От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 21

• 54 288
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Гледам за мен си говорите Laughing Ще ви е по-лесно да ме питате на лични,ако имате въпроси от рода за колко време,колко струва и тн Peace
storm76  имаме 2-3 курса в месеца,можеш да хванеш веднага курса,можеш и да изчакаш ,ако току-що е тръгнал Peace Това,което мога да ти гарантирам,че ако нещо е пристигнало ще имаш обратна връзка и ще е натоварено на първия възможен курс след пристигане на пратката
ORHIDEA поръчвала съм всякакви неща от Амазон,включително кафе машини ,сок машини и тн,счупено досега нямам,а колкото до цената зависи от килограмите на поръчаното
В Амазона повечето неща са с безплатна доставка,така че това поне се спестява Laughing Цена за доставка при мен над 3кг-1паунд на кило,под 3кг-3 паунда на пратка
Ако имате още въпроси,на лични! Peace

# 91
  • Sofia
Видяхте ли тези коледни оферти,супер са за по-малките
http://www.mamasandpapas.com/range/offers/4994/

# 92
  • София
Момичета, има ли някой да плаща в Амазон с карта Виза Електрон на ЦКБ? Не ми дава да платя и не мога да разбера къде е проблемът... Tired

# 93

Ако имате още въпроси,на лични! Peace

Ще ти пиша тези дни, дано успея да платя с картата на ПИБ, ако ти не ме зарадваш преди това с писъмце!   bouquet

# 94
Гледам за мен си говорите Laughing Ще ви е по-лесно да ме питате на лични,ако имате въпроси от рода за колко време,колко струва и тн Peace
storm76  имаме 2-3 курса в месеца,можеш да хванеш веднага курса,можеш и да изчакаш ,ако току-що е тръгнал Peace Това,което мога да ти гарантирам,че ако нещо е пристигнало ще имаш обратна връзка и ще е натоварено на първия възможен курс след пристигане на пратката
Бе аз те питах тебе директно по телефона /щото не ми е проблем един мобилен разговор/, ма туй забравих, пък ми е неудобно да званя за това.
Не съм поръчала още, щото се чудя от Мадъркеър ли да поръчам или от Джордж...

А между впрочем, противно на мненията тук, in live беше доста любезна. Laughing

# 95
  • Sofia
За тези мнения,за които говориш са много тенденциозни и обикновено такива хора търсят под вола теле
Лошото е,че го четат доста хора,които си създават грешно впечатление,но какво да се прави
Всеки престрашил се да говори с мен или да се види,недай си боже Crazy,вижда че въобще не са такива нещата Peace
Айде лека да не спамя повече темата! Peace

# 96
Някой получи ли поръчка от Гъбката? Бързи ли са с доставките?
ехооооооооо има ли някой с поъчка от гъбко

# 97
Аз. Още не съм получила, за да кажа  Peace

# 98
Да попитам. Харесах си това палто  Flutter   http://www.next.co.uk/shopping/women/daywear/7/3

Досега съм пазарувала за децата и там с мерките се оправям, ама за мен...

Кажете ми кой номер да поръчам висока съм 170см и тежа 52-53кг. За 14-ка ли съм  newsm78  И дали ще ми стане petite, защото те са налични, а regular  са с отложена доставка пък не ми се чака...   Hug

# 99
Аз. Още не съм получила, за да кажа  Peace
Аз пуснах за не малка сума. Ти кога им плати с превод парите? Четох за сега добри отзиви , но не видях някой все още да е получил нещо от Гъбко и затова нещо започна да ме яде съмнението. Иначе хората са много любезни и бързо отговарят на имейлите . Дано всичко е ок  newsm20, та и аз да се похваля с нови придобивки.

# 100
  • Sofia
Руми, аз съм 169/50кг и взимам 8/10, зависи колко ти е гръдната, но 14 според мен ще ти е голямо.
А разликата между двете е 5см гледам.

# 101
10-ка от петита дали ще е добре. Аз бюст нямам, но гръдната ми е 90см  Mr. Green

# 102
Пробвах да пусна поръчка от Маталан с моя карта-кредитна ВИЗА на ПИБ.Изписва ми това накрая:
We’re sorry, some information seems to be missing or incorrect – here’s where the problems are:

■Unfortunately, there has been a problem processing the card specified. Please double check all the details provided, make any necessary corrections and try again. Alternatively, you may try a different card.

Значи ли това че не мога да платя с тази карта? Rolling EyesНали не са ми дръпнати парите в такъв случай?

# 103
Момичета, ще пътувам до Англия с бус, ако някой иска мога да му изпълня поръчки, нека ми пише на ЛС. Пътувам към 13-ти и ще се върна до края на месеца.

# 104
 Здравейте! Случайно да сте поръчвали от тези ботички http://www.next.co.uk/shopping/children/girlsshoes/2/13  №7 или №8 . Интересува ме колко см. е стелката и дали са същите на цвят. Благодаря ви предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт