроб и за агнешки супи.

# 21
  • Мнения: 4 462
Всички дреболий без изключение.Нарежи ги на дребно щом вече са сварени,объркай ги и вземи от тях колкото преценищ,останалите като мен във фризера.
Така и аз правя,че не сме от най-ящните.От едно агне/до 8кг де не овца някаква/ дреболийте ги правя на три пъти за нас си,или ако събирам повече хора на веднъж.Така както са сварени и нарязани в пликче и във фризера.
Да с пръчица и се мият пак и се киснат във вода и оцет.За да им се махне миризмата и да стават за консумация  Wink .
Извинявам ,се но не бях пред компа.

# 22
  • Мнения: 1 313
Аз бих си изпържила отделно черния дроб, а всичко друго нарязано на дребно и запържено, отделяш си за дроб сармата и другото във физера за следващия път или за супички.  Peace
Така направих! Утре ще търся рецепти за черния дроб и за агнешки супи.

Ето ти малко помощ за черния дроб, рецептите стават с дроб от всякакво животно Wink

И една чорбичка   chef

# 23
  • Мнения: 3 456
Аз бих си изпържила отделно черния дроб, а всичко друго нарязано на дребно и запържено, отделяш си за дроб сармата и другото във физера за следващия път или за супички.  Peace
Така направих! Утре ще търся рецепти за черния дроб и за агнешки супи.

Ето ти малко помощ за черния дроб, рецептите стават с дроб от всякакво животно Wink

И една чорбичка   chef
Благодаря!
Аз вече пека дроб сърмата. Видях на едно място, че може да се увие в булото и така я направих.

# 24
  • Мнения: 1 313
Да, в було е чудесно, то това си е истинската дроб сарма  Peace

# 25
  • Мнения: 3 456
Момичета, много вкусна стана. Дори направих сминки, но утре ще ги пусна.
Благодаря ви за помощта и съветите!
Безценни сте!  bouquet

# 26
  • Мнения: 3 456
http://media.snimka.bg/4781/015817714.jpg
Ето я моята дроб сърма. Още веднъж благодарности на всички включили!

Общи условия

Активация на акаунт