От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 21

• 54 215
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
и аз тук

# 46
  • Варна
Да се запиша и аз, чакам си третата поръчка от Алмуз,нещата са от Next и George
Засега съм много доволна от тях и не мисля да правя експерименти с други посредници, а и като ви чета как споделяте за некоректни отношения се чудя на тия момичета,които въпреки това се решават да поръчват с тях...въпрос на вкус явно  Simple Smile

Другата седмица към сряда-четвъртък обещаха да пристигнат, чакам ги и аз с нетърпение ,че тоя път поръчах якета за мен...добре че снега не стигна до Варна  Crazy

# 47
Момичета бихте ли ми казали как вървят номерата на  маратонките Адидас като на другите обувки ли? Носа номер 39 и съм за 6-ца, но си спомням, че някой беше казал , че на Адидас са различни. Мерси   bouquet

# 48
  • София
Момичета бихте ли ми казали как вървят номерата на  маратонките Адидас като на другите обувки ли? Носа номер 39 и съм за 6-ца, но си спомням, че някой беше казал , че на Адидас са различни. Мерси   bouquet

Аз имам маратонки от Адидас, но са купувани от тук, но това едва ли има значение.. Rolling Eyes
Принципно нося 39, но на етикета (който се намира на езика) пише 38 2/3 , UK 5 1/2..

# 49
  • София
И аз получих имейл от Изили,но нещо не съм доволна от услугите им .Имало липсващ продукт без да ме уведомят от 20.10 и  аз чакам маратонки за мъжо.Много неприятно ми стана. #Cussing out

Аз получих две поръчки наведнъж. За едната ме уведомиха какво липсва и си избрах други неща, но за другата не са ми писали нищо и липсват 4 артикула. За едни ботушки, които са се изчерпали ме е яд, защото си е време за тях, а можех да поръчам други и за това време вече да са тук...

# 50
Haide I az da ne izpusna temata, za koiato blagodaria. (izviniavam se za maimunicata no pisha ot tel, na koito niamam kirilica)

# 51
Танче   bouquet

# 52
ох и аз да пиша,че чакам поръчка от Изили и може и да получа известие в пощата Laughing,че ми се изчака чакането още миналата седмица ми писаха , че буса им е тук в четвъртък,а нямам  вест Rolling Eyes нещата , които ми я забавиха са от намаленията на МиС

# 53
За Танчето  bouquet

# 54
# 55
Готово, пиши ми ако не сии я пуснала.

# 56
Запис  Hug

Днес направих една мнооого голяма поръчка - цяла вечер я обработвах, днес рано, рано - пуснах Rolling Eyes Ще има подаръциииии, че и мъжо скоро ще има юбилей  Heart Eyes
А да се оплача също! Миналата седмица бях пуснала към Иизлишопинг поръчка от Маталан (хем да ги пробвам).
1. Писаха ми, че си местели офиса, да изчакам за поръчката след 1-ви. ОК - съгласих се!
2. Вчера получавам мейл: V momenta Matalan imat problem s priemaneto na poruchki on-line i
neznaem koga shte e vuzmojno obrabotvaneto na takiva. Izviniavame se
za prichinenoto neudobstvo !
Mojete da podadete poruchka kum niakoi drug UK site ako jelaete !   newsm78
И се чудя така ли е изобщо. Ще се обърна към добрите стари Римини за по-сигурно! И повече няма да се пробвам тук и там ...  Crossing Arms

# 57
Според мен си отговарят Peace
Аз нося 39,маратонките,които поръчах преди месец ми залепнаха-номер 6 UK Flutter

# 58
моите неща от изили сигурно ще са при мен в понеделник,защото днес надали куриер ще успее от варна до шумен да прелети,а нали работят и до обяд..поръчката ми е от 20.10,мейла го получих вчера,имам и едно поларено сако поръчано чрез Римини на 22.10 и вчера получих мейл от тях ,че е тук,така че като гледам за еднакво време пристигнаха нещата и от двете посреднически фирми
Изилито нямат оскъпяване при наложен платеж,затова избрах и този вариант а и като гледам сметката им в каква измислена банка е ....

# 59
Да се разпиша и аз в темата.Последните ми три поръчки са чрез Алмуз,засега съм много доволна от тях,дано и за напред да е така.
Чакам в понеделник нещата си от ASDA.Някой има ли получени неща от този сайт,те са много красиви ( George) и просто нямам търпение да разбера и на живо ли са такива?

Общи условия

Активация на акаунт