От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 21

• 54 237
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
ДО КОГА НЕКСТ НЯМА ДА ПРИЕМАТ БГ> КАРТИ!  няма посредник,които да е достатъчно бърз,за да можеш да поръчаш нещо намалено!!!
периодично пълнят страниците с намаленията на некст,и много бързо се изчерпват,забелязали ли сте това?  ако посредника ги поръча нещата до половин час шансовете са огромни.........НО НЯМА ТАКЪВ!ПРОВЕРЕНО! #Cussing out    НАЛИ АКО СИ ДОВОЛЕН ЩЕ ПОЛЗВАШ САМО ТЯХ<НЕ ГИ РАЗБИРАМ-ЧЕСТНО!

# 346
Часовника ми е пристигнал в София през Габко  newsm44 Вече са ми го пратили и утре ще го получа. За справка, поръчах го на 05.11. Мноого съм доволна.

# 347
аз пак с един въпрос, въпреки, че съм поръчвала през почети всички фирми, но да питам - значи като правите поръчка, комисионната как се начислява, върху сумата на поръчаните артикули или и върху цената на доставката от съответният сайт?
Дано да сте ми разбрали въпроса  Embarassed

# 348
сума на направената поръчка разбира се! Peace

# 349
и аз така си мислех, за първи път ми се случва да ми начислят комисионна и върху таксата на доставка до съответният сайт

# 350
  • софия
Момичета, благодаря за идеята за Алезар!
Днес реших да пусна голяма поръчка от М&М към The Win Company, защото както и да го изчислявах, добре изглеждаше. Звъннах на телефона и говорих с един човек, който всъщност нищо не ми каза. Препоръча да пусна запитване. Писах на формата им за запитване ще ми приемат ли поръчката и ще я изпълнят ли днес, за да не се изчерпат нещата. Още нямам отговор. Как си вършат работата тези хора!?

Ако този сайт не е показан,че може да се поръча от него в сайта им,няма да ти приемат поръчка. Поне на мен така ми обясниха,само които са показани там.
В сайта са написали:
Цитат
И така, разходете се из английски уебсайтове (по-долу ще намерите списък на най-популярните, но не позволявайте той да Ви ограничава, приемаме поръчки и от предложени от Вас сайтове),

Thinking

# 351
zvanche, цитирала си сайта на Алезар. А момичетата говорят за The Win Company, те правят поръчки само от посочените в сайта им магазини.
ice, кой е въпросният посредник, ако не е тайна?

# 352
zvanche, цитирала си сайта на Алезар. А момичетата говорят за The Win Company, те правят поръчки само от посочените в сайта им магазини.
ice, кой е въпросният посредник, ако не е тайна?

за момента ще го запазя в тайна, защото на моят въпрос, защото ми начисляват комисионн и дърху доставката от съответният сайт, отговора беше безумен. Нака да се оправя с тях и след това ще го напиша, както ще напиша и какво са ми отговорили  Peace

# 353
Vania_84, дъщеря ми е на 2 годинки. От тази шапка имаме 12-2, от тази 3-5. Понеже са по-дълбоки и двете й стават  Laughing, независимо че втората е малко по-широка.
От тази имаме 3-5 и е голяма. Просто самата шапка е по-плитка, но този размер й идва широка и не й се закрепва добре на главата  Crazy
не знам дали ще успея точно да ги измеря, но според мен си отговорят на размерите.

# 354
  • София
момичета моля ви кажете ми колко см е стелката на момичешки обувки/ботушки 10ка

# 355
  • софия
арабела, права си! Проспала съм текста след първото изречение  Embarassed Извинявам се Blush

# 356
Здравейте, момичета Wink!
     Малко снимки и от мен: http://oxana12.snimka.bg/other/next-mothecare-amazon.352851.15880254 .
   Заедно с играчката от Амазон полчих и каталог на: www.giftedoriginals.co.uk , има интересни играчки. Доставка за Англия - 3.95лири, за Европа - 6.95 и за останалия свят - 11.95 лири. Но в самия сайт пише, че за доставката извън Англия се уточнява предварително.

Oxana, какво ти е мнението за тази чанта http://media.snimka.bg/4812/015880361.jpg? Как ти се вижда на живо, харесва ли ти? От доста време я гледам и се чудя дали да я поръчам - на снимката от сайта ми изглежда страхотна  Heart Eyes, но не мога да преценя от твоите снимки newsm78. Ще ти бъда благодарна, ако споделиш   bouquet !
Изглежда по същият начин, много е хубава. Чакам ботуши за да стане комплект, затова  още не съм излизала с нея.

# 357
Здравейте, момичета Wink!
     Малко снимки и от мен: http://oxana12.snimka.bg/other/next-mothecare-amazon.352851.15880254 .
   Заедно с играчката от Амазон полчих и каталог на: www.giftedoriginals.co.uk , има интересни играчки. Доставка за Англия - 3.95лири, за Европа - 6.95 и за останалия свят - 11.95 лири. Но в самия сайт пише, че за доставката извън Англия се уточнява предварително.

Oxana, какво ти е мнението за тази чанта http://media.snimka.bg/4812/015880361.jpg? Как ти се вижда на живо, харесва ли ти? От доста време я гледам и се чудя дали да я поръчам - на снимката от сайта ми изглежда страхотна  Heart Eyes, но не мога да преценя от твоите снимки newsm78. Ще ти бъда благодарна, ако споделиш   bouquet !
Изглежда по същият начин, много е хубава. Чакам ботуши за да стане комплект, затова  още не съм излизала с нея.

Благодаря ти  newsm51! Веднага я поръчвам, че аз пък имам ботуши и ботички точно като за нея Wink.

# 358
  • Сливен
По мои наблюдения шапките от некс са умалени - на моя син за лятото му взех шапка 1-2 защото си мислех че 3-5 ще му е голяма, а през лятото той навърши 2 г. Еми шапката едвам му ставаше. Сега за зимата му взех шапки 3-5 г.  3 различни вида и трите аха-аха да не му стават за на зима. А иначе не е с голяма глава Simple Smile, даже не е едро дете.

# 359
  • софия
Момичета, някъде да се срещнали подобни лампи:

Общи условия

Активация на акаунт