Почитатели на Майкъл Джексън 15 - Man In The Mirror

• 29 705
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Преди известно време беше коментиран незавършения клип от 2003-та на One More Chance.Дано няма проблем,но ще пусна няколко снимки от този момент на заснимането,които не са толкова разпространени

Край.Спирам  Blush Има и още ,но ще пускам по малко,за да няма проблеми  Crazy

# 376
nelsyy пощата ти е пълна душице не мога да пиша на лс,извинявам се за спама Embarassed

# 377
cappuchina   Hug Hug Hug Тази книга  е душата му.... Продължавай......
Stela2910    bouquet  bouquet  bouquet

Ето аз съм в тази фаза, в която думите ми някак не излизат......Но това не означава , че ще спра да пиша. Просто имам такива дни.
Но вие продължавайте, аз ви чета всеки ден.

# 378
SUSSIE BLAGODARQ ZA TOPLOTO POSRESHTANE V TEMATA I ZA KRASIVITE SNIMKI.                                 VSI4KI STE STRAHOTNI  I PISHETE TOLKOVA HUBAVI NE6TA ZA MICHAEL .KOGATO VI 4ETA  DENQT MI NE E SIV.                                     

# 379
cappuchina, благодаря за преводите   bouquet
Не спирай, моля те, тези думи са безценни и ти ни докосваш до тях  Heart Eyes

Малко инфо за книгата (не че не знаем вече...)
http://www.kinoarena.com/webroot/f/uploads/Additional_info_book(1).doc

# 380
CAPPUCHINA   4UVSTVAM SE MALKO  KATO NATRAPNIK   NO  I AZ TI BLAGODARQ                                     

# 381
ani_220778  добре дошла   bouquet тук кипи от емоций ще ти е много приятно сред нас  Hug

# 382
SISA788    VQRNO E  OTKAKTO VI OTKRIH  NE MOGA DA SPRA DA VI 4ETA

# 383
Благодаря ви момичета за всички хубави неща които сте пуснали!Днес честно казано не ми е до писане много за това само ще пожелая лека нощ!или добро утро незнам

# 384
# 385
Не бях виждала досега в ютуб клип, който да е гледан над 26 милиона пъти и да има над 63 хиляди коментара.

Michael Jackson - Dirty Diana

# 386
  • Linz
Благодаря за всичко, което поствате- преводи, линкове, снимки Hug Майкъл ни остави огромно наследство- много песни и клипове на които да се наслаждаваме, много интервюта и текстове, върху които да помислим, много болка, чрез която да осъзнаем неща, до които иначе не можем да достигнем... и любовта си- най-силното оръжие!

# 387
Последно включване и отивам да мия чинии (ех, има живот и извън ютуб, да му се не види)

Пускам преди малко на шестгодишната ми дъщеря този клип Michael Jackson - Moonwalker - Cut Of Movie

И тя ми казва: - Аз знам защо е умрял Майкъл Джексън, искаш ли да ти кажа и на теб? - А кой ти каза? - питам аз. - Ами Мимето от градината. - Аха, ясно, кажи ми защо. - Ами защото е бил малко болен и е искал на доктора си да му даде лекарство, а той му е дал отрова.

# 388
Добро утро!

Понякога поглеждам тук

http://www.on-this-day.com/cgi-bin/otd/mjacksonotd/mjacksonotd.pl

интересно ми е какво се е случвало на определен ден през годините. На 14 ноември Майкъл се е оженил за Деби. Пусната е дългата версия на Black or White. Странно е усещането да надничаш в миналото. Тъжно.

# 389
Добро утро на всички!  Hug
rasar благодаря за този сайт.Много е интересен.Снощи осъзнах, че на Коледа стават 6 месеца....  Confused
Айде да не развалям настоението.  Laughing Това са писма, които Майкъл е пращал на феновете си!
http://www.youtube.com/watch?v=hHPNzPrkVNg

Общи условия

Активация на акаунт