От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 21

• 54 263
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
stryper, в  mini mode с каква карта плащаш?
Искат ли някакво потвърждение?

И да благодаря, че препоръчахте бялото яке от Next
размер 4-5 е идеален за 105см-ова дама, доволна съм

# 226
От кога са ви пристигнали поръчките с Римини? Аз чакам една от 8 дни вече. От МандМдирект.

# 227
  • София
От кога са ви пристигнали поръчките с Римини? Аз чакам една от 8 дни вече. От МандМдирект.
Аз има една от 14.10.2009 г., но е пристигнала без един артикул и им казах, че като пристигнат всичките ми неща, тогава да ми я изпращат.

# 228
Ами на мен от Римини ми е от 13.10 (но имаше един объркан артикул и аз сама пожелах да я задържат и да я пратят със следващият курс, като го заменят съответният артикул, та за това са зебеви толкова, иначе ми писаха още на 24.10 че могат да я пратят за БГ), а от Изили ми е от 19.10  Peace

# 229
  • Враца
Момичета,извинявам се за въпроса  Praynig,но не мога да открия от  сайта на ASDA.com можеше ли с Бг карта/с Виза/ да се поръчва до англ.адрес и да се ползва само превозвач до БГ newsm78
много благодаря  bouquet

# 230
Вчера си взех поръчката от Еконт,чрез Алмъз ги получих.Доволна съм,всичко ни става.Ако някой иска размери на нещо да пита.Ей сега ще прехвъря снимките да ги видите Peace

# 231
# 232
  • Варна
Ренка, екипчето на адидас от кой сайт е размер, детско ли е, че не мога да преценя...

# 233
Рени страхотни неща, честито  Peace

И аз да питам за адидаса, за теб ли е или за каката. Откъде е и може ли размери  Hug

# 234
Екипа на Адидас е за мен,8 UK,от Некст е всичко.За каката нещата са размер 13,пижамите са 13-14(и на мен ми стават,както и двете плюшени  долнища)Блузките за малкия са 2-3,а шапката шала и  ръкавиците са 3-5.Според мен са умалени шапките им,защото определено не покрива главата му както трябва и няма да изкара зимата с нея.Интересно ако детето е на 5 години как би му станала? newsm78

# 235
Момичета,извинявам се за въпроса  Praynig,но не мога да открия от  сайта на ASDA.com можеше ли с Бг карта/с Виза/ да се поръчва до англ.адрес и да се ползва само превозвач до БГ newsm78
много благодаря  bouquet
Не може става само с посредник.

# 236

ОРХИДЕЯ, и мен ме интересува дължината на стелката на апреските.

Номер 9 на апреските измервам 16,5 см вътре, но е с мекичко и може да има още 1,2 мм разлика, отвън меря подметката 18 см!  Hug

# 237
  • в страната на абсурдите
като направя поръчка чрез посредник/в случая габко/,не трябва ли да ми изпратят съобщение,че са ми приели поръчката?и ако да,след колко време?

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 20:29 от nelly6900

# 238
  • Петрич
ПРЕДИ МАЛКО МИ СЕ ОБАДИХА ОТ WINa. ТЕ БИЛИ ДАЛИ ЗАЯВКАТА НА НЕКСТ, НО ИМ СЕ ГУБИ, И СЕГА ЩЕ Я ТЪРСЯТ ПО ТРАСЕТО. newsm78

# 239
  • Плевен

ОРХИДЕЯ, и мен ме интересува дължината на стелката на апреските.

Номер 9 на апреските измервам 16,5 см вътре, но е с мекичко и може да има още 1,2 мм разлика, отвън меря подметката 18 см!  Hug
Благодаря Hug С този 26 български номер голям проблем Crazy

Общи условия

Активация на акаунт