От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 21

• 54 265
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте!
Случайно попаднах на темата ви и реших да се включа Simple Smile.
Някои от предишните темички съм ги преглеждала, но имам няколко въпроса. Извинявам се ако въпросите ми се повтарят. Можете ли да ми кажете някой поръчвал ли ел. уред, примерно от ASDA /George/, или поне имате ли представа какъв е накрайника на контакта, да не се окаже, че няма да мога да го използвам newsm78. Изобщо за такива неща имате ли някакви отзиви, мен ме интересува стерилизатор конкретно. И изобщо, от ASDA /George/, Kiddicare и от Next, с някоя от фирмите посредници, които сте посочили на първа тсраничка ли се поръчва? Ще ви бъда много благодарна за отговорите, досега нищо не съм поръчвала, а отдавна ми е интересно и си харесвам само ранзи неща, дано се получи. Чао засега и приятна вечер  Simple Smile.

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 23:28 от LiloAndStitch

# 151
какъв е накрайника на контакта, да не се окаже, че няма да мога да го използвам newsm78.

Тук продават преходници. Не са скъпи. Не е проблем да си ползваш техниката.
Цитат

аз досега съм поръчвала много пъти от тях и си слагат не зависимо каква е сумата 8% комисионна.

Белла Слава, аз поръчвам често от тях. Процентът им е 10, но се е случвало за конкретни неща да ми направят оферта с крайна цена. Тогава ми доставят на цената, която сме уговорили предварително. В такива случаи ми е излизало по-евтино. Но наистина всеки може да си прочете условията на посредниците и да се съобрази с тях. Peace

# 152
Много е вероятно накрайника да е според английския стандарт, 3 пин-овия,но волтажите им са като нашите. На теб ще ти трябва само един адаптор и няма да имаш никакъв проблем. Може ида го има в самия АСДА(адаптора) или даже и в нашите магазини за електроуреди.
Някой по-рано май беше успял да поръча с БГ кредитна карта до англ.адрес, но така и не разбрах от коя банка беше картата(щото не всички се приемат) и изобщо дали се е получила поръчката.
Иначе в началото на темата можеш да си избереш посредник и да пуснеш поръчка чрез него Peace

# 153

Някой успешно правил поръчка с бг кредитна карта от Асда?

май не - само 1 майка опита и й я бяха отказали. Аз отдавна искам да пробвам, но нищо не ми харесва в този сайт, което да го няма в друг.
Не може , аз съм пробвала.

# 154
някои получавал ли е вече пратка от габко? Rolling Eyes
да ти е жива и здрава,усмихата и щастлива!!! Heart Eyes  bouquet Hug
И аз това питам от вчера , но никой не отговаря Cry . Трябва да им превеждам пари за поръчка и се чудя дали всчко ще е ок, защото никой не казва нещо да е получил от тях.

# 155
Аз си получих поръчката от МиС чрез Габко-буса беше потеглил в неделя,в петък пристигна в СФ,звъннаха ми и вчера сутринта /събота/ нещата си ги взех от офиса на Еконт Peace Много съм доволна и то не само защото са ми познати,аз си плащам нормално,според мен е предимство това,че пътуват всяка седмица и че адресът им е в Лондон-тази ми поръчка я разделиха на две-и двата пакета пристигнаха на следващия ден след изпращането,преди изпращах до Емпреса и отнемаше два-три дни пристигането на адреса в Дегенам.А,някой назад питаше как таксуват отделни пакети в един бус-моите бяха два и ги бяха обединили Peace
Утре ще пусна снимки на нещата..

Matia,няколко балерински неща има в Асос Grinning
http://www.asos.com/Kids/Sale/Baby-Girls-0-24-Months/Cat/pgecate … ory.aspx?cid=8128

coridda,жива и здрава да ти е принцеската!

# 156
  • France-Bulgaria
coridda, честит празник! Да ти е жива и здрава порасналата красавица@

Аз продължавам да чакам някой да се комбинираме за минимод. Един коледен халат излиза по 9 лири.

Stryper-не знам дали знаеш,но само да вметна,че тези халати не попиват абсолютно никаква влага.Съответно не могат да се ползват след баня.. Whistling
Т.е не са хавлиени,а са едни меки наподобяващи полар. Peace

# 157
coridda, честит празник! Да ти е жива и здрава порасналата красавица@

Аз продължавам да чакам някой да се комбинираме за минимод. Един коледен халат излиза по 9 лири.

Stryper-не знам дали знаеш,но само да вметна,че тези халати не попиват абсолютно никаква влага.Съответно не могат да се ползват след баня.. Whistling
Т.е не са хавлиени,а са едни меки наподобяващи полар. Peace

Видях. То пише, че е 100% полиестър. Според мен е страхотна коледна дрешка. Много е красив.
Вече се уговорих с една майка за чорапите. Ако се появят 2-ма ентусиасти като мен за халат ще е супер. Ако не - ще мина без него. Не виждам как Ема ще лази с него, но пък много ми харесва. И се надявам, че поне догодина ще го носи.

Бингъл, след малко ще пиша на Габко. Само това, че са твои познати ми е достатъчно, за да съм спокойна.

# 158
  • France-Bulgaria
Сега ще надникна и аз  Party
Само не разбрах- чорапки и халат ли може?
А нещо друго,ако избера  newsm78

# 159
Сега ще надникна и аз  Party
Само не разбрах- чорапки и халат ли може?
А нещо друго,ако избера  newsm78

По принцип ще пуснаме поръчка - ако искаш нещо друго - няма проблем. Но има оферта за някои неща - 3 неща на цената на 2. Когато са с една цена се получава изгодно.
Затова и се комбинирахме 3 майки за коледни чорапи. И ще платим по 67% от цената.

Заради поръчката в Марк и Спенсър не искам да използвам кредитната карта и затова ми трябват хора, които могат да платят утре и да пусна поръчка с дебитна карта.

Ето какво участва:
http://minimode.co.uk/shop/page-offer_product_list/offer-buy-3-for-2-on-nightwear

Доставката до Англия е безплатна. Направихме 35 лири.

Ето това ми изглежда добре: http://minimode.co.uk/1-2-price-childrens-fleece

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 01:33 от Stryper

# 160
  • София
как 15%  newsm78 ... удържат си 8%,аз днес пуснах през тях акумулаторна количка на баткото..та я чакаме с нетърпение  Mr. Green
Сумата се определя по следния начин :
- 10% върху стойноста на поръчката за суми над £50, под тази сума процентът е 15. При поръчка на стойност £200 и повече, комисионната на Almuz е 7%.
Има дори промоция, сега видях за детските играчки.

# 161
Извинявам се, че навлизам в разговора. Току що си получих поръчката от Almuz. Сумата беше над 200 лири, но си ми удържаха 10 %.
Незнам дали е грешка или поради факта, че съм нов клиент  newsm78

# 162
  • София
Stryper, с българска карта ли плащаш в minimode и пращаш на англ. адрес?

# 163
  • В мечтите
Извинявам се, че навлизам в разговора. Току що си получих поръчката от Almuz. Сумата беше над 200 лири, но си ми удържаха 10 %.
Незнам дали е грешка или поради факта, че съм нов клиент  newsm78
хм..странно преди не беше така ...това е нещо ново. Rolling Eyes.Да ново е..променили са условията аз не съм ги чела защото нямаше подобно неща,че много скочил % бе,явно ще се промени посредника  Whistling

# 164
Здравейте, момичета. Забелязах, че възникна спор и вече втори ден той не намира конкретно решение. За да е по-лесно, ще разясня. Не сме увеличавали процента. Намалихме процента за поръчки над J200 преди няколко дни и всички бъдещи поръчки ще бъдат обработвани според новите условия. Ако е настъпила някаква промяна в условията ни, тя е била само в полза на клиентите. Не се отнасяме различно с новите и с постоянните клиенти, но е разбираемо, ако един редовен клиент получи преференциална отстъпка. Всичко, което е записано като условия на сайта се спазва. Моля, ако има въпроси, обръщайте се към мен. Стремя се да отговарям бързо и точно.
Извинявам се за нахлуването в темата ви, но внимателен прочит на условията на който и да е посредник би спестил излишни съмнения и вълнения.
Пожелавам ви успешни покупки и весели празници през идния месец!

Общи условия

Активация на акаунт