ЮНСКОТО дете хапва вече каша и пюре! Тема №95

• 25 174
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте мили момчета,
как сте -гледам захранването върви със страшна сила Simple Smile
Ние още не сме почнали.Има ли някой който да не е започнал?
Но се оглеждаме вече с какво да започнем.
Децата взеха коренно да се различават-едното е щръкица, обръща се, не спи , не яде много,играе си с играчки.Другото обратно-спи и яде много,тежи доста, не се обръща и не може да хваща играчки.
Вече се гледат ,радват се един на друг.
Прегръдка Hug

# 601
  • София
dnd11174- веднага ще пиша, много ми е трудно емоционално да влизам в този сайт-" Спаси Дарина". Имам нещо което съм преживяла с това дете, помогнах тогава с каквото мога,по  стечение на обстоятелствата  съпруга ми изпълнявайки служебните си задължения посрещна малката Дари, след края и на летището. .............................. Аз........................, много ми е болезнено да говоря на тази тема, детето не ми е близко, но още виждам очите му и трагедията  за мен е голяма, а за едни родители с  едно болно дете, това е края на всичко. Заради теб обаче тази вечер, ще събера сили и ще напиша, най-красивото нещо с което да зарадвам поне малко племенницата ти и дано, повече майки се включат в това начинание. Мили майки, ако можете помогнете малко на dnd11174, кой с каквото може, и бъдете позитивни!

# 602
Здравейте мили момчета,
как сте -гледам захранването върви със страшна сила Simple Smile
Ние още не сме почнали.Има ли някой който да не е започнал?
Но се оглеждаме вече с какво да започнем.
Децата взеха коренно да се различават-едното е щръкица, обръща се, не спи , не яде много,играе си с играчки.Другото обратно-спи и яде много,тежи доста, не се обръща и не може да хваща играчки.
Вече се гледат ,радват се един на друг.
Прегръдка Hug

Споко - Стефан също е само на млекце още  Mr. Green

# 603
 Hug Уви, много са децата в този сайт и на мене също хич не ми е лесно да ги гледам! Имах подобен случай с едно приятелско дете-очите си изплаках, много ме болеше и все си мислех че е някаква грешка! Когато при нас всичко е наред някак си не ни се иска да видим чуждата болка, защото не можем така или иначе да направим почти нищо! Слава богу детето на приятелите ни сега е ок!  bouquet Голям сладур е! Аз не съм набожна, но все се моля на този, който е горе ПОНЕ ДЕЦАТА ДА НЕ СТРАДАТ!
За това хич не ми се искаше да ви причинявам това, а да си гледате децата спокойно, но като слушам за какви ГЛУПОСТИ се карате! #Cussing out
Айде малко смях: Моя мъж казва за малката, че му е одрала кожата, а пък баткото казва:"Да, и мене ме одра ей тука по брадата!" Laughing
Животът има и добри лоши страни. Трябва да се научим да приемаме всичко и да се борим!

# 604
Въпреки нежеланието си днес захраних Симона. Бях си поставила срок 1-ви декември, но детето само си показа, че вече му е време.
Въпреки че, изяжда по 140-160 мл. средно кърма през деня и вечер по 200 мл. след час и половина-два е отново гладна.
Дадох й 10 лъжици пюре от тиква. Мислех да са само 2-3, но настана един вой и рев....

# 605
И Нико не е захранен.
Днес замалко брат му да свърши тази работа, с бонбони Бони бон  Blush започваше да ги реди около него на дивана.

# 606
Айде малко смях: Моя мъж казва за малката, че му е одрала кожата, а пък баткото казва:"Да, и мене ме одра ей тука по брадата!" Laughing

Joy

Трябваше по-рано да споделиш за племенницата си. Признавам си, в този сайт за първи път влизам, просто не знаех  Embarassed А по подписите във форума рядко се заглеждам.

Чудя се какво да напиша, за да обнадежда детето или да го накарам да се усмихне  Rolling Eyes Имам едни стихотворения, които съм писала - навремето много се смеехме с тях, повечето са и детски, но са големи глупости, гледала съм предимно рима да има, а не толкова смисъл. Ако нищо друго не ми хрумне, ще взема да драсна някое от тях, надявайки се Ани да се усмихне поне малко, чудейки се кой е този детски мозък, съчинил тези "невероятни" случки  Hug  

И Боян днес хапва тиква с царевица. Ама аз му ги давам по никое време, още нямаше и 12:00 ч., бързах да свърша тази задачка, за да излезем. И май не беше много гладен, изяде едва-едва половин бурканче  Stop  А аз искам всичко да си изяжда, направо ми идеше да взема една фуния и да изсипя цялото съдържание насила в устата му  Whistling  Утре пак ще го тормозя де, ще си дояжда остатъка  Peace  Но пък се чудя кога да започвам да му давам плодове. И с тия каши сега също ме пообъркахте  #Crazy  Толкова много неща трябва да му се дават, а аз много мразя да си съставям разни схеми кое - кога и т.н.  smile3511  И с това даване на пюрета само веднъж дневно много трудно става, кое по-напред  smile3506 

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 17:45 от Gydelichkova

# 607
Гъди защо веднъж дневно, давай отделно. На обяд зеленчуково, сутрин плодово, следобед каша, аз така го планувам. Ти пък чак схеми, давай наред, нищо му няма Laughing

# 608
АлиенТа, така няма ли да го превърна в плондир?  newsm78   За плодовото знам, че може да го давам отделно от зеленчуковото през деня, но кашите ме озадачиха  Tired А и то няма да остане място за млякото, след ядене на пюре категорично отказва АМ  Naughty  Ооо, никакви схеми, точно това казвам, че ме мързи и мразя да правя такива, както и да се водя по някакви  Peace

# 609
Здравейте на всички Simple Smile

Гъди, аз лично давам на обяд зеленчуково ( с адаптирано мляко ) , после в 3 и малко го кърмя , след това някъде към 17 и 30  му давам плодово пюре ( 3-4 дни така ) или 1-2 пъти в седмицата каша ( на хип - първата каша на бебето  се казва  , с мляко е) . Все още сутрин не съм му давала нищо , но пък му добавих това ядене към 17 и 30 ( преди ядеше към 12 , 15 и 30 и 19 и 30 му беше последното ядене ) Сега се буди през нощта по 1 път което си е рекорд. Аз го захраних на 23 октомври , а някъде преди седмица зашочнах да му давам следобяд пюре или каша.

А относно млечните кухни от 5 месеца  бих се радвала и тук да има такава ама поне в моя квартал незнам . Брат ми е от Враца и снаха ми си отгледа и двете деца с такава кухня Simple Smile

# 610
Е сноууайт вие сте на 4 месеца , а ние на 6 Simple Smile Дърти сме вече, но пук нямат никакви признаци.Нито имат интерес към храна,нито седят, стига им кърмата, ама ме е страх да не подмина някой срок newsm78

# 611
Здравейте и от нас!
И аз искрено се надявам и Анджи и Ани да оздравеят!  Praynig
Ние също не сме захранени и все още сме на кърма, но последните два дни забелявам някакви нерви при ядене и рев голям....даже от едната гърда напълно отказва да яде newsm78 някой да има представа какво значи това, реве, пъчи се...незнам!

# 612
Що бе Гъди, зеленчуково, после месно и супа ти стават обяд, плодвото между храненията, каша, кисел и нишестета или др кремчета следобедна закуска. Благо така съм го хранила и сутрин рано и вечер преди лягане АМ.
На кухня ако го запишеш Боянчо, на обяд яденето, следобед крем и вечер супа, така процедират повечето.
Bliznachkova  по новите схеми в САЩ сте далеч от изпускане на срокове Laughing
maiamiii стачка по спомени от постовете на кърмачките, нека се включи някоя от тях подробно Peace

# 613

maiamiii стачка по спомени от постовете на кърмачките, нека се включи някоя от тях подробно Peace

Или по-малко кърма от едната гърда щом се дърпа и изобщо не иска от нея.

# 614
  • Пловдив
maiamiii и аз мисля, че това си е кърмаческа стачка. И ние сме така. Приспивам я и в полусънно състояние я кърмя. При мен преди й харесваше повече да суче от лявата гърда, а сега от дясната. Въпреки всичко аз не се отказвам и все още сме само на кърма.
Радвам се за Анджи. Сега дадоха и по новините по Нова ТВ.

Общи условия

Активация на акаунт