ЮНСКОТО дете хапва вече каша и пюре! Тема №95

• 25 174
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Да, същото щях да напиша за оризовото брашно, но Поли ме изпревари  Peace  Глюкоза засега не съм срещала в тези, които съм купувала.

И аз все още приготвям някои от пюретата, всъщност само картофа, моркова и тиквата, това за момента имам като домашни продукти. Ако трябва да купувам от пазара другите зеленчуци, предпочитам да купя направо пюре, повече доверие имам на производителите на бебешки храни отколкото на продавачите от сергиите  Rolling Eyes

Поли, благодаря за комплимента  Embarassed

# 721
При нас странното е, че когато сме при детето, то яде от шише, ако предложим, и АМ, и кърма. Но ако ни няма наоколо и някой друг се опита да му предложи храна, се скъсва от рев и не млъква докато не се появим. После още известно време отказва шишето докато му утихне травмата от това, че ни е нямало. Ще работя по въпроса - ще викам майка ми при мен като го захранвам да свиква с нея, ще я карам да го храни с лъжичка в мое присъствие, после ще излизам в другата стая и такива неща... Защото не искам да е зашит за мен - ще се наложи да работя в някакъв момент и ще се наложи да го оставям. Имам 2 ентусиазирани баби на разположение, които само това чакат, просто е грехота...

Да ви представя клипче на моя скъп син отпреди около 2 седмици, когато тъкмо започваше да се заиграва с дрънкалките. Вече няма спирка - по много време си играе с тях, но тогава всичко започваше и много му се радвах Simple Smile: http://www.youtube.com/watch?v=B_8fngt6xBI

Хей, и да знаете, че по принцип не говоря толкова глезено, явно покрай детето започвам по-глезено да говоря - малко се шашнах като си чух гласа на клипчето Mr. Green

Поли, и моето момче обожава етикетите, хеле пък ИКЕА имат едни големи дълги етикети на играчките - скъсва се да ги джвака и подмята!

Честито на празнуващите!

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 14:01 от Sv.

# 722
Не съм казвала, че оризовото брашно е вредно, просто аз предпочитам да сваря ориз. Това е личен избор. А глюкозата не е вреда, но за какво да давам при положение, че има в плодовете повече от достатъчно и то в най-чистия си вид?
Не се заяждам с никой! Но както и преди съм писала: всичко е личен избор. Това е моето мнение...
Ако на някой му се струва, че съм хаплива нека ме извини. Боли ме главата ужасно и виждам бели петна и пиша почти наслуки!
Като се почувствам по-добре ще ви пиша пак...за да обоснова предпочитанията си!

# 723
Хей момичета благодаря за поздравите и пожеланията отправени към моя скъп Иван. Много ме изненадахте.  Hug
И да честитя и аз петата месечинка на наборчетата ни Петър и Александър, както и на навършващите половин годинка. Да растат все така здрави, жизнени, засмени и щастливи
.

# 724
Sv. току - що изгледах клипчето. Много голям сладур, толкова е миличък   love001

# 725
Не мога да се сдържа да не се похваля че си взехме хлебопекарна на мулинекс и току що изпекох първия хляб , уникален се получи , толкова вкусен и така ухае из цялата къща ... досега я бях пробвала само на сладкиши ,които се получават също толкова вкусни ... чак се гордея със себе си  Whistling Mr. Green Blush

# 726
Чувала съм, че са супер тези хлебопекарни, но се въздържам да си вземаме, че с толкова вкусни тестени изделия и добър апетит от наша страна не знам къде ще му излезе края с фигурата  Grinning!

# 727
gmarinova  Ах този Петър, голям мъж е станал и как тешкарски е седнал Laughing   Аз да ти се похваля, че успях да откажа Иван от нощното ядене. Вече почти месец яде вечер в 9 -9,30 часа и сутрин в 5,3 - 6,00 - 6,30 а една сутрин яде в 7,30 но това за сега е изключение. Някъде към 3,30 -4,00 си търси бибката, аз му давам малко вода и пъхам бибата и така откарва до сутринта.

SV. Много ме изкефи клипчето на Богдан.   love001   И Иван от известно време ги прави някакви такива, но когато е на кеф.  Mr. Green

# 728
Здравейте!

Велинчо днес яде морковче, та вече сме извън онзи списък Simple Smile

Днес бяхме на консултация и Велин е вече 9,800 кг и 72см., т.е е пораснал с 500гр и 2см за месеца.

По-късно ще пиша по въпросите ви!

Лекарят ми излезе читав и по моите разбирания, че не трябва да бързам с въвеждането на нови неща - каза ми не повече от 2-3 максимум за този месец. /избрах морков, абълка и евентуално тиква/

Повечето деца са фенове на етикетите...

Ще кача и снимка от днешното захранване - много сладко гледаше и правеше муцунка за бозаене, но не се намръщи.

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 15:10 от ayas

# 729
  • София
Я аз малко да поклюкарствам. Виждам, че в момента темата ни чете  потребите petq1977. Влизайки в профила й, виждам, че броят на публикациите е нула, което ме навежда на мисълта, че това е нашата Петя. Та мисълта ми е, че щом ни чете, най-вероятно й липсваме. Така че нека се разпише бързо и стига се е сърдила вече  Peace
само че не съм аз.  Mr. Green Аз си влизам само с моя си профил, друг не ми трябва, защото не пускам мнения като друго лице.
Провокираха ме тези дни да влезна да попрочета, че "интересна" станала темата. Никак не ми хареса, какво е станало, откато не пиша. Да вземат да се вземат в ръце тия дето пишат в по-остър тон! Ако на някой му липсват емоции, то на други са им в предостатъчно. Направо не мога да повярвам как прекрасната тема от миналата година, се превърна в лисичарник. Искрено се надявам това повече да не се случва, защото ми направи впечатление, докато дъъълго четях, че доста момичета пишат все по-малко.

# 730
Петя, ха добре дошла!  Hug

# 731
Петя, добре дошла и от мен  Hug

# 732
Пете , ти и Франчи от хората които спряха да пишат , ми липсвахте тук , радвам се че си сред нас  Hug Heart Eyes

# 733
Гретхен, да ти се похваля, защото нали преди каза, че ти било интересно - Боян от няколко седмици пие чиста вода. Като му я дадох, мислех, че ще се намръщи, но с голяма охота си я отпи. И вече почти не му правя чай. А откакто пие чиста вода, доста по-често ходи по голяма нужда  Wink

smile3501 ще ви настигнем ние Simple Smile

gmarinova   Ах този Петър, голям мъж е станал и как тешкарски е седнал Laughing   Аз да ти се похваля, че успях да откажа Иван от нощното ядене. Вече почти месец яде вечер в 9 -9,30 часа и сутрин в 5,3 - 6,00 - 6,30 а една сутрин яде в 7,30 но това за сега е изключение. Някъде към 3,30 -4,00 си търси бибката, аз му давам малко вода и пъхам бибата и така откарва до сутринта.

smile3501 Мерси, biskai!

# 734
  • Пловдив
Петя, радвам се, че се завърна! Моля, включвай се често. На мен винаги си ми била полезна!   bouquet
Нана и аз с нетърпение чакам Джъмбо. Информацията ми е, че отваря на 26,11  smile3508 Ще пада пазаруване.
ayas честито ви захранване.
Sv. много е сладък Богдан. И ние вече много си играем с всякакви играчки и ми прави впечатление, че им се усмихва и им се радва на играчките. Расте и вече разбира.

Общи условия

Активация на акаунт