От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 21

• 54 214
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Бубе може ли размери на хавлията   bouquet

Нашата е размер 12-18 месеца. Пише ръст 86, но стои чудесно, а Янулата е висока 75 см. Навивам я само на ръкавите малко. 53 см е разстоянието от врата (където е зашита качулката) до долния ръб. 22 см е дължината на ръкава от долната страна (мишницата) до ръба.
Забравих да похваля тези ботушчета. Взех ги за домашни пантофи след неуспешно обикаляне из известните ми магазини във Варна. Топлички са и не се събуват

# 76
момичета,от чероке искам само 1лот за подрък Praynig Praynigнякоя добра душа би ли ме включила,ако поръчва!благодря  bouquet

# 77
момичета,от чероке искам само 1лот за подрък Praynig Praynigнякоя добра душа би ли ме включила,ако поръчва!благодря  bouquet

Какво е лот? За ebay знам, но в теско?
Аз искам да пускам от tesco clothing. Но ще е сряда или четвъртък. Ако не ти е късно.

# 78
3 блузки Rolling Eyes за 6 паунда  ,пиша лс Hug

# 79
Момичета, досега от Амазон не съм пускала с моя карта, искам да питам ако са няколко неща от различни търговци има ли проблем с доставката например до английски адрес?
Мисля да пробвам до Чоча, но са доста и различни нещата, има и чупливи и не знам как ще пристигнат до нея?  newsm78
Някой освен дрехи, друго поръчвал ли е сам от Амазон?  Praynig

# 80
Някой получи ли поръчка от Гъбката? Бързи ли са с доставките?

# 81
Здравейте,

Искам да попитам дали има проблем с плащане с БГ карта (ПИБ) в АМАЗОН. И освен това, харесах си едно нещо,  но като заглавие на обявата пише едно, а снимката е съвсем друга.
Как мога да разбера кое е вярното?
Извинявам се, ако въпросите ми не са на място, но точно от амазон ще поръчвам за първи път.
Благодаря Ви предварително за разбирането!  Hug

# 82
Момичета, досега от Амазон не съм пускала с моя карта, искам да питам ако са няколко неща от различни търговци има ли проблем с доставката например до английски адрес?
Мисля да пробвам до Чоча, но са доста и различни нещата, има и чупливи и не знам как ще пристигнат до нея?  newsm78
Някой освен дрехи, друго поръчвал ли е сам от Амазон?  Praynig

няма проблем с чупливите неща. Аз съм поръчвала доста неща от там. Нали ще ги пращат до Чоча - така, че би трябвало да са опаковани добре. Последния път поръчвахме пюрета. Нищо им нямаше.
Само имай предвид, че  щом са различни продавачи, ще платиш отделни такси - и в амазон и при чоча минимума от 3 лири.

# 83
няма проблем с чупливите неща. Аз съм поръчвала доста неща от там. Нали ще ги пращат до Чоча - така, че би трябвало да са опаковани добре. Последния път поръчвахме пюрета. Нищо им нямаше.
Само имай предвид, че  щом са различни продавачи, ще платиш отделни такси - и в амазон и при чоча минимума от 3 лири.

Ясно, за Амазона предположих, но не знаех, че и при Чоча така ще се таксува, мерси!   bouquet
Тоест предполагам и като време ще пристигат по различно време, а има ли значение дали ще ги пусна на една поръчка или от всеки продавач отделна да направя?  newsm78

# 84
Здравейте,

Искам да попитам дали има проблем с плащане с БГ карта (ПИБ) в АМАЗОН. И освен това, харесах си едно нещо,  но като заглавие на обявата пише едно, а снимката е съвсем друга.
Как мога да разбера кое е вярното?
Извинявам се, ако въпросите ми не са на място, но точно от амазон ще поръчвам за първи път.
Благодаря Ви предварително за разбирането!  Hug

Аз също мисля с карта на ПИБ да платя, тези дни ще пиша дали съм имала проблем!  Peace

# 85
 Здравейте bouquet
Супер е темичката, доста ще има назад да чета newsm78
Искам да помоля за съвет - от кой сайт е най-добре да се купи количка и кой от доставчиците ще ми препоръчате Praynig
Засега сме се спряли на Kiddicare и The win company, но все пак ще са много важни препоръките ви и опитът Embarassed

# 86
Преди ползвах Виза Електрон на ПИБ. В амазон я приемаха, но имаше 1 продавач, който не успя да си изтегли парите и ме помолиха да дам друга карта.
А за минимума на пратките при чоча - пиши й. Може да се договорите нещо, което да е приемливо за теб. Иначе условията ги има в сайта. И аз така ги разбирам - ако имаш под 15 пакета цената на пакет е 3 лири.

# 87
В Маталан може ли да се плаща с БГ карти?Идеята ми е да поръчам и изпратя на адреса на Гъбко, но незнам дали от сайта ще ми приемат картата...
Тая вечер много досадих.... Embarassed  bouquet

# 88
  • Варна
Аз ползвам Виза Електрон на ПИБ и имах проблеми в Амазон - хиляда пъти се обяснявахме с мейли, дадоха ми факс да пращам разни документи, който обаче не можеше да се избира от България, накрая се разбрахме и сега поръчвам без проблем.

# 89
Горе долу за колко време пристигат нещата чрез Чоча от момента , в който са получени на английския адрес?

Общи условия

Активация на акаунт